torstai 26. helmikuuta 2015

Indo-Marakattilan Teloittelut

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015022619263124_ul.shtml


Jotain hyvää sentään.
Olen toivonutkin näiden Aussien vapautusta, ja näyttäisi, että tuokin vitun oranki, tuo vitun Widodo, on ehkä vihdoin alkanut tajuta myös "omaa etuaan" ja kunnioittaa Valkoisen häkellyttävän ylivertaista kykyä murjoa muita alleen kun sille päälle sattuu.

KUN valkoiset tulevaisuudessa taas herää, ja aivan VITUN ärtyneenä... kannattaa sekalaisten viidakon marakattien ainakin tekohymyillä sangen leveästi ja ymmärtäväsit ja olla murhaamatta nuoria miehiä jonkun vitun huumeen takia.

Minä en katso kovin ylevästi ketään joka on valmis viemään toiselta vapauden ja saatana HENGEN jonkun vitun lääkeaineen tai "huumeen" tai vastaavan -takia.

Tämä Joku, katsoo olevansa de facto, Jumala. Jolla OIKEUS ja Valta (ja kunnia) päättää tässä maailmassa muiden apinoiden elämästä ja olemaasaolosta yms. Koska apina 1 ei tykkää siitä, että apina 2 käyttää jotain viidakosta löytämäänsä nautintoainetta josta saa hyvän olon, käy apina 1 armotta apinan 2 kimppuun ja julistaa tämän Beelsebuubin inkarnaatioksi joka on täysin oikeutettua murhata ja rääkätä kuoliaaksi mitä erilaisimmilla keinoilla. Ja tämä apina 1 katsoo sitten / siten, olevansa periaatteessa Pyhimys !!

Vitun aivoton tollo.

Todellisuudessa hän on kuitenkin vain yhden vallankiimaisen rikollistahon eli Valtion, ns "muskelia" joka pakottaa kaikkia muita tiettyjen Apina-Alfojen kontrolliin. Siinä KAIKKI. Mitään muuta asiaan ei liity eikä kuulu.
(Ja kuten tiedämme, ei Valde tykkää kilpailusta !! Ei sitten yhtään !! Eikä Siat ! Kusipäät ja pienikalloiset kontrollinkiimaiset hullut on pienikalloisia, kontrollinkiimaisia hulluja ! Se-la-vii ).

Vitun islamilaiset pakanat. Saatanan leveänaamaiset vitun orangit, kehtaa saatana pitää tuossakin kuvassa jotain vitun kylttejä joissa käsketään Aussi-ministeriä painumaan suolle "huumeineen".. hahahaa, vitun idiootit. Ikäänkuin se olisi saatana ite Apotti joka niitä on sinne raijannut tai ikäänkuin hänellä olisi yhtään, vittu, mitään tekemistä koko asian kanssa. ( Vaikkei näistä "Johtaja" tyypeistä koskaan tiedä, mutta olisin aika vitun yllättynyt jos kävisi ilme, että ite Apotti on kuljettanut salaa jotain perkeleen pulveria tuonne vitun yhdentekevään, näädänkinhylkäämään vitun viidakkoon).

"Nii !! Apotti, mee pois. Täälä tykätään elää islamisti-päänkatkoja-Herrojen nuhteessa !! ja totaalisessa alistuksessa ja kurissa kuin lapsena tai s/m seksifantasioissa!! nii, mee siis pois kamala, kamala mies !! "

Ja summa summaarum; onhan se toki, tottakai, paljon inhimillisempää ja älykkäämpää ja kaikintavoin parempaa, teurastaa eläviä ihmisiä ja teloittaa nuoria miehiä jonkin huumaus-aineen tähden ja säkittää naaraita ja hakata aikuisia kepillä perseelle kuin kakaroita jne, kuin sietää jotain vitun "vapautta" yms Länkkäri-paskaa. Ja sitä, että joku kelmusilmä jossain sillan alla vetää jotain jauhoa naamaansa.

Rautakanki perseessä ja TIUKASSA kurissa (SIIG HAIL!!!) on tottakai, paljon chillimpää elää ja olla kuin missää apinoita säikyttävässä abstraktiossa nimeltä "vapaus".

Ps. mitä vittua SEKIN on?!? "vapaus"... pah !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti