perjantai 23. helmikuuta 2018

Poliittinen Kor..Marxismi vs Komedia

https://www.youtube.com/watch?v=KywvmrKiASY
Siinä sitä on mistä juuri "puhuin", toissakopäivänä vai koska.
Kuinka nämä kusipäät aivokääpiöt vittupäät demonit ja idiootit pilaa AIVAN. KAIKEN. Ja kiljuu sitten että sen pilasi...joku ihan muu. Ja komedia on näiden kiljuvien saastojen ja aivottomien saatanoiden kohde num.1 koska se on paitsi tehokasta ja jotain mihin ne ei itse YLLÄ, ei lähimainkaan, se on vaarallista TOSIKOILLE.
Ja ELÄIMET on AINA tosikkoja, kuten joku joskus sanoikin; "huumoriin tarvitaan aina ainakin vähän älyä, eläimet eivät naura".
Täsmälleen.

Ihan kuten "poliitikotkaan" tai muut kusipäät varkaat tai "vasurit".
Tätä nykyaikaa ei voi kuin ällistellä. Minullakaan ei ole tuon tasaon typeryyteen enää MITÄÄN sanottavaa. Ihmettelen ehkä eniten juuri sitä ettei niillä käpyaivoillä psyko ja sosiopaateilla ole MITÄÄN, ei sitten minkäänlaista   itsetietoisuutta tai häpeää saati sitten kvanttiakaan KOHTUUTTA.

Kuinka valkoisetkin voi yht´äkkiä muuttua niin noloiksi ja aivottomiksi !!?!!?

Onko suomalaiset nykyskidit yhtä vitun seinähulluja reaktionäärisiä hysteerisiä kekkuloivia nynnyjä imbesillejä torakanaivoisia paskaläpiä kuin nuo suuren maailman suurkahelit ?!?!

Siinä tapauksessa teidät tuleekin "apuharventaa" siellä "kamppuksillanne".


Aivan vitun järkyttävää.


Ja ihmettelen aina sitäkin miten joku VOI elää ja olla ilman hauskuutta ja komediaa yms. Se on siis, toistan, ihan kirjaimellisesti, E L Ä I M E N piirre !!!
ELÄIMEN !!!

Vittu    ELÄIMEN <====== 

VAIN robotti ja/tai eläin on vailla ymmärrystä, ja meän Data(!), siitä, miksi jokin on "hauskaa" jne jne. Eli se kertoo SIELUTTOMUUDESTA.
Oletteko te jostain syystä menettäneet senkin pikkuruisen sieluntyngän minkä Piru teille on antanut ?!?! Vai mikä juttu tämä Nyky Aika oikein on !?!?!?!?

Syötetäänkö / juotetaanko teille kouluissa ja orjatyönne paikoissa jotakin mielisairaaksi kusipääksi aivottomaksi Saatanan mulkuksi tekevää ...jotakin ?! Vai MIKÄ vittu kaikkialle on oikein levinnyt ?!?

TODELLA uskomattomaan mittaan asti TODELLA tukahduttavaa ja inhottavaa ja ärsyttävää ja etovaa.
Mutta hei; sehän lienee ideakin !!

Kommunistit ja muut kusiläntit ja typerät paskareiät on päättäneet KOSTAA OMAN KURJUUTENSA KAIKILLE MUILLE. IHAN SAMOIN kuin KAIKKI ns "rikolliset" ja muut vitun reppanat paskarannut tuossa asfaltin pinnassa pitkin ja poikin.

-

Mutta taaskin, kuten olen sanonut; MIKSI te muut taivutte näiden luuserien laumamääkijöiden vaatimuksille !?!? Niille pitää laittaa seinä vastaan ja LUJAA turpaan tai samantien vain ampua, ne pilaantunutta koiranpaskaa loppuiäkseen.
Ei niitä tule kuulla vaan PIESTÄ.
Se kieli tekee joistakin tyhmistäkin vähän fiksumpia.

ELÄIN ymmärtää ja KUNNIOITTAA, VAIN, sitä kieltä.
Mutta sairas eläin ei parane silläkään.

Se EI VAIN PARANE.


Mutta kuitenkin; kiitti kun tapoitte anarkistisen, MASKULIINISEN, ja kauniin ja vapaan, ja hauskan ja anarkistisen ja maskuliinisen vapaan huumorin ! Kiitti !
Hei kiitti ! Tyhmät vitun lapset / vitun tyhmät talipäiset lapset ! Kiitti !
Vitun kaaliaivoiset typerät käytöstavattomat moukat ja pilallehemmotellut häiriintyneet pikku kyrvät.
Kiitti.

#KiittiSiitä!


Kiitti !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti