lauantai 21. helmikuuta 2015

Tuhkat Varkaalle

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015022019234027_ul.shtml

Taas !! Saatanan vitun varkaanpaska. Perkeleen Cro Magnon Simpansiens apina. Vitun aivoton tyhjäpää. Itsekäs pikku kusipaska.

Tässä on jotain kaunista : http://www.liveleak.com/view?i=515_1424348087  Katsokaa tuota, kaikki vitun varkaat !! Noin teitä tulisi kohdella ja veikkaan, että tulevaisuudessa kun nämä vitun kusipäiset Anarkotyrannilahnat on pois sekä vallasta, että tästä elämästä, teitä tullaankin kohtelemaan. Tuo on jo jotain !! Vähän, mutta oikeaan suuntaan.
Ei se niitä toki paranna, mutta takuulla ehdollistaa ajattelemaan edes vähän!! ja miettimään edes kerran tai ehkä kahdesti. Vitun kusiaiset.

Varkaita olisi oikein hyvä esim ruoskia, kuten suurinta osaa muistakin "rikollisista" tai tarkennettuna, Paholaisista. "Rikollinen" voi olla vaikka... SINÄ!! tai äitisi, jos vaikka jätät parkkisakon maksamatta (sen perijä joutunee Helvettiin !! Luojan Kiitos !!).

Mutta kuitenkin, tuossa taas nähdään paholaisen umpimielinen typeryys ja tylsämielinen vajaamielisyys ja absoluuttinen narsismi. Ei mitään kunnollisuutta tai ajatustakaan mistään itsensä ja selviytymisensä ulkopuolisesta.

Siksi paholaista onkin rangaistava brutaalisti, koska oman nahkansa menettäminen on hänelle kaikkein pahinta. SITÄ se suojaa loppuunsa asti, joten SIIHEN olisi iskettävä. Ja armotta.

VITUT ARMOSTA !! Lusifer armahtakoon teidät luomuksensa jos haluaa, kunnollisten ihmisten ei tarvitse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti