keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Etelä ja Pohjois-Kakkalasta

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201802132200739979_ul.shtml

Piti sangen reaktionomaisesti vain kirjoittaa siitä miten Kim-setä tykkää Etelän pyllistelystä ja mielinkielin kehräämisestä mutta en tiä.....ehkä se Pohjoisempi paskareikä SAATTAA jopa haluta jossakin syvällä sisällään, ihan oikeasti muuttua !? En tiä.
Tuo kommenttien riehunta on tottakai ihan tottakin, että Amerikka pyrkii asemahteineen, joita KUKAAN oikeasti PÄTEVÄ ei ole vastustanut sittemmin toisen suursodan, jolloin Saksa pieksi miltei koko muun vitun MAAILMAN ! Ja jos Sakut oikein ottutuisivat siihen uudestaan, minä en epäile etteikö siitä kyydistä tippuisi nimenomaan Ameriikan paskaläpi. Saksa on LAATUA, Amerikka on SIRKUS täynnä mielisairaita juutalaisia, nekruja ja mitä lie vitun ali-alkeellisia "Mehikaaneja" yms roskaa.

Harmi ettei Amerikka mene ihan äkkiä silti mihinkään; se on ihan liian viihdyttävä ja päihdyttävä, ja kaikki juo sen tissistä ja käy sen syöttölöissä ja kuten Rammstein "laulaa"; elämme kaikki Amerikassa.

Niin nin siis, tottahan kai Amerikka pyrkii änkeämään joa helvetin vitun väliin Asemahteineen ja  tekemään maailmasta sen mitä Ameriikkalaisten "poliitikot"sen haluaisi olevan.
SILLE on laitettava STOPpi !

Tai kohta tämä on vain Planeetta Amerikka.


Ja MUISTKAA että "Amerikka" on vain iso hyönteinen, jonka päässä on loinen; sitä ohjailee oikeasti Juutalaiset. Ja toki sekalaiset paikalliset idiootit. Mutta jutkut ON, se  ylimalkainen "selkäranka" siellä Amerikan taustalla, ja sen maailmankuvan ja omakuvan taustalla.

Eikä jutkut ole KENENKÄÄN ystäviä. Ei edes toistensa lopultakaan, kaiketi. Mutta sitä en voi sanoa varmaksi. Ehkä ne on ? Ken tietää.Muuuuutta ..kuten olen saanut "oppia"; ei suurinta osaa eistä kenestäkään kiinnosta KUNNIA paskaakaan, eikä se "kuka on johdossa" tai juuri mikään kahvikuppia syvempi, joten, taaskin(!); haistakaa vittu !

Harmi ettei tämä elämä ikinä toimi, eikä sen SALLITA toimivan. Ja harmi ettei teistä muista ole KAPINOIMAAN Kohtaloa / Luojaa vastaan ! MINUSTA ON, mutta teistä EI OLE.

Ei edes niistä jotka kaikkein eniten luulee siihen pystyvänsä. Mutta ne on vain lapsia, eikä tiedä mistään mitään, ja viimeistään kuoleman uhka sammuttaa tulen niiden paviaaninsydämmestä.

Minä INHOAN sellaista.


Eniwei, tällaista vain lähdin raportoimaan.
Nyt täytyy mennä.... öljyämään Data tjns...


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti