tiistai 27. helmikuuta 2018

Kauppa vs Varkaat

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201802272200775982_u0.shtml

Tää on taas niin tätä. Kaikki lastenkodin keharit käy naureskellen varkaissa ja kehtaavat vielä kiinnijäätyäänkin käydä päälle.

Luulisin kyseessä olevan suomlannin paikalliset roskaläjät, mutta toki voi olla kyse myös jostakin värikkäämmästäkin väestä ? En tiä.


Täys kusipäitä joka tapauksessa, ja PERUS kommunisteja. Vitun vastuuttomat pikku vitut ja kauhukakarat. Totaalisia demoneita ja eläimiäkin alempia ääliöitä.
Ei mitään väliä tai huolta mistään. Ja toiset TEKEE TYÖTÄ ja MENETTÄÄ SILTI 10 000€ vuodessa !

Ja tuo paskasakki vain nauraa ja heiluttaa apinankouriaan kameran edessä ja sölköttää jotakin typerää vitun paskaa jostakin Lähi-Idän "pakolaisista" tai Syyrian marakateista ja siitä miten pahaa on Kapitalismi tjns.

SAMALLA siis, kun tekevät ITSE tuollaista.

Ampukaa ne.
Ampukaa niitä päähän !

P.s Kauppojen ja kioskien myyjille tulisi nykyää ihan tasan tod. antaa vähintäänkin sähkölamautin ja sumuttimia ja mitä lie vastaavia, ja pitää juutalainen "laki" kyttineen ja muine mulkkuineen vitun kaukana siitä syyttelemästä "voimankäytöstä".

NE tulisi ampua niinikään, kuten olen usein sanonut. Ihan jo takautuvasti, kaikesta tekemästään, halki vuosisatojen ja tuhansien.

P.s 2 Ja myyjiksi olen itse ajatellut jo kauan, että täytyisi kai ottaa lähinnä isoja karhuja, äijäköriläitä joilla ei sen enempää puntti tutise, kuin puutu kykyäkään heittää tuollaiset rääkkyvät kääpiöt hiuksista vittuun.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti