lauantai 14. helmikuuta 2015

"Aselevosto" & Ryssä asiaa

http://kansankokonaisuus.blogspot.fi/2015/02/minskin-sopimus.html

Hahaa !! Kirjoitusvirhe !! Hah hah haa !Levostosta totta tosiaan on kyse. Kyl kyl.

Mitä tuohon itse jankutuksen aiheeseen tulee niin.... olen tässä ihmetellyt taas SUURESTI sitä, että joka vitun tuutti on väärällään ihan aidolta vaikuttavaa hölmistelyä ja ällistelyä siitä, että "oho! ei voi olla totta!! VENÄJÄ on ollut jotenkin osallisena tässä konfliktissa!??" ......no...vittu ... elkää ihmeessä ?? Hei ? ei voi olla..?

Eikö se nyt saatana ole aika vitun päivänselvää ? Totta helvetin vitussa Ryssä on "osa" tuota "konfliktia" !! Sehän sen saatana on aloittanut / "eskaloinut" eli suurennellut !! Sehän siellä NIMEN-vitun-OMAAN sotii !!!! Kuka helvetti muukaan ? Keneksi luulitte ? Gibralttariksi kenties ? tai ... Jaavalaisiksi ? Ehkäpä Guatemalan joukot siellä leikkii tyhmää ? ....älkää hei viittikö tämmöstä paskaa. Plz.
Älkää edes viittikö.

Tottakai se on "Venäjä" eli Ryssä.

Jos jossain soditaan, on syyllinen HYVIN todennäköisesti joku seuraavista: U.S.A -  Ryssä - Jokin Ählämimaa tai jokin muu haarake Anglosfääristä kuin Yenkkilä.

 (Tai tietysti myös "Israel" eli Palestiina)

* * * * *

Minä, toisin kuin suuuuuuunnattoman moni muu, en edes viitti leikkiä tietäväni tai ymmärtäväni tuon rähinän todellista ja sitä ihan oikeaa, lopullista syytä ja motiivia. Kuka vittu SEN tietää ? Eikä se minua edes kiinnosta, kuten olen sanonut: 2 slaavilaista rotua älykääpiöitä siellä teurastelee ja pommittelee toisiaan, keskenään. Joten.... heyyy! antaa niitten pommittaa. Eikö ?
Miksi siihen pitäisi mennä väliin mitään änkyttelemään? Ei Ukraina kuulu Eurooppaan yhtään sen enempää kuin Romaniakaan tai mikään "itä-Euroopan" ruma, haiseva, typerä, kuvottava, oksettava, luotaantyöntävä, Slaavi ja Morlokki perseenreikä. Ne on kaikki enemmän tai vähemmän Ryssiä ja jonkinlaisia pseudo"juutalaisia" Khasaareita ja sen sellaista, arojen paskasakkia. Joten olkoot perkele.

Minä pysyisin Johtajana, mahdollisimman kaukana koko sakista ja heidän tympäännyttävän typeristä kahnauksistaan, ja jos.. siis JOS äityisivät OIKEASTI oikein vaarallisiksi kohti minua niin... sitä tulisivat katumaan koko lyhyen loppuelämänsä ajan !!! Eritoten jos Kansani olisi seurannut sekalaisia visioitani ja ohjeitani ja rakennellut aseita joita olisin saattanut ideoida ja käyttöönottaa. Kyselemättä vittuakaan miltään saatanan "Kansaiväliseltä" Juutalais-Tribunaalilta.
Vitut niistä käpyaivoista!! Jos kyse on selviytymisestä ja omasta saatanan maasta tai elämästä yms, niin kai tekin saatanan talipäät käsitätte kuten minä ja Japanilaisetkin, että harakkaa ei nosta aidalle mikään muu kuin OMAT SIIVET. Eikä ne siivet kuulu kenellekkään muulle.

* * * * *

Summa Summaarum: Ryssät ja se lättäpäinen, pallopäinen, vitun lahna, eli Putin -on MINUN "nähdäkseni" (eli näin asia todella ON) yksinkertaisesti todella todella -lapsellisia !!
Se niiden käytös on täsmälleen kuin jonkun ylä-astelaisen typerän ja kaikkitietävän klopin pullistelua käytävässä, ennen tunnin alkua. Uhotaan ja kirotaan ja pullistellaan ja tuijotellaan ja käydään ryysyistä kiinni ja hörötellään kuin jokin vitun kehari (mitä teini siis periaatteessa ON!!) kaikelle "vitun homolle" ja "pellelle" ja muulle, ja ollaan vain ylimalkaan niin tyhmiä kuin on inhimillisesti mahdollista.
Ja miksi näin tekisi kokonainen maa / kansa ? eli ryssä ? Lähinnä siksi, ettei niillä ole mitään muutakaan tekemistä ja ne ei osaa mitään muuta. Huolimatta siitä etovasta Ryssän-nuoleskelusta mitä monet teistä ylläpitävät, missä tuodaan aina esiin "kuinka Ryssä sitä ja Uuuuurhea ja Kaunisa Ryssä tätä" kuinka se ja se keksintö ja klassisen musiikin kappale onkin totta tosiaan ...Ryssäläinen !! Ja kuinka he niiin silloin sitä, ja niiin tällöin tätä ja bläää blää blää blää *yrjö lentää kaaressa*

Niin !...?... mitä siitä ja sitten ? Ei tee vähintäkään vaikutusta. Ja totisesti: Klassisen musiikin. Eli ne eivät ole sittemmin "klassisen kauden" saaneet enää aikaan paskaakaan !! yhtäkään oikeasti hyvää biisiä saati sitten jotain kaunista ! Mutta miten Kansa jolla on ruma "sielu" (ei niillä sitäkään kyllä ole) voisi ikinä tuottaakkaan mitään kaunista ?! Ja ne TIETÄVÄT TÄMÄN KYLLÄ VARSIN, VITUN HYVIN ITSEKKIN !! Saatanan kusipäiset vitun kenopäät.

P E R K E L E !!!!

Miksi teidän kollektivistien pitää AINA, aina! saatana, aina !! yrittää "tsempata" kaikkia vitun luusereita ja kusiaisia ja kiusaajia ja älykääpiöitä kuten Ryssiä ja Nekruja ja "Juutalaisia" ja kaikkia koulukiusaajia ja rikollisia yms, ja yrittää "ymmärtää" niitä..ei...hah..eeiiiiiiii ...ei ...saat... mitä ymmärrettävää niissä on?!? häh ?!? mitä !!?!? Mitä niistä voi nyhtää irti, mitä minä en jo käsittäisi ja paljon paremmin kuin sinä / te ?!?! Mitä se jokin on !?
Selitäppä tämä vitun ruudinkeksijä !?

Miksi te haluatte AAAAIIIIIINA nähdä jotain mitä ei vain ole ??!?!?!?! Toivutteko te siitä koskaan ? ikinä ? koska ?!...en jaksa enää venata, thät´s wha aim sei´in.

Miksi te haluatte nähdä niin vastenmielisessä paskakasassa kuin Ryssän-tunkio, jotain "positiivista" ja korostaa sitten tuoa positiivista piirrettä aina ja koko ajan ? Pitääksenne yllä "Status Quon" ?! Siltikin kysyisin, että : miksi !? Staattus Guuo kun on näet vain harhaa ja valhe. Se on siis Valhe.
Käsitätkö ? Tämä on niin yksinkertaista, että tämä kyllä on täysin mahdollista teillekkin käsittää: se on siis VALHE, Ei mitään aitoa ja todellista. EI AITOA.
Kulissi.

Jos kehuu alhaista...niin... kehuu.alhaista ! Siinä se.
Se on kuin kehuisi jotain vitun viiripäätä siitä, että se ei ole nyt juuri tänään!! lyönyt ketään puukolla silmään tai kirveellä päähän tai tappanut kissaa. Entäs sitten? Muuttaako SE pussilisen vuohenpaskaa jotenkin ylevämmäksi, että näin todella on !!??!

Te totisesti näytätte luulevan (siis uskovan. Se on USKOA !!!), että asiat ja ihmiset ennenmuuta voivat muuttua ja muuttuvat. Te uskotte siis Muutokseen.
Vitun typerät höynät saatana.... *huoh*.. siinähän sitten uskotte perkeleen ...perkeleet.

No joka tapauksessa ...jottei tämä nyt venyisi liiiiiikaaaaa niin sanon vielä, että : kuten Matruunakin näkyy julistavan siellä hallinnoidussa ja säädellyssä ja tiukkaan kuritetussa blogissaan, olisi  1 suomen vaihtoehdoista yksinkertaisesti pommi !
Sitten sitä voisi rakastaa ja lakata huolehtimasta. Ja + voisiko Ryssän "usko itseensä" ja itsevarmuus kummutakkin juuri siitä, että sillä ON niitä !? Maailmassahan on vain ne joilla On ja ne joilla EI OLE.

(Siis YDIN, pommi. HUOM!)

(Käytetyt tankit puukenkämaasta on toki jo jotain ! mutta riittäisikö ne sitten sellaisessa Wanhan-ajan hyvässä kunnon sodassa? tiedä sitten...)

P.s tuossa näkyy Simpsoneissa olevan Zeppeliini !! eli ilmalaiva !! olisiko SE, vaihtoehto ?!... miksei !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti