torstai 12. helmikuuta 2015

Stadin Vartiat

Unohdin tuossa muutama päivä jo, sitten, pistää tämän jutun tänne. Joten nyt pistetään sitten...

Katsellessani tuota Suomen Vartijat, tuolta Stadin rautatieasemalta missä on myös bussiasema (Rautatien tori) se koko paikka alkaa näyttämään yhä enemmän ja enemmän tai näyttää jo -joltain kolmannen maailman esim Afrikan, joltain perus bussiasemalta. Yhtä paljon ei-valkoisia ja yhtä kaoottista ja likaista. Tosin edes neekerit tuskin kuseskelevat yhtä pokkana vaan ja useasti, pitkin aseman seiniä. Suomalaisethan ei ymmärrä, ettei taloihin kuulu kusta ulkoapäin !! Mutta en nyt viitsi sentään miksikään hienostelija-homoksi ruveta ja vaatia teiltä ihan poskettomia ja liikoja !! nou söör-rii !

Katokaa piruuttanne jos ja kun tuo ohjelma tulee seuraavan kerran, kuinka samalta se näyttää kuin kaikki ne likaiset, saastaiset, tautien ja rikollisten riivaamat tunkkaisen kuumat Afrikkalaiset "bussiasemat" missä kyylää ja vaanii kaikki ihmisen tuntemat taudit ja eläimet ja luontais-syntyiset rikolliset neekerit yms. Ainoa mikä enää puuttuu (iroonista kyllä!!) on itse varsinainen Suomi LEIJONA !! ja pitkä ruoho. Kaikki muu alkaa jo olla paikallaan. Tosin arkkitehtoonisesti tuo aseman ympäristö on sentään vielä ihan "kuosissa" ja ei-romahtaneessa ja post-apokalyptisessa tilassa ja kaikkialla mätänee vähän vähemmän ruumiita ja korppikotkakin on outoa kyllä, saatu pysymään lähinnä yhden siinä lähellä sijaitsevan rakennuksen SISÄLLÄ !! ja tuijottamaan toisiaan silloin sattuvat paikalla olemaan, päivät pitkät.

Hellsinki !! hah... on se  melkoinen paikka perkele !!

Mutta muutoin on kyllä jo lähestytty hyvin, hyvinkin paljon tuota Vasemmiston ja luultavasti Pelle Miljoonan unelmaa Neekerten ja Valkeiden yhdistämisestä valkoisten piffaamaan Utopiaan. Ja ylläpitämään jne. Mutta tuo nyt on vain triviaali yksityiskohta. Siitä viis.

Kaikenkaikkiaan tuokin ohjelma saa minut taas haluamaan sitä samaa vanhaa unelmaani eli; Helsingin erottamista muusta suomesta, omaksi erilliseksi saarekseen. Sen voisi erottaa ihan vallihaudalla mielestäni, ei se paljoa sen suurempi hanke ole (ihan tasan oikeasti) kuin moni Helsingissä jo vireillä ja tekeillä olevakaan hanke.
Ei muuta kuin lapiot kouraan pojat ja Stadin rajoille !!

Sitten Kouvola ja Tampere ja Jyväskylä ja muut junttipersereiät maan tasalle vaikkapa "ydärillä" ja avot !! siitä lähtee Suomi, nousuun !!P.s Jos olisi tarpeeksi kahisevaa, ostaisin luultavasti Ahvenanmaan omaksi, ja sulkeutuisin sinne ja kieltäisin ketään muuta enää ikinä asettumasta sinne ilman minun erillistä lupaani. Ja alkaisin sekalaisia rakennus ja korjaus yms projekteja. Ja ihan varmuuden vuoksi, asettaisin tykkejä tähtäämään sekä Helsinkiin päin, että tietenkin Ryssän ylimalkaiseen suuntaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti