lauantai 14. helmikuuta 2015

Taskuvarkaita & muuta

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015021319178075_uu.shtml

Siinä sitä taas on. Varkautta !!
helvetin kusiluihut.

Sen olen itsekkin toden totta, huomannut, että varkaat ovat kyllä aivan käsittämättömän suoraviivaisia ja röyhkeitä tehdessään sitä rotan "työtään". Ja olen aina ihmetelly suuuuresti tätä piirrettä rikollisissa!!! Eikö ne perkeleet käsitä vai vaan välitä, siitä / sitä -että kaupunki on täynnä ikkunoita !! ja siksi, potentiaalisia silminnäkijöitä, ja kameroita ja vaikka mitä. SILTI ne saatana tulee ja vie jotain ihan pokkana vain, leikkien tyhmää (kuten molemmat näkemäni tapaukset) ja lähtevät suurinpiirtein vihellellen menemään.

Kuinka ihmeessä rikolliset paskat voi luottaa niin totaalisen paljon ihan silkkaan moukan tuuriin !!??! En ole saattanut koskaan tätä täysin käsittää. Onko rikollinen siis niin välinpitämätön, ettei se välitäkkään, alunperinkään, jos jää kiinni vai onko se niin saatanan tyhmä ja älystä täysin vapaa, ettei se vain kertakaikkiaan KÄSITÄ sitä, että se jää todennäköisemmin kiinni kuin ei  ?!?!

Ja olen ollut yhtälailla aika äimänä siitä kuinka syyttömältä ja viattomalta ja "normaalilta" ne epäsiistit saatanan rotat voikaan näyttää !! juuri tehtyään saatana pahuutta, vääryyttä ja rikoksen !! Miten jollain VOI OLLA niin paljon ns "pokkaa" ?!?!
En usko, että tuo luonnistuisi minulta. Se suorastaan hehkuisi minusta, mutta rotista? eheeeiiii !! ei alkuunkaan !

Kai ne ns "uskovat asiaansa" niin vahvasti, etteivät lainkaan TUNNE tekevänsä mitään väärää tai pahaa tai muille haitallista. Ja kun ottaa huomioon miten vitun paatuneita ne suurin osa ON ja mistä oloista ne on kotoisin niin.... ei kai sitä..sitten, mitä sitä paljoa edes odottaa.

"Minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa". Kuten sananlasku sanoo. Kai se tähänkin pätee.

Ja kun on pilaantunutta tavaraa jo kohdussa, täysin toivotonta älykääpiömäistä, henkisesti jälkeenjäänyttä vitun paskaa, alkoholistin tai narkkarin lapsi jne, niin eipä siinä mitään toivoa olekkaan. Ikinä !! Vaikka mitä tekisivät tai ympäristön ystävälliset ja panikoivat, hyssyttelijät ja hössöttäjät ja ymmärtäjät ja muut.
Paska on paskaa !! Ei siitä mihinkään muutu.

Tämän takia rodunjalostus on aika vitun pakko !! Ja aika helvetin kannatettavaa ja katuviisasta ja realistista ! Mutta eheeeiiii ! ei käy Mister !! Valkoiset saa samantien hepulin ja näppylöitä jos joku kehtaa!! KEHTAAKIN saatana!! edes ehdottaa sitä !! Hyi sua ! kuinka kehtaat?!? kuinka sä kehtaaaat??!?!?!

Hei ! anteeksi ! mä ehdotan, että EI anneta narkkarien ja narkkarihuorien ja väkivaltarikollisten ja varkaiden ynnämuun pohjasakan lisääntyä ! ja pyritään tämän lisäksi tekemään kaikkemme jotta kaikki olisi mahdollisimman älykästä ja hyvin ja totuudenmukaista ja huomioonottavaista ja kehittynyttä ja siistiä ja sielullista ja kekseliästä ja viihtyvyyttäedistävää ja sivistynyttä ja kaunista ja näin! Ja että kaikki ne jotka lapsia tekee, on mahdollisimman hyviä Valio Yksilöitä!! Huus with mii ?!

*Tomaatti & mätä kananmuna -sade alkaa (buuausten säestämänä, tietenkin!) *


Eniwei, mainittakoonkin vielä se itsestäänselvyys, että kyseessä on Yksittäistapaus Somali™. Siis tuossa iltixen jutussa. Melko röyhkeä kaiffari !! Ei voi muutakaan sanoa.

P.s Miten te muut ihmiset ette saatana näe tuollaista ?!?! Miten vitun unessa te oikein kävelette tuolla kaduilla ja turuilla ja toreilla !?!? Minä näen haukkana saatana kaiken !! Olen kuin tosielämän Jason Bourne, mutta te muut? te olette kuin jotain horkkaisia vitun zombeja !! paljolti kuten olette muutenkin eläessänne.

Sellaisia te vaan ootte !! That´s how ya roll.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti