keskiviikko 21. helmikuuta 2018

Late Marjamäki - Järkyttävän paska

http://www.iltalehti.fi/pyeongchangin-olympialaiset-2018/201802212200762517_pz.shtml


Minähän sanoin juuri tuotakin; tuo pallinaama on täysin VÄÄRÄ tyyppi ja hyödytön. Tai itse asiassa PAHEMPAA !! Se ei ole vain hyödytön, vaan sama kuin neekerit yms mutiaiset kulttuurissa; se on aktiivisen HAITALLINEN !


SE on ihan "selvä peli" mitä tuolle on tehtävä.......hei ven..
...NOOOOIIIIN sieltä potkaistaan Late, johonkin marjamäkeen tjns. Hiiteen.

VITTU MIKÄ SURKIMUS !! Kristus perkele !!
Ellei se sitten ole ihan tietoinen sabotööri ?! Sekin selittäisi kyllä asian.
Ehkä se on jokin Ryssien "pläntti" - ja ovela onkin(!), joka toimii kuin junan vessa, eli kuin jokin syöpä ja rutto ja vitsaus ja pommi, kuin jokin muslimin "lätkäkassi" sinne pukukoppiin. Eli ihan TÄYSIN tuhoisasti.


Tyyppihän on ihan täystuho. Yhden hyypiön sabotaasiarmeija ja mitätöinnin armaada.

Kuin jokin vitun "SoMessa" pöyristyvä VITUN vasurin rääpäle.Vittu hei; KATTOKAA tuota sen saatanan tilastoa ! Katsokaa sen saalistamia päänahkoja....se on lähinnä asettanut, taaskin kuin jokoin vitun vasuri, omansa alttiiksi skalpeeraukselle, eikä saanut MITÄÄN aikaiseksi. Muuta kuin häviöitä ja tappioita ja nöyryytystä yms. Se siis lieneekin jokin vasuri ?!?!?

Vittu RANSKA ?!?!?!!?
RANSKA ?!?!?

R A N S K A    on  piessyt SUOMEN !?!? LÄTKÄSSÄ....en tiä.... tekisi mieli mennä perunakellariin häpeämään.... menkää te ? Me sä Marjatyyppi ?!

Se olisi noloa hävitä jo futiksessakin Ranskalle, mutta että lätkässä !?!?......En tiedä kyllä MITEN tuo sen sai aikaan, mutta se on kyllä jo melkoisen uniikki suoritus !!
Ei siihen monikaan olis kyennyt kai.
Siinä on rimaa muille hänen jälkeensä ! Siitä vaan; alittamaha.
Limbo man !En tiedä mikä mielenhäiriö / aneurysma on kyseessä, jotta aikovat antaa tuon vitun muulin pilata VIELÄKIN ainakin yhdet kisat, mutta ainakin sen jälkeen se suomen AINOA minkään vitun väärti, valmentaja, eli juuri tuo ehdottamani "sammakkomies" palaa ruoriin.
Eli voitte odottaa Leijonilta MITÄÄN(!!), aikaisintaan sitten. Eli joskus myöhään ensi vuosikymmenellä.


#KiittiSiitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti