tiistai 13. helmikuuta 2018

Olympialaisista 3

Hyvä / Onnea Enni.
Sai sentään edes joku edes jonkun mitallin.

Ja tämän unohdin siitä lumilautailusta sanoa; EI se ole mitään vitun "lumilautaslangia" vitun pellet, te puhutte vain suomalantia !!

Te lausutte ihan vain yksinkertaisesti Englanninkieliset sanat ja nimitykset yms, suomalaisittain, eli mongerratte täysin ja tästmälleen Suomlantia.

Se on vain älyllistä laiskuutta ja saamattomuutta ja vastenmielistä lingvististä vitun keskinkertaisuutta ja vetelyyttä. Se on silkkaa, pelkkää jumalatonta potaskaa. Tyhmää kommunistista NÄENNÄIS kekseliäisyyttä yms. Eli juuri sitä misä "Suomi" koostuu.

Mutta kaikkea OIKEASTI ja AIDOSTI keksliästä ja luovaa ja omaleimasta ja originellia täällä inhotaan ja kateudesta vihreänä pyritään tuhoamaan, ihan kuten AINA ennenkin. Mikäääääään ei ole muuttunut. Vitun kurjat juntit, ja juntinmulkut.

Mutta antakaa kun helpotan ajattelun ja kielenymmärryksen taakkaanne, Lumilautapojat !

- Half Pipe, voisi olla esimmm...."puolikouru" ?  Tai ihan vain "kouru".

- "Rani" on ihan vain "run" eli "juoksu" tai "kierros" tai mmm....mmmm..emmätiä..."LASKU" tässä kontekstissa eli asiayhteydessä !?

- "Bäkflippi" voooiiisi ! VOOOOIIIISI ai miin !!! Esim olla "takaperinvoltti" !??!? Tai "volti taaksepäin" ?!? Tjns...ai nou; melko hurjaa ja ..kääääk hei !!?

- "Nousgräbbi" VOOOOSI olla joku muu kuin "nouskräbi" ...en tosin sano mikä, jollette itse keksi.

- "Nouspressi" VOOOOOOISI olla esim "nokanpainallus" tai "kärjenpaino"tjns ?


Koe; pystytkö sanomaa mikä seuraavassa lauseessa on NAURETTAVA !?

- "Apinamies liitää, jopa LENTÄÄ, halki ilman, pyörien vinhasti kuin väkkärä, ja...hei !? ...EI !..apuamäenkestä! Nyt se tarttuu lumilautaansa ja se..on...se ON...eiheiiii jumalauta se ON MELLKAKKA !! MELLAKKA SE ON !! SE SE ON !! Sieltä tuli ´Mellakka´ !!"


En tiedä, ehkä nuo Ämeriggäläiset termit on keksineet neekerit tjns ? Ja eihän tuo nyt mitään maailman aikuisinta valkoista meininkiä toki ole, sehän on periaatteessa vain lumellatapahtuvaa "skeittausta" eli rullalautailua.

Voin olla väärässä, mutta EHKÄ noita nimiä EI OLE keksineet NASAn insinöörit tai joku vastaava !? En tiä ! Sanoinhan etten tiä. Tää on vaan tällänen henk.koht. fiilis ja näi.Eikä ne edes pysyneet PYSTYSSÄ !! Juuri KUKAAN. Sekin pyllähti, se perkeleen jenkkitytsy sillä kunniakierroksellaan !!!? Siis... mitä "ammattitaitoa" SE ON ?!?!
Vittu kun ei osaa saatana edes mäkeä laskea !!

Kuten ne kommentoivat nulkitkin jotkuvasti toisti kuin jumiutunut LP-levy, itseään, "missä on taistelu?!" - ja täytyy olla samaa mieltä, missä se oli !?
Ne likat vain antautui kuin lapsi, "elementtien" vietäväksi, sen sijaan että olisivat edes väääähän koittaneet venkuroida ja vääntäytyä oikeisiin asentoihin.
Vitun laimeaet luovuttajat ja mäntit !

Ja miksi ne lopetti HETI kesken jos ja kun, siis KUN(!), ne pyllähti edes kerran ? Tai iskeytyi suoraan selälleen 20-metristä ?
Onko se joku sääntö "snoukkailussa" eli lumilautailussa (pitkä suomenkielinen sana!!) vai mikä juttu se on ?!


Kristus Vittu sentään !!Palaan asiaan, jahka tuo seuraava osuus on "lähetetty TeeVeestä".

Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti