keskiviikko 28. helmikuuta 2018

Suomen TV...

...ssä - ei ole MITÄÄN katsottavaa enää nykyään.
Pelkää Kulttuuri Marxismiin ☭ yms typerään ja säikkyyn käärmeenpaskaan kuristuvaa tekopirteää ja tekohauskaa pinnallista tympeän typerää vitun kyvytöntä yninää ja keskinkertaisuuksien rimpuilua.

Pelkkää "me ei olla Rasistei™ ja näi!!"  ja muunlaista tyhmyydensignalointia.
Pelkkää "tsiigatkaa; ihan oikee neekeri !! ja ...jotenkin HYVÄSSÄ mielessä mukana jutussa ! Ou-Jee".

Pelkkää typerää vitun Veekerinsontaa ja muuta totaalisen sielutonta ja tunnelmatonta, haalea tylsänpulskean typerää munatonta sontaa ja sianpaskaa, ja laimeaa "me ei olle ryysiä ! ..vaan tavallaan Amerikkalaisia!..muttei kuitenkaan myöskään Amerikkalaisia...hei mitä me ollaan !? Hei !?...apua kääk !"

Ja jotain Urheilua kai, aina välillä, ja tietenkin YLE loputtomine Natsidokumentteineen; hei, mitä te olette, jotain vitun FANEJA vai !? Vittuako niissä jumitatte ? Vitun päähänpinttymä vasurit.
Te OLETTE laimeita versioita Natseista, kaikki tietää sen; diilwithit !

Ei KETÄÄN KIINNOSTA jos "byhyy, Hitler teki sitä ja suunnitteli tätä ja sanoi totta!" ja pisti jutkuja uuniin ja haaveili kaupungeista Maan kiertoradalla; ai miin äijä oli niin paljon aikalaisiaan EDELLÄ ettei o tosika !

Paras ja tyylitajuisin ja maskuliinisin vasuri mitä on IKINÄ ollut ! Ja SE, on FAKTA.

Lakatkaa vain hiirilaumaheterot pörräämästä kyseisen faijahahmon ympärillä; se on yhtä tunkkaisen tympeää kuin teidän aivan KÄSITTÄMÄTÖN kohkaaminen jostain VITUN Kekkosesta !!

K R I S T U S         V I T T U       !!!MIIIKÄÄÄ VITTUUUUUUU siinä ON !??!?! Mikä kilin vittu siinä ON olevinaan niin VITUN IHMEELLISTÄ ?!?!!?!?!?!?!?
Herran tähden. Ja Perkele sentään.
Vitun rehvelit.

Keskittykää vain nuolemaan pillua ti jotain sellaista, SE on teidän se ainut juttu kai. Mutta pysykää KAIKESTA muusta, kaikesta sen yläpuolisesta, eli koko muusta elämästä, KAUKANA !!Niin tämä suomen televisio.

Se yrittää veeeeeenyttäääääääääääää TODELLA vähäisen ja kurjan sisällön, kattamaan lähes 90 eri kanavaa ! Jumalauta vittu SUOMESSA !! THahahahahahaa, mikä sääliäherättävä naurettava vitun vitsi.
Ja miten TOTAALISEN kusipäistä ja sekopäistä ja alhaisen kurjaa sisältöä !! En keksi YHTÄKÄÄN HYVÄÄ kotimaista ohjelmaa, muuta kuin jos siinä Possessa oli joskus jokin hyvä osio.

Milloin mikäkin kuvottava vitun hiivainen pallinaama, kasvonpiirteetön ruma keskinkertaisenkin ALLE jäävä surkea ja ÄRSYTTÄVÄ vitun jälkeenjäänyt paska yrittää naurattaa pukeutumalla melko rehellisesti oman itsensä näköiseksi, eli tämä tanhuabominaatio, ja milloin suomalaiset nulkit ja naarasbimbot on jossakin Kreikassa tai Espanjassa kuvatussa roskassa, uima-altaan lähellä ja "ajautuvat" siinä kopeloituaan toisiaan ensin aikansa, köyrimään tai jotain sinnepäin, tai sitten kuvataan kyttien typerää hölisevää muiden paimentamista ja muuta neuroottista heterosianpaskaa.

Ja pyörii siellä näemmä joku laimea yritys "tookshoun" osa-alueellekin pyrkimisestä, eli Harkimon nenäapina ja poikansa, joka näyttää osittain lähes ihmiseltä(!), haastattelee siellä kaikkia näitä VITUN "sosiaalisia ihmisiä", jotka sanoo juuri sen mitä halutaan kuulla.
Luultavasti että "valkoset on pahoi, ok?  ja ...neekerit on hyvii ?! ok ?" yms.

TAAII sitten "Uutiset" yrittää epätoivonsa mahdollisimman hyvin haudaten, pysyä jotenkin asiaankuuluvana, ja sekoittaa ainakin eläkeläisten päät vielä kun kerkiävät, ennenkuin ne raukat KUOLEE POIS. Eli tekee sen mitä MEDIAN ja muiden VASURIEN ja "poliitikoiden" ja kyttien ja katurottien ja "lainlaatijoiden" TULISI (viipymättä!!!) TEHDÄ.


Ja taitaa sieltä välillä tulla, miellyttäen kuin märkä pieru, jokin vitun suorakin(?) pätkä "Eduskunnan" Valio Kusipäistä, penäämässä itselleen lisää "valtuuksia" ja "oikeuksia" ja muille "ainakin VÄHÄN ankeamman elämän" jne. Vitun munattomat kusipäiset läskipäät hyödyttömyydet vitun vätykset ja VARKAAT.

HÄVETKÄÄ !


Ja hei; miksi siellä kysytte ja "penäätte" ja pyritte ja suunnittelette ja yritätte ja "laaditte" jne milloin mitäkin, te olette luontaissyntyisiä häpeämättömiä kiipijöitä ja varkaita ja rikolisia kusipäitä herran tähden !! KÄYTTÄYTYKÄÄ SEN MUKAAN ja; tehkää mitä lystää !! Sen kun vain TEETTE, ettekä ESITÄ siellä.
Kaikki TIETÄÄ tämän(kin) kyllä jo joka tapauksessa.

Sen kun heittäydytte Pol Potin uusiksi punapaskiaisiksi ja alatte "opiskelijakapinan" tai jonkin muun tympeän MEGAtyperä heteroriehunnan ja kommunistivallankumouksen, jotta ...junou? ...saisitten vallan ITSELLENNE.

-

TV siis. Niin.

Mitä siitä sanoa enää. Se on OHI. Ihan täysin. Kaikki on jo menetetty. Ja me jotka olisimme olleet Jumalia vielä 90-luvulla, olemme nyt lähinnä itsemurhaisia ja seonneita ja mitä lie syrjäytyneitä ja työttömiä ja alkoholistejakin kai ? En tiä....miksei ? Ja jotkut ehkä linnassa tjns. Tai ihan vain lapion varressa tekemässä mitä Rouvat määrää. Tai Siwan kassalla tjns.

No: menetys koskee / koskettaa KAIKKIA.
Te ette vain tajua / ole sisäistäneet sitä vielä. Ja hei; vauhtinne ei NÄY(tä) hiipuvan, joten MIKSI KESKITTYÄ !! Minuun esim tai mitä sanon. Siihen.
Tjns.Teijän telkka on ihan silkkaa ja pelkkää  kurjaa munatonta ja sielutonta Marxistien likaamaa sontaa, ja lahjattomien juhlaa ja tympäännyttävän ÄRSYTTÄVÄÄ sielutonta paskaa.HAISTAKAA KAIKKI VITTU.
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti