maanantai 9. helmikuuta 2015

Pieni välihuomautus Krimistä yms

Tuli tällainenkin haapea ajatelma mieleeni, että ; voisiko Krimin / Ukrainan tilanne liittyä jotenkin myös siihen (siis lähinnä siellä "kulisseissa" ei Virallisesti), että Krim sijaitsee merkittävällä paikalla mitä tulee nyky"juutalaisten" eli Kasaarien entiseen maailmaan / piiriin / valtakuntaan ??!!?!? Se oli ennenmuinoin Kasaari"jutkujen" vallassa ja pistin myös ajatelleeksi sellaista, että nyt, samaan aikaan on konflikti noissa maisemissa ja Lännessä on eräänlaisena "prinssinä" tuo Piiperin Justiina eli Justin Bieber !! Eli kuten Bysantissa aikanaan oli "Justiaanus" niminen kloppi keisarina ja aivan totaali katastroofikin vielä !! Ja vihattu. (Siltä amputoitiin nenä iteasiassa ja koko spede hätistettiin maasta!! ...mutta otettiin myöhemmin ynisten takaisin, ei vain maahan, mutta perkele taas keisariksi !! ..hahahahaha vitun idiootit !!... oooou ..boi...).

Eli siis... voisiko Puuttini olla jonkinsortin "Juutalainen" liero ?!! Ja haluta rakentaa jonkinlaista uutta Kasaari-imperiumia !?!?

Tämä on yhtä aikaa siis totinen ajatus ja pelkkä herja tai mikä lie. Mutta tuli mieleeni ja pistin blogiin ! Siinä kaikki !

"Krim?.. Krimmillekkö mennään?"    " Oooooiih...hh..eeehkä eeehkä en shaano mithään enkä ole shaanomattakkaan..eeeehkä..Krimille siis "

: /

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti