sunnuntai 11. helmikuuta 2018

Olympialaisista 2

Myöntävät joutuneensa HETI kättelyssä, avajaispäivänä, "kyberhyökkäyksen" uhriksi, mutteivät paljasta hyökkääjää.
Se on Pohjois-Korea. Tämä on vaivattoman helppoa ja naurettavan yksinkertaista ja itsestäänselvää.

Ei KETÄÄN muuta ylipäätään KIINNOSTAISI moinen lapsellinen kiukuttelu ja lapsellinen "hyäkkäys".

Vittu mitä naurettavan muinaisia taantuneita kakaroita ja megatyperiä vitun villejä pallinaamaisia tympeitä sieluttomia apinoita nuo onkaan, nuo VITUN Korealaiset. MOLEMMAT !
Ei ne etelän hetelmät ole sen parempia, ne vain osaa NÄYTELLÄ ihmistä paaaaaaljon paremmin kuin Pohjoiset versionsa, jotka paljastaa sen "Rodullisen Pohjavireen" ja ovat sen se raakaversio ja rehellisempi esimerkki.

Ja eikö se sen läskin ämmä käynyt siinä korokkeella, minkä vieressä hölmöili se joku Saksan paimenkoira joka näki kai lantin maassa, Toisten Ihmisten Rahaa kaiketi, juuri kun otettiin "Historiallinen Valkokuva" kun kaksi idioottia kättelee toisiaan, niin nin eikö se saatanan luunaamainen vitun mulkvistinnäköinen ja MULKVISTI, ämmä, seissyt jollain saatanan KOROKKEELLA ja sikäli sen Etelä-Kakkalan Heimopäälikön YLÄPUOLELLA ja eikö se vitun pölkkypää vain hihitellyt kuten aasialaiset AINA tekee, ja kumarrellen virnuillut siinä sitä kätellessään ?!
Ja heiluttanut häntäänsä ja läähättänyt alistuvasti "kuin" koira.

Minä olen aina ajatellutkin että aasialaiset on kuin koiria, ja tuo ei muuta "mielipidettäni" eli korrektia ja oikeanlaista ja tarkkaa havaintoani ja tulkintaani todellisuudesta ja napakympin tarkkaa "päättelyäni" miksikään. Sitä ne ON.

-

Olen katsonut vain ihan mikroskooppisen verran näitä Urheilemisia, ja jo ny on käynyt silmille ja selväksi, että taas lähes kaikki tekee niitä TYPERIÄ TYPERIÄ vitun Neekerivenytyksiä ja tuuletuksia, mitä kai se Boltin Usaini aina teki ja sikäli inspiroi kaikki maailman idiootit matkimaan, niin nin NIITÄ vitun nekrun ihmevenytyksiä teke TAASKIN kaikki. Kaikki ja äitinsä.
Lumilautailijat nyt on muutenkin lähinnä Veekereitä, joten se ei yllätä, mutta yksikään muu?....en edes minä osaa selittää SITÄ.

Se on jo vakavaa tyhmyyttä.
Sellaisen vitun tyhmän neekerieleen teki myös siinä uusimmassa Roustissa, mikä oli ihan hevosenpaskaa kommunismia lattiasta kattoon, se joku Robin Kikkels tai mikä lie vitun ällöttävä vitun "ttumäoonEx-Mariini!" lihava Amerikkalaispaska se nyt sitten onkaan. SE mulkku.

Vittu SUKSI VITTUUN vitun Angloidiootti !!
Kristus perkele miten typerä rotu, Englantilaiset !! Ja NIILLE olette antaneet ja luovuttaneet KOKO VITUN MAAILMAN !!

Painukaa vitun haaleat vittuun.

-

Korean KIELI on ihan vitun tyhmää ja rumaa.

-

Kukaan ei ole ainakaan VIELÄ kaatunut mitenkään TODELLA NÄYTTÄVÄSTI.
Sitä mm odotan jos mitään.

Ja ehkä sitä minkä tyyppisen tekno-sämpläys biisin joku tekee kun Suomi joko voittaa tai häviää lätkässä.
Joka ei kiinnosta kyllä kilin vittuakaan minua enää. Mutta olen melko varma että joku biisi on uleva siedettäväksi.
En nyt halua antaa ideoita, mutta ....ei se "JVG" o, mikä se tulee tekeen !?
Hei ?!....haloo ??
Ehkä tässä kaikki.


Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti