lauantai 24. helmikuuta 2018

Ehdotus "poliitikoille" yms "tahoille"

- Mitä jos KARKOTTAISITTE, miettimättä ja viipymättä (kytät kyllä toteuttaa tämän, robotti on siitä hyödyllinen) KAIKKI vasurit / "antifan" jäsenet niihin maihin mitä ne saatanan luuserit ja juoponkakarat niin inttää rakastavansa ?! Tai ihan vain Amerikkaan ?

Oisko mitään !?

Ja siis neekerit takaisin sinne mistä ikinä tulivatkin, ja ählämit perässään.


KUINKA VAIKEAA TÄMÄ ON byrokraatit !?!? Saatanan veltot vetelät komentelevat hyvänsään PASKAHOUSUT kusipäät verenimijät gangsterit vailla atominkaan kokoisia munia tms.

KUINKA VAIKEAA tämä on !?!?!
Sanoa Junkkerille EI ja "sinä lähdetkin sitten linnaan ja ruoskintaa, ikäänkuin nn...NYT"  ?!?!?

KUINKA VAIKEAA TÄMÄ  ON  !!?!?!?
Vai oletteko te siellä jo kylmässä hiessä, tajuttuanne jo itsekin asiain todellisen laidan ?!?! Ja sen HISTORIALLISEN RAIVON mikä teitä täällä odottaa ?!?!?

Jumalauta VITUN vitun vitun vitun paskaiset liejurotat, sosiopaatit ja hävyttömät oksettavat koiranpaska "gangsterit".


MITEN tuollaista voi olla olemassa ?!?!

TÄYSIN. KÄSITTÄMÄTÖNTÄ.
TÄYSIN !

Aivan täysin.

Totaalisesti.

Absoluuttinen Abominaatio.

Sitä te olette, ja saatte sen vielä myös itsekin tuta ja kokea.Mutta te tiedättekin vitun roistot ahmatit tämän jo.


Ehkä minun tulisi enemmän inhota tätä ympärilläni vellovaa VITUN Hoi Polloita ? Ja niinhän minä vihaan ja inhoankin.
Ei niistä mihinkää ole.
Ne kai diggaa, Helsinkisyndrooman mukaisesti, sortajastaan ja mielipuolista ja tyranneista ja sosiopaateista yms Helvetin pedoista.

Minä en.


En todellakaan, yhtään.Kiitti.P.s pistäkääs sitten vähän vitun äkkiä, vauhtia niihin karkoituksiin. Ja vasurit siihen mukaan. Samaan kyytiin.P.s 2 Koko muu Suomen Kansa; liittykää ny jo perkele sitten YHTEEN !! Siksi aikaa ja sen verran, että tämä meidän "talvisotamme" saadaan tästä alta pois.
SITTEN(!) voitte palata, yksilöiksi ja atomeiksi, pitkin preeriaa ja kiukutella milloin mistäkin ja paistaa makkaraa ja kitata sitä kamalanmakuista sianpaskaa mitä "kaljaksi" kutsutaan, vitun villi-idiootit.
Mutta tämä ongelma ON HOIDETTAVA.
Saatanan paskahousut.LAKATKAA VITTU PELKÄÄMÄSTÄ JA PAKITTAMASTA !!!
Vastassanne on vain lauma hysteerisiä mielisairaita häiriintyneitä chihuahuoita vailla persoonaa ja sisältöä. Eräänlainen kirkuva robottien lauma.


Mikä vain Oikea Olento syö sen lauman aamiaiseksi ja jatkaa sitten rauhallista untaan. Nukkuen kuin tukki !  (Joka on kytän kusipään psykopaatin mielestä sietämätöntä ja "pidätyksen" väärti "rikos" [kytät joutuvat Helvettiin joka tapauksessa, don´t cha worry])


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti