sunnuntai 22. helmikuuta 2015

KELA

Olen joutunut jokin aika sitten asioimaan vuotuisesti KELA:ssa. Ja kokemus oli sama kuten aina; aivan käsittämätön, aivan uskomaton, selkäpiitä karmiva -odotus ja tylsyys.

Tästä on pitänyt jo useasti kirjoittaa, mutta kirjoitan nyt.

Miksi vitussa KELA:ssa kaikki keeeeeestääää niin vitun piiiiiiiiiiiitkäääääääään ja kaaauauuuauauauauaauauuuaua auuuuuu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaHHrrrrrgg an ??!

Onko se jokin erikoinen ja ovela keino jolla saatetaan "asiakas" eli alamainen, tiettyyn mielentilaan ?! Onko ?! Samoin on ilmeisesti suomen joka saatanan sairaalassa ja terveyskeskuksessa yms, toimivat samalla tasolla ja taidolla ja kiireellisyydellä ja antaumuksella kuin Venäjän tai Somalian tai Eritreankin parhaimmat.

Potilasta tai jonottajaa kyykytetään sen kun nauramiselta keretään. Tai tärkeältä "kahvittelulta" (tykkään kyttyrää tuosta sanonnasta BTW).

Jumalauta saatana sentään. Perkeleen vitun tympeät, keskinkertaiset, saatanan myyrät !!

Huhhuijaa..no, takaisin pää-asiaan.
Miten voi olla, että KELA:ssa ne saatanan lasikaapissa pönöttävät Sossuämmät ei saa mitään ikinä aikaiseksi, ainakaan nopeammin kuin etana ylämäessä ? Ja onko näin joka kaupungissa ja kylässä ?
Mistä vitusta niille oikein maksetaan ?! Siitäkö, että ne venyttää kaikkea kuin kultaa ? vai siitä, että yksinkertaisesti vain istuvat tuijottamassa siellä kopissaan ? vai mistä ? Koska ei ne ainakaan, piru vie, tee mitään niin tähdellisen aikaansaavaa.

Ei ole mitenkään epätavallista tai poikkeavaa joutua odottamaan KELA:ssa mitä pienimmänkin asian takia, mitä vain puolesta tunnista jopa tuntiin, enkä epäilisi jos kuulisin jonkun raportoivan sitäkin pidemmistä ajoista.

Haistakaa saatana vittu !!!

Tuossa pyörii TV:ssä vieressä tuo Gordonin hotellien pelastus ohjelma. Teillekkin tarvisi jonkun huutaa koko ajan joka päivä, jotta jotain saataisiin ikinä aikaan. Ja suurimmalle osalle maailman ihmisistä siis. Sellaisia nämä vitun, saatanan, perkeleen apinat oikeasti vain ON !! Ja paino sanalla vain.

Siinä sitä kai sitten taas on, sitä Sosiaali / Hyvinvointi Valtion todellisuutta. Ja byrokratian autuutta.
Taaskaan ei ajatella sitä asiakasta / ihmistä siellä toisessa päässä vaan lähinnä omaa, haisevaa byrokraatin persereikää ja sen mukavaa oloa.
Ja huolehditaan lähinnä siitä, että näytetään suht mukiinmeneviltä yms.

Vittu te olette paskaa kansaa suomalaiset !! Ja minä en vain "ala kyllästyä teihin" ; minä olen teihin ihan totaalisen, absoluuttisen, kaikenkattavan, läpikotaisen kyllästynyt ja turtunut ja pettynyt syvällisemmin kuin mikään voisi sitä ikinä kuvata. Pommittaisin teistä joka-vitun-iikan jos vain voisin. Mutta kuten ihmiskunta muutenkin, teitä on sekä liikaa, että te olette hajaantuneet ihan liian laajalle alueelle tullaksenne pommitetuksi (valitettavasti). Ainakaan siis yhdellä kertaa.

Haistakaa siis vittu. Piiiiiiiiiiiiiiitkä ja hapan, vittu.

Ottakaa aikanne!! Älkää toki minun takiani hätäilkö !! Hei ! Khamoon mään, ei mitään kiirettä !! Istu siinä vain ja virnuile typerästi niinkuin se typerys mikä olet.
HAHh...
ha...
hAHAHa hah... AAaaaaaaaargggh h h hh  ....
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti