tiistai 24. helmikuuta 2015

Suur Helsinki

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015022319249442_uu.shtml

Siinä sitä taas on.
Suomalaist...no, lähinnä Helsinkiläisten, kostonhalua elämälle ja kohtalolle.
"Vittu kun et saatana voinut suoda meille sitä, mitä Anglosfäärillekkin on annettu!!...PERKELE !!"

Naurettavaa, muttei yhtään vähempää säälittävää.

Sen kun nyt annatte vain olla. Kaikki on jo ohi. Amerikka ja City-juttu on jo mennyttä, over, done with, over´n´out. Ei ketään enään kiinnosta.

Minäkin, kuten suuri osa suomalaisista, haaveilin kauan, nuorempana, siitä että pääsisi johonkin suurempaan nevedaan tai, että tämä pikku paska kasvaisi tarpeeksi suureksi noille haaveille. Mutta; laatu on aina määrää tärkeämpi.

Sensijaan, että haikaatte jonkun vitun Suur Stadin, Mahti Hellsingin tai Mega Hesan -perään .. .. . ..junou, voisittekkin ehkä keskittyä ihan vain, vanhaan kunnon Laatuun ?!?!

Älkää yrittäkö levittäytyä kuin syöpä tai rutto tai spitaali (mitä helsingi muulle suomelle hyvin paljolti onkin) ja hössöttäkö moisten imbesillimäisten Utopioidenne parissa vaan tehkää parannus ja keskittykää Todellisuuteen ja oikeisiin visioihin. (Minulla niitä olisi, mutten anna niitä teille, muille. Te ette ole ansainneet niitä !!)

Ja vaikka yhditelisitte miten monta "ympäryskuntaa" tahansa, vaikka koko muun vitun suomen !!! ei Stadi tai Suomi siitä miksikään muutu muulla kuin paperilla. Ei se miksikään vitun Tokioksi tai Manhattaniksi siitä silotu. Ei vaikka kuinka siinä puuhastelisitte ja visioisitte ja piereskelisitte jossain hämyisissä Vapaamuurarein ...runkkuilloissa tai missä näitä vitun kehareita (ei siis sanasta "kehitys") päätöksiä sitten laaditaankin.

Virolaisillakin on enemmän Visiota käsittääkseni, tätänykyä, kuin suurimmalla osalla Härmää.

Hävetkää.

P.s Suomalaisten "visio" on yhä useammin vain, paeta Viroon  !!  hahaha... oih...*huokaus*...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti