keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Kappale Kauneinta Suomea



Siinä kappale kauneinta Suomalaista Mieskomeutta / kauneutta tai yleensäkkin suomalaista "luukkia" !! Hyi saatana.

Kun vertaa tuohon Suuren Maailman valkoiseen roistoon... Keskinen on kuin jokin vitun nurkkaan ahdistettu paniikissa hymyilevä läski Eskimo !! Vitun typerä killisilmä saatana. "E..e.eihän toi sun ´khammera´ (kamera) vain tapa mua?..eihän?" ...rentoudu nyt vain, perkele.

Kun taasen tuo Armstrongin paska näyttää siltä kuin sen naamaa pitkin vetäisi näkymätön mies sormiaan, ja äijä ite ei vain välitä ja antaa sen toteutua ja katsoo mitä siitäkin seuraa.

Keskinen on yhtä vitun sininen kuin tuo taustansakkin. Ja toisaalta myös lähes näkymättömyteen asti valkoinenkin. Ja lihava !!

Eli; siinä missä Käsivarsivahva näyttää lippikseen puetulta pikkupojan ja apinan sekoitteelta, näyttää Keskinen Eskimopäälliköltä hermostuneena ja siltä kuin se olisi juuri sulatettu kuten Deivid Blein jääkökön sisältä ja kestää hetki totutella ulkomaailmaan ja sulaneena olemiseen ja lämpöön ja muuhun.


Ja sitten vielä 1 vitun sian-naama ! lisää.




Kuten sanotaan; "sitä olet mitä syöt".

Asiasta toiseen, minä luulisin osaavani arvata tuon ...elävän kohteen, ruokavalion !!
Se saattaa olla tällainen : sikaa, nautaa, sikaa, sikaa, sikaa, lisää sikaa ja vähän vielä sikaa siihen sekaan. Ja sitten päälle jotain missä on sikaa ja ehkä nautaa ja vähän enemmän sikaakin vielä !!

Se luultavasti kommunikoikin paitsi karjumalla kuin joku vähä-älyinen, hinkumalla kuin sika.

Tein siitä pari eri vedostakin tähän...... ilman sen kummempia varsinaisia syitä.... miksei ?





Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti