sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Dedwuudista

Deadwoodissahan puhuttiin totuutta ja järkeä!! Taas. Ei se mikään yllätys siis ollut. Valkoinen mies siinä sanoi, että "valkoinen mies kantaa nekrua selässään kuin albatrossia ja silti kaikki kyselevät, että ´miksi olet niin kumarassa etkä edisty?´ " hahahaaahahHAAaaaaaaaaaaa. Täsmälleen juuri noin. Ja sitten hän vielä "syytti" neekeriä siitä, ettei se välitä minkään, paskankaan, vertaa mistään. Eikä ota vastuuta tai syytä niskoilleen. (Kuten lähes kaikki ei-valkoiset tekee, paitsi jotkut Aasialaiset).

( Tuossa par´aikaa on muuten telkassa taas nekru! käsiraudoilla jossain patterissa tai joissain, kiinni ja yrittää hakata niitä kivellä irti. Hah! Neekerit, ne on aina kahleissa tai jossain.)

Dedwuud on kyllä perhanan hyvä sarja, ei voi muuta todeta. Muistinkin sen olevan loistava ja tykänneeni siitä jo silloin kun se oli uusi, mutta sehän on jopa parempi nyt kuin silloin.
Ja osaan arvostaa ihan uudella tavalla ja uudesta syystä sitä, että siinä sanotaan ja räiskytään ja huudetaan sanoja kuten "vittu" ja "neekeri" ja "nekru" ja "kullin / kyrvän lutkuttaja / imijä" jne eikä kukaan ala saamaan mitään vitun lastentarhaan kuuluvaa hyssyttely ja yninä kohtausta ja paheksumaan toisia valkoisia kun kehtaavat perkeleet ...puhua totta !! Ja sanoa asiat niinkuin ne OVAT. Joka siis tekee suurta hallaa rikollisille ja muille vitun paholaisen valehtilejin luihuille. Jotka pitäisi parhaassakin tapauksessa taluttaa korvasta kiinnipitäen johonkin lavalle ruoskittavaksi, eikä saatana kattella niitä maiden ja kansojen ja joka vitun järjestöjen ja pankkien johdossa !! JOHDOSSA saatana !! johdossa !!

Täsmälleen kuin tuo vitun vittu tuossa Dedwuudissa, tuo Hra Hearst. Vittu mikä kasa itsekästä, väkivaltaista sontaa. Mikä kiusaaja !! Kuin syntynyt "poliitikoksi" eli "lailliseksi" Rikolliseksi.
Eikä kukaan tee mitään. Tässä elämässä ikinä.
Ja jos teet, syyttävät kaikki munattomat kommariapinat SINUA, kaikki vitun kustaan haistelevat saatanan tekopyhät pallinaamaiset vitun hyeenat, kaikkialla ympärilläsi. Syyttävät sinua, koska pelkäävät, että koska loukkasit Paholaista, jotain pahaa tapahtuu. Yritä, äkkiä! liennytellä sitä kun vielä voit.
Kyyhötetään vain paniikissa, polvet suussa, halki koko elämämme, täällä turvallisen pöytäliinan alla, eikä ikinä hiiskuta mistään mitään, ettei se loukkaisi koskaan ketään !! Eritoten paholaista ja sen lapsia, joista "ihmiskunta" koostuu. (En tiedä, muuten, miksi te olette ikinä luulleet olevanne "Jumalan Lapsia" ?! Mistä vitusta te olette sellaista saaneet päähänne ?!? hahahahaha ..lol vitun imbesillit !!).

Tuossa on "Suomi" ^^ pähkinänkuorissa. Suuri lajitelma visiottomia, munattomia, selkäruodottomia, kullinlutkuttajia ja nänniennipistelijöitä ja kalamiehiä ja sosiaaliämmiä, kommunisteja ja kollektivisteja, noudattamassa Jante-Lakia ja tottelemassa itseään alhaisempia ja ilkeämpiä kusipäitä. Koska... herran tähden !! ei se nyt ninq niin o, että niille voisi jotain tehdä !! Eihän asialle mitään voi !! Kuten Anglosfääri on hyvin toteennäyttänyt. Ei siitä mihinkään pääse perkele !! Ei tässä voi mitenkään, ikinä, missään asiassa, edetä perkele !!
Tässä on vain....kyyhötettävä, suu kiinni neulottuna kuin Halla-Aho Monikulttuuri-illassa ja tyydyttävä "osaansa". Tyydyttävä keräämään lähinnä kiusaajien vanaveteensä tiputtamia jätteitä kuten Dedwuudissa se reppanainen hotellisti E.B Farnum tai mikä olikin, jonka Sheriffi pieksi tuossa männäjaksossa, viimeviikolla.

Ei ole muuta Jumalaa kuin Suomen Pyhä VALTIO !! (Siiig Hail!!) ja sen Pyhät Miehet eli Poliisi ja Lain (kulli nousi pystyyn!! ja määrätietoiseen jäpitykseen vieläpä!! *dojoinngg*) Säätäjät ja Kaikkivoipat Byrokraatit ja muut läskit paskat.
Ei ole muita Jumalia kuin Ihminen, loputtomassa visionäärisessä viisaudessaan ja pyhyydessään ja tunnekontrollissaan yms. Pyhässä.

Vain LAKI ja POLIISI ja VIRKAMIES / NAINEN ja VALTIO voi olla Todellinen JUMALA !! Siig Hail !!Valde Hu Ackbaaar !!

Tällaisia te olette, vitun läskipäät Samojedit !! Haistakaa saatanan kiusaajat vittu ja painukaa vittuun tai sinne mistä olette siinneetkin eli Helvettiin.
Naurakaa !! Naurakaa paljon. Sellaista te tekisitte jokatapauksessa. Koska ei ole mitään muuta kuin tämä tässä, tämä elämä yms... ja se parhaiten nauraa kuka NYT nauraa. Siinä on nääs kaikki !! Issall good !! Issall good !! Maaan.

Mutta tämä ajautui nyt pois Dedwuudista, joten päätän tämän ...TÄHÄN.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti