lauantai 28. helmikuuta 2015

Joku Riku

^ Tuo... on käsittääkseni se joku "Riku" ?! Siitä "1001 Rikua" sarjasta. O.K. Nyt seuraa aika pommi: se on todella, todella huono "koomikko" !!

KYLLÄ !! Oikein luit!! TODELLA huono, koomikkona.

Tuo ensinnäkin näyttää ihan perus...joltain, poliisilta tai joltain, ja muutoinkin koko tyyppi on syntynyt periaatteessa täysin sans persoonallisuus.

Kukaan kuka näyttää tavalliselta, EI OLE hyvä koomikko eikä hauska. Eikä tule ikinä olemaan, eikä ole koskaan ollut.
Kuten Schopenhauer taisi sanoa (ymmärrän tämän tosin itsekkin, ilman mitään soppenhauereita, mutta siteerataan nyt) : "tavallisennäköisellä on tavalliset ajatukset". Tuo EI OLE ihan sanatarkka sitaatti, mutta se on asiasisällöltään todella tarkka ..m.mmm..."referaatti" ?! (hahhaAA)

Ja tuo tyyppi, tuo "Riku" jotain, ON todella, TODELLA, "tavallisen näköinen" tyyppi. Ja luullakseni Armeijankäynyt jne. Siinä ei siis ole mitään, MITÄÄN tavallisuudesta ja muusta Jante-lakipaskasta poikkeavaa. Verratkaa esim "Maik Monrouhun" niin ymmärrätte yskän.

Riku sopisi paremmin Siaksi tai Vartiaksi tai joksikin muuksi jäykäksi paskaksi, kuin koomikoksi tai näytelijäksi tai herra paratkoon, "Ständapkoomikoksi".

Ihmisen ja sen mitän suurin osa maailman "ihmisistä" nyt ikinä sitten onkin, naamataulu toimii myös mainostauluna, sisällöstä. Se on sikäli kun osaa näkemäänsä tulkita ja intuitioonsa luottaa, niin, että mitä näet, sen saat.

Poikkeavilla ajattelijoilla on yleensä myös tavalla tai toisella poikkeavat lärvät. Sellainen joka hukkuu massaan ja voi naamioitua tuosta vain pois, ei ole koskaan, ikinä, aito Persoona tai Persoonallisuus. Eikä liiemmin myöskään hauska.

Jos se näyttää tylsältä....se todennkäköisesti On tylsä.
Siinä kaikki.

Nykykoomikot on valitettavan ja vaivaannuttavan ja ärsyttävän, tylsiä ja platkuja ja haaleita ja mitäänsanomattomia. Ei ole lahjoja eikä uskallusta sanoa sitä mitä PITÄISI jotta olisi hauska.
Tai sitten vedetään yli ja väärällä tavalla, kuten leffoissakin ja kaikkialla nykyään. Ollaan aggressiivisia kun ei muutakaan keksitä. Ja luullaan, että niin kuuluu tehdä ja olla.

Tämän vain halusin sanoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti