perjantai 13. helmikuuta 2015

Varkaus & Rikollisista

Jaaha, ja sitten jotain viime"postaukseen" nähden sangen iroonista !! hahahaha...vittu tätä elämää....huoooooooh...
Eniwei..siis ; Kapteeni pääsi TAAAAS saatana, TAAAAAAASSSS, näkemään varkauden !! Taas !!

Mikä vittu...mitä vittua... mikä juttu tämäkin taas on?!? Miksi MINÄ saan jatkuvasti nähdä näitä vitun tihulaisia tihutöissään?!.... yrittääkö Universumi kommunikoida? sanoa jotakin..? mitä ?

Näin taas sellaisen saatanan kuvottavan, vastenmielisen, alkoholilta haisevan ja vitun RUMAN* rotanpaskan, torakanyrjön, läskipään, narsisti, rikollis, sosiopaatin pikku perläven varkaissa !! Ja ....ellen nyt iiiiihan väärässä ole (ja harvoin olen!) niin tämäKIN vitun madon-aivo lahopää, älykääpiö kehari -käy MYÖS Sossun luukulla keräämässä vähä "massia" (minä INHOAN, vittu inhoan tuota sanaa "massi" !!! ai fakin heit it !!) ja saa myös totta maar, kuinkas muutenkaan?! MYÖS KELAn ..jotain tukia. Ainakin totta vitussa Työmarkkinatukea ja miksei vielä jotain muutakin !? Koska heheii !!?? miksi e-e-eiii !?!

Voihan vinetto, että pisti taas ärsyttämään !! Jos olisi ollut sellainen pieni ase mitä leffoissakin aina on naisilla käsilaukuissaan, mitä on helppo kuljetella mukanaan suht huomaamattomasti, nin jos olisi sellainen sattunut olemaan mukanani niin olisinpa vaikka saattanut seurata tätä kusilärvää kaupasta ulos ja johonkin nurkan taaksen ja BÄNG!! kalauttaa pari kutia niskantyveen ja kadota vähin äänin ja vitun äkkiä johonkin ...muualle.
Ja mitä maailma siinä olisi menettänyt?? muuta kuin pari luotia ?! ....tiedätte itsekkin vastauksen ja se saakin olonne aina mukavan vaivautuneeksi ja kiusaantuneeksi ja jos tästä huomauttaa, niin myös -ärsyyntyneeksi. Sellaisia te olette.


http://www.liveleak.com/view?i=1c6_1407881090

Tuossa on nyt edes jonkinlainen MINIMI siitä miten varasta tulisi kohdella ja minun Vallassani näin olisikin, mutta nyt... nyt ei. Nyt hallitsee Anarko-Tyrannia sikäli kun kehtaavat ja uskaltavat sitä soveltaa. Halusin oikeasti esitellä teille sellaisen videon jota en nyt vain enää löytänyt ja jota en aikanaan ymmärtänyt tallentaa mihinkään tai ottaa suosikkeihini Laivliikissä, missä Ählämit irrottaa varkailta kädet !! Se oli yhtä brutaalia kuin ihastuttavaakin katsottavaa !! Siinä olen Muslimien kanssa samalla sivulla
Ja ehkä johonkin ekstenttiin myös naisten pitämisestä kurissa !! Mutta eniwei, siinä filmissä ählämit viilsivät modernilla kirurgin veitsellä, kumihanskoja käyttäen! hygieenistä, kahdelta varkaanpaskalta muistaakseni molemmat kädet irti. AAaaaaaaah se oli sitten hienoa, toki kovakouraista, mutta niin on kaikkien pikku Beelsebuubien tekemät asiat meille muillekkin !!! Ei siinä pidä ruveta pehmeäksi ja säälimään. Se on täsmälleen sama kuin jos säälit villielukkaa (mitä rikolliset periaatteessa ovat, mutta vielä paljon alempia) -ei se ymmärrä eikä kiitä eikä sääli itseään eikä ketään muutakaan, se on vain kvasitietoinen kasa reagoivaa biologiaa ja massaa. Siinä kaikki. Ei sielua vain pahuutta, rumuutta ja typerä ruumis. Thät´s it.

Varkaissa (joita halveksin ehkä eniten kaikista rikollisista) tiivistyy myös oikein hyvin suurimman osa "ihmiskuntaa" -todellinen sisin olemus; pelkkä itsekäs, ahne, ajattelematon, sivistymätön, typerä ja brutaali, ahmatti apina !!
Ihan sama paska kuin mikä tahansa imbesilli jostain vitun viidakosta tai mistä vain päin luontoa. Käärme, kettu, kissa, koira, leppäkerttu, vyötiäinen ..karhu...susi... whateva. Lista on lähes loputon.

Ja useasti kiinnijäädessään varas on niinq iha et sis ninq "jaa tä?..ja mä vai? vittu mitään o saatana ottanu!!" et ninq ookke.
Osittain tämä johtuu vähästä älystä ja ihan oikeasta psyko-emotionaalisesta kehitysvammaisuudesta ja muusta puutteellisuudesta ja tällaisesta, ja osittain siitä, että Rikollinen / Paha näkee maailman niin, että sekä Maailma, että sen KAIKKI !! siis KAIKKI asukkaat on hänelle automaattisesti kaiken velkaa, eikä hänen tarvitse kuin pyytää tai käskeä ja kaiken olisi tultava hänelle kuin Manulle illallinen ja mieluiten vielä aika vitun pahoillaan siitä, ettei tullut ilman erillistä käskyä ja nopeammin. Ja katurikollisista vaarallisimmat eli ryöstäjät (ne "rahat tai henki" tyypit siis) voi olla niinkin saatanan mielisairaita ja nurinkurisen sekopäisiä, että (koettakaapa käsittä TÄMÄ ==> ) ; he eivät ryöstäessään lainkaan ajattele, että ryöstön uhrin rahat ovat tietenkin hänen omiaan vaan niinpäin, että ne rahat kuuluva oikeasti tälle vitun ryöstäjälle!! hahahaa...ei saatanan vittu...äääääh...*huokaus* ja, että tämä ryöstön uhri (joka tietenkin, tietenkin! on itse syyllinen tapahtuneeseen) vain "säilyttää" näitä tämän Rikollisen Viattoman Pyhimyksen rahoja (miksi?... tiedä häntä! näin vain ON olevinaan). Eli ryöstäjä näkee maailman niin luovan-hullusti, että kaikkien muiden rahat onkin oikeasti Hänen eikä niiden oikeiden omistajien ja ne KUULUVAT nähkää hänelle (tulee mieleeni H.I.M Hänen Infernaalinen Majesteettinsa :). Vittu mitä aivovammaisia typeriä ärsyttäviä pikku kusipää kehareita !!
Vittu jos me eläisimme yhä niitä aikoja mitä aina "periodielokuvissakin" kuvataan kuten Esim Gangs Of New York.....nin ai vittu, että minä tietäisin kyllä mitä tehdä !! No fucking doubt about it !! Ei olisi "Oikeusjärjestelmää" ja Sikoja, käymässä niiden kimppuun jotka totaalisen oikeutetusti kurmoottavat Beelsebuubin pikku pökäleitä ja edes yrittävät oikeasti tehdä asioille jotaikin. Ei. Silloin ei varkaita katteltaisi eikä mitään muitakaan paskahousuja.
Mutta siihen on silloin toki ottauduttava sangen omistautuneesti eikä sitä voi alkaa panikoida jne.

Kuten olen sanonut joskus aiemmin, Amerikan jollain inkkariheimolla oli mielestäni aika vitun lyömätön Oikeusjärjestelmä ; he antoivat tasan 3 mahdollisuutta. Ensimmäisen rikkeen jälkeen sinua nuhdeltiin ja periaatteessa sait tukkapöllyä vastaavan kohtelun. Toisen rikkeen jälkeen sinut ruoskittiin koko leirin katsellessa ja asia luultavasti selitettiin uudestaan, mutta vähän kovempaan ääneen. Ja kolmannen kerran... no, sitten vain mentiin. "Sit lähettiin" niinsanotusti, kolmatta "tshäänssiä" ei enää ollut eikä tullut! Sinut vain haettiin sieltä Tiipiistäsi tai missä sitten majailitkin ja otettiin hegiltä, ja ...siinä se. Siinä kaikki. The end of story.

Verratkaapa tätä esim nykysuomen "Oikeus" pelleilyyn. Iltalehdessähän oli joitain kuukausia sitten se juttu mikä oli kuvattu Hämeenlinnan vankilassa, missä haastateltiin niitä vitun kusiaisia ja ne sanoi saatana ittekkin perkele !!!!!!!!!! että suomessa vankila on periaatteessa hotelli !! tai lepokoti tai vastaavaa. Hahaha....huoh... oivoi...voivoivoivoivoivoivoivoi...
Ja olen kuullut, että suomessa jotkut rikolliset (ja taisivat muuten mainita tämäkin ihan itse, siinä jutussa!! mutta olen kuullut tämän ihan I.R.L) tekevät ihan tahallaan jotain sekalaista pahaa syksyllä / talvella ja jäävät kiinni, että PÄÄSEVÄT saatana linnaan.... *pää alkaa täristä adrenaliinista* ..että oikein "pääsevät" perkele...huooooooooooooooh...niin nin, että oikein PÄÄSEVÄT linnaan talvehtimaan, koska siellä saa päivässä ilmeisesti aika hyvät safkat ja kai 3 (?) kertaa, ja siellä on lämmin ja hyvässä turvassa.

Ja lisäisin itse jotain mitä olen suurimman osan elämääni aina ihmetellyt ; miksi hevon helvetissä vankien!!! annetaan saatana, ei vain syödä hyvin, mutta KÄYDÄ JUMALAUTA VITTU VIELÄ KUNTOSALILLA !?!?!? SAAAAAAAAAAAAAAAAATANA k u n t o s a l i l l a !!!!!
Ei..ei..eijeijeijeijeijeijei..ei..ei...eieieieieieieieiejeijeijei..ei saata...ei saata...na...en..vain...saata....ei. . ei helvetti... heeelvetti EI !!

Elikkä annetaan kunnon ruuat tappajille, raiskaajille, murhaajille, ryöstäjille ja ylimalkaisille pikku kusiaisille (jotka ovat KAIKKI TÄYSIN parantumattomia !! KAIKKI, iiiiihan kaikki, ja iiiiihan täääysin parantumattomia !! TÄYSIN äläkä siinä sönkötä vitun kusipää kukkahattu-anarkotyranni-mulkkupaska vaan haista vittu, häpeä, ja kuole) ja sitten annetaan niiden vielä treenata ilmaiseksi kuntosalilla itsestään vielä paaaaaljon haitallisempia ja vaarallisempia jos / kun ja suomessa tottakai "kun" eikä "jos" -he pääsevät ulkomaailmaan. Niin he voivat sitten olla paljon vaarallisempia ja hankalammin kurmootettavissa ja näin edes päin.

Ei vittu, että te voitte olla luotaantyöntävän tyhmiä !!

En tiedä sitten..voisiko tämäkin olla niitä Homo-Simpanssiens ja Kroomagnon ja Neanderthaali juttuja ja eroja... jos näin on niin totta totisesti ; niillä muilla lajeilla ei kyllä kovin vaivaannuttavaan ekstenttiin järki päätä pakkaa. Ei ainakaan haitaksi asti !

Tämäkin asia on suomessa vähän kuten suomen "kansan" sen tupauuno-juntti-turvenuija osan tuo ikuinen juominen (josta useampiakin näitä rikollisia on kotoisin ja siinnyt!! btw) : se on itsemurhaista.

Ihan kuten kaikilla muillakin typerillä Ryssillä ja Slaaveilla ja muilla neekeriäkin tyhmemmillä pikku paskoilla pitkin Ryssän valtavaa aroa. EI. MITÄÄN. TOLKKUA. Saati sitten "sivistystä" yms.
On kyllä vaikeaa uskoa Wiikipediaa kun se sanoo, että moderneilla suomalaisilla ei ole juuri lainkaan tai EI LAINKAAN Afrikkalaisia geenejä !! Miten niin?... miten näin muka voisi olla?... oletteko te Wiikipedialaiset KÄYNEET täällä ? oletteko te tullee tutuiksi tämän vitun Samojedi-Slaavi heimon kanssa ?!?! oletteko ?! ....minä nimittäin OLEN !! ja olen HYVIN pettynyt ja ärsyyntynyt heihin. Ovat yhtä primitiivisiä ja ilkeitä pikkusieluja kuin kaikki "Turkkilais" ja Slaavilais ja Ryssäläis -heimot ovat olleet niin kauan kuin niitä vitun "ihmiskunnan" pohjasakkoja on vain ylipäänsä ollut olemassa. Ja aivan täysin yhtä totaalista Teflonia sivilisaatiota vastaan !! Olen itseasiassa snadisti yllättynyt, että suomalaiset sentään suostuvat käyttämään saippuaa !! ja viellä vettäkin !! ...ja jumalauta: vieläpä yhtä aikaa !!! En osaa sitä selittää, mutta ...ainakin jotain on mennyt perille !! Hiphei ja hurraa !!

Täytyykin kirjoittaa tästä oma juttunsa jos saan aikaiseksi, nyt viikonlopun aikana. Aiheesta suomalaiset ja niiden luontais-syntyinen rikollisuus. Ja siinä tullaan sivuamaan "juutalaisia" eli Khasaareja ja Angloja yms mulkkuja. Jopa ählämeitä. (Luen parhaillaan erästä kirjaa nimittäin, josta olen saanut sekä uutta aineistoa ja tietoa, että tuulta purjeisiini. Ja olen ärsyyntynyt ihan uudella ja virvoittuneella tavalla).

* * * * *

No.
Joka tapauksessa (kirjoitin tuon nyt Virallisesti Oikein, tuon "jokatapauksessa". Inhoan kirjoittaa sitä noin, mutta noinhan se kai "kuuluu" kirjoittaa ....vaikkei siinä olisi mitään järkeä esim.... sanotaan nyt vaikka...MINUN! mielestäni.

Ei muuta kuin varkaille raaemmat tuomiot ja siis KAIKILLE versioille varkaista...*yskäisy* Arkadianmäki *yskäisy*....
Ja kaupat; olkaapa sitten vähän tarkkaavaisempana näiden vitun imbesillien kanssa, ja he totisesti OVAT ihan aitoja "ibesillijea", katsokaa vaikka määritelmä sanoille imbesilli tai idiootti ja moron eli älykääpiö. Ne on oikeita lääketieteellisiä / psykoloogisia nimityksiä, tietoisuuden ja ymmärryksen tasolle.
Miksi ette esim jaa porttikieltoja niille jotka tiedetään (jo "pärstäkertoimen" perusteella !! ihan tasan tosissaan [rikollisen tunnistaa jo naamasta, eikä se arvio ole ikinä virheellinen]) varkaiksi ?! En tiedä Juutalaisesta LAISTA suomessa, mutta Todellisuudessa sillävälin kuitenkin: on kaupoilla ja putiikeilla ja "bisneksillä" kyllä ihan tasan 100% oikeus valita asiakkaansa !! Sönkätkää mitä lystää, mutta asia ON niinkuin se ON eikä se teidän vitun mölyapinoiden mekastuksesta miksikään muutu. Ei nyt eikä koskaan.

Aamen.


* "Tyypillinen Rikollinen on ruma"
- Sigmund Freud

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti