tiistai 20. helmikuuta 2018

Välikysymys 2 - 20.02.2018

Eikö ketään muuta KYLLÄSTYTÄ jo ihan täysin ja TOTAALISESTI, KAIKKI(!!!) Amerikkalainen ?!?!?! Ja koko vitun nimikin ! Ja sanakin. "Amerikka" !?!?
Vittu suksikoot vittuun.Haistakoon vitun vitun mulkut!

Ja hei! Vittuako TE niitä pidätte YSTÄVINÄ !!?!?!?
Niiden idea on hamstrata itselleen koko maailma. Ei ne ole lopultakaan KENENKÄÄN ystäviä. Ehkä toistensa.
Kaikkien on syytä pysyä enimmäkseen lähinnä omiensa parissa, mutta kun "omat" on jotain kurjaa ja häiriintynyttä ja suurimmaksi osaksi juopunutta, typerää kusipäistä kommunistin nynnypaskaa, niin....hei ! Minkäs teet !?!


Miks ei vain mennä vetelänä paskana johonkin VITUN "Mäkkiin" ja tsiigata jotain niin typerää että sitä on vaikea uskoa todeksi, tv-sontaa suoraan Ameriikan ja Haliwuudin rinnakkaisulottuvuudesta, ja pukeutua kuin jokin Amerikan pesiksen tai "futiksen" fani, tai jokin muu mäntti, ja miksei samalla ajellakin jollain VITUN Amerikkalaisella isolla ja rumalla ja tyylitajuttomalla ja mauttomalla koslalla ?
Ja miksei vain ostaa aina kaikkea Amerikkalaista ja Amerikasta !!?!?!? Kun voi ihan hyvin tehdä niin, ja vältellä kaikkea OMAA ja olla KEHITTÄMÄTTÄ OMAA ja tyytyä vain määäkimään karsinassaa "kuin" jokin vitun tympeän alistettu Vitun Muuli ?!?!?

Miksei "verottaa" omiaan kuoliaaksi, ja estää kaikkea luovuutta ja kekseliäisyyttä ja uniikkiutta ja individuaalisuutta ja persoonallisuutta / Jumalaisuutta ?!?! Miksei vain promota jotain typerää keskinkertaista lahjatonta sontaa ja "politiikkaa" kaiken muun yli ja kontrolliin ?!..Ja mikse...jaa...hetkinen ?...juuri niinhän te teettekin jo !!?
ThaHAHAhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahaa...aijaijaijai...sry. Kuten anglot kirjoittaisi !


Mea Culpa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti