lauantai 7. helmikuuta 2015

Kysely / Inquiry

Mikä tämä on ?!     What is this ?!


"Saako tämä perseeni näyttämään isolta?!"       "Does this make mah ass look BIG ?!"


Siinä sitä on taas, neekerien kauneutta. Jösses....vittu ..saatana.

Miten tuollaista voi edes olla !??! Ja ainakaan minä en ole käsitellyt kuvaa mitenkään eli tuo on luultavasti ....tuollainen.

Vittu...tuohan on kuin jokin vitun hyönteinen... mehiläinen tai jokin... tai lähes täsmälleen päärynä jos kääntää vähän päätään. Kuin ...pitsiin(?) verhottu päärynä jonka kannasta roikkuu huono peruukki.
Ja alla / takana on pari jotain mutkittelevaa makkaraa, Braatwurstia tai jotain.

Kuvitelkaa jos haluatte, sitä lotinaa ja lätinää ja ...mitä kaikkea, jos ja kun tuo "twerkkaa" !! Tsiiiiiiiiiiiiiiiiisus fak !! Sitä vyllymistä ja hyllymistä ja völlymistä ja löllymistä..ja ...ummmpph !! Yäääääkk !! Siitähän lähtee varmaan jotain seismisiä aaltoja, jotain mitä voi oikein mitata! se saanee myös ympäröivän ilman väreilemään ja eittämättä myös ....pakenemaan paikalta. Enkä yhtään kyllä ihmettele.

Tai aatelkaa jos tuo yrittäisi ahtautua (paitsi housuihin!!! hahaha) vesiliukumäkeen!! siihen sellaiseen tuubiin... ei hevosen vittu sentään... eihän siitä tulisi mitään !! Pelkästään jo tuon painosta, romahtaisi se teline mistä liukumäki edes LÄHTEE!!! ja paitsi TELINEEN jalat niin myös tuon omat!! katkeaisi todennäköisesti tuon perseen painosta.

Miten tuo voi päästä edes sängystä tai maasta, missä neekerit yleensä luonnossa nukkuu, ylös ?! Saatikka sitten bussiin tai jos se lentokonetta käyttää niin lentokoneeseen ?! En tosin usko, että sitä huolittaisiin lentsikkaan, sillä lentobenziinihän maksaa painon mukaan ja miksi kukaan haluaisi maksaa LISÄÄ jonkun neekerin takia ?!? Siis HALUAISI !? (Ei niin kuin nykyään "Yhteiskunnassa" jossa KAIKKIEN ON PAKKO maksaa KAIKKIEN neekerien takia!)

Mistäköhän on nuokin geenit PERÄisin......


"Saako tämä...ääässh! olkoon"                 "Does this ..aaasshhh! fuck it!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti