torstai 22. helmikuuta 2018

"Jos et pysty kilpailemaan...sensuroi"

https://www.youtube.com/watch?v=U-0FPrHIHvw

Säälittävien ja kunniattomien selkäruodottomien reppanoiden iänikuinen strategia. Jos olet surkimus ja surkea kommariluuseri paska, ja ruma, ja inhottava ja kyvytön ja lahjaton jne; sen kun vain keskityt SABOTOIMAAN MUITA !!
Helppoa !!

Sama kaava kuin rikollisilla ja kytillä ja byrokraateilla ja "poliitikoilla" yms koiranpaskassaelävillä nilviäisillä.

Oksettavia olette. Haistakaa vittu. Ja pitkä vitun paska.
Hävetkää.


Ja että "Valtavirta Mediakin" on sortunut tähän !! THahahahahaaaaaaaaa. Roobert VITUN MurDOG !!! VITUN jutku, tai mikä lie.

Nähkää; netti on VALKOINEN "vallankumous", ja se INHOTTAA   JUUTALAISIA, jotka on tehneet kaikkensa ja vielä enemmän, valkoisten petturien avulla, jotta valkoiset saataisiin GLOBAALISTI, nitistettyä ja/tai vähäpätöiseen asemaan.
Ja tietenkin SIKSI että valkoinen on se kuningas, se joka on luontaisesti AINA YLIN.
Eikä kukaan tietenkään joutuisikaan kilpailemaan valkoista vastaan jos valkoinen olisi vain yhtä surkea mytty kurjaa roskaa kuin kaikki muutkin, jopa jotkin vitun nekrut yms perseenlävet muinaisesta Helvetistä.

Mutta se joka on siellä HUIPULLA, SE inhottaa SITÄ JOKA HAMUAA SINNE ITSE. Tämä lienee typerillekin melko selvää ?! Naiset ? Vasurit !? Eniwan ?
Kässäättexte ?! Vai ...?...tai no; vittuako se minua kiinnostaa.

Mutta aivan uskomattoman MAHTAVAA tämä osuus nykyajasta ! Tämä netti !!! Se on antanut happea ja virvoitusta sinne missä oli ennen vain Totaalinen Alistus ja tunkkainen sorrettu kurjuus ja orjuus.


Niinsanottu "establishementti ☭" se vain rimpuilee ja kiukuttelee kuolinkorinoissaan tuossa kaikkialla ympärillä, sillä ne on olleet muiden niskaan hengittäviä kontrolloivia Piruja, ihan suoraan sittemmin....en tiä....12 000 vuotta tästä taaksepäin ?!

NYT se demoninen "valta" on VIHDOIN murtumassa, ja SE tässä ärsyttää niitä kusipäitä määräilijöitä ja Demonien Jumalan joukkoja, se etteivät saa retuuttaa muita ja kiusata ja komentaa ja määräillä.
Mutta se on vielä MIKROSKOOPPISEN pientä !! USKOKAA SE !!!

Te olette kärsivä aivan sanoinkuvailemattoman kamalasti tulevaisuudessa. Minä voin ilmoittaa tämän FAKTAKSI.
KAIKESTA tulee LASKU. KAIKKI maksaa. ERITOTEN tahallinen inhottavuus ja pahuus.

USKOKAA pois vain.

Ja kuolkaa ja kadotkaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti