sunnuntai 11. helmikuuta 2018

Hankamäkilinkki 11.02.2018

http://jukkahankamaki.blogspot.fi/2018/02/mykistavaa-typeryytta.html


Siinä on pitkästä aika PARAS Jukan kirjoitus. Vaikka se kirjoittaakin tuollaisella minua ärsyttävällä piiiiiiitkien ja monisyisten ja muotoisten lauseiden ja lausekkeiden ja kuvailujen Akateemisen kuivakkaalla tavalla, mutta itse juttu on sangen hyvä sinänsä. Joka Virallisesti tulisi kirjoittaa "sinäänsä".
Mutta koska päässäni ei ole kukkakaalia aivojen sijaan, en kirjoita sitä noin.

Haistakaa vittu !

Mutta kuitenkin, tuo Mykkä Paskahan on vielä montaa montaa montaa astetta kusipäisempi ja tyhmempi muulinpaska kuin minä luulin ! Minä en tosin lukenut sitä "linkkaamaani" juttua, muuta kuin otsikon, koetan täten säästellä adrenaliinirauhasia ja vertani ja sydänlihasta yms, mutta ehkä siitä olisi selvinnyt tuota kaikki typeryys sitten noinkin paljon laveammin.

Sällihän on tyhmempi kuin Tyhmä !

Tuo on oikein hyvin sanottu Hankikselta, että nämä "kokkarit" yrittävät epätoivoisesti vain OSTAA POIS omaa pahaa oloaan !! Aatelkaa miten kusipäinen ja luovuttamaton, VÄÄRÄLLÄ tavalla "taipumaton", kusipäinen pikku ryssänpaska - sitä täytyykin ja täytyykään olla, jotta ei voi vain tehdä jotakin OMILLEEN ja MYÖNTÄÄ joskus jotakin ja TAIPUA jne jne.
Mutta sitä ei sisällytetä yleensä fintiaanien "kasvatukseen" ja koska se käy muutenkin vastakarvaan näille / teille Pohjois-Kommareille, ei siitä ole jälkeäkään ja kaikki voi pahoin ja kaikki maksaa.


Nämä ovat HEIKKOJA "miehiä". Tuo taitaa olla muuten myös sitaatti, elokuvasta Lapin Kullan Kimallus. ...Ei ! Siinä se oli "nämä ovat LAISKOJA miehiä.." mutta kyllä sekin toimisi.


Nämä on juuri niitä ärsyttävimmistä ärsyttävimpiä, niitä pieniä / pikku heteronilkkejä, mulkkujätkiä, kovanaamoja lapsuudestamme, joiden vain tarvii ja täytyy koooooko vitun ajan ja ELÄMÄ(!!) räyhätä ja rähistä ja nahistella kuin pahaiset vitun elukat, kissanpennut tjns, joka vitun asiasta ja väännellä ja käännellä joka asia aina vastanavaskseen ja valehdella ja luikerrella jne jne, koska....?..en tiä. Koska ovat tyhmiä tiedottomia älykääpiöitä moukkia paskoja, ja koska ne naaraat joita ne niin epätoivoisesti haluaa, on niin vitun iljettäviä ja kuvottavia ja typeriä ja alhaisia että VAATIVAT suorastaan kyseisenlaista alkeellista käytöstä. Joka ei eroa paljoa vesikauhuisen kärpän tai jonkin VITUN ahneen pikku näädänpaskan "käytöksestä".
Vitun reppanat.Toisin kuin nuo vitun MEGAärsyttävät kusipäät kakarat, MINÄ en ole KOSKAAN eläissäni pyrkinyt mitätöimään ja vähättelemään toisia uroksia, mutta olenkin "astetta homompi", kaiketi sellainen "homososiaalinen" mistä Hankiskin aina puhuu, minä en näet KOE TOISIA UROKSIA UHAKSI milläänlailla, luonnostaan. VAIN ne jotka ON, selkeästi, sekä uhkia että MINUA VASTAAN.
Mutta minä olenkin räikeän REILU, toisin kuin tuollaiset hysteeriset ja narisevat vitun kusiaiset ja luuserit ja nilviäiset ja nilkit ja säpsähtelevät pikku jyrsijät. Jotka yrittävät vain ahmia ja anastaa omakseen koko maailman.
MINÄ taasen, jos olisin ollut tarpeeksi rikas, olisin AINA vaikka maksanut muidenkin ostokset kaupassa jne, minkä se yksi räppinekru juuri tekikin -se myönnettäköön-, mutta nämä KovatJätkäT, nämä Minua Paremmat Paremmuudessaan ja Kovemmat Kovuudessaan, NÄMÄ ! Ne Tietää Paremmin !
Ne ymmärtää työtä ja nälkää ja kikkeliään ja pimppoja ja tappelua ja välistä vetämistä ja nokkelaa sosiaaalista kikkailua jne jne yms. Ne on eläimiä toisinsanoen.
Minua ei KIINNOSTA eläimen elämä.

Ja niitä ei kiinnosta edes IHMISEN elämä, saati sitten heränneen SIELUN elämä. Joka onkin heidän tasostaan yhtä kaukana kuin Andromedan galaksi täältä.

Mutta eniwei, ompahan INNNNNHOTTAVA pikku rääpäle taas tuokin vitun cityjuntti paskapää "vihreä" kusipää kollektivisti, äitin pikku kommunistinynny.


Aatelkaa jos Finuiitit olisi lähelläkään MINUN tasoani, ja keskittyisivät esim; sekalaisiin Visioihin ! Komeita ja uusia hienoja kaupunkeja ja niiden, jo olemassaolevien, osia ja uusia rakennuksia ja niiden piirteitä, sellaisia joissa on JÄRKEÄ yhtä paljon kuin tunnelmantajua ja tyyliä ja "khuulia luukkiakin".

Aatelkaa jos ne keskittyisi siihen miten tehdä mahdollisimman hyviä ja kestäviä
avaruusaluksia ja pukuja, JOTTA pääsisimme käppäilemään Marssissa mahdollisimman pian.

Aatelkaa jos ne kekittäisivät URHEASTI, Itä-Rajalle niin paljon niin "tulikuumaa" rautaa, että JOPA Ryssän kaltainen paskajuntti lanta-känniääliö ymmärtäisi VIESTIN ja tajuaisi pysyä kuvottavine homeisine romuineen vitun KAUKANA aidastamme.

Aatelkaa jos näillä elukoilla olisi mielessään enemmän; miten pitää suomlannin KADUT, fyysisesti, yhtä siisteinä kuin Tokion kadut, joilta voisi nähtävästi lähes vaikka syödä, ja miten pidetään ne kuopattomina ja talvella lumettomina, LÄMMITYKSELLÄ KENTIES (?!), ja miten estetään sähkökatkokset AINA ja iäti, tietyissä itä-suomen eli Ryssänsuomen "osavaltioissa", koska ne ei selkeästikkään itse OPI virheistään kun JOOOOOOKA vitun ikinen perkeleen hevonhelvetin talvi on SAMAT saatanan paikat ja taajatmat "taas iliman sähköö!" - tuhansia "talouksia" ja viikkojakin pahimmillaan.

Ajatelkaa jos näitä kusiaisia kiinnostaisi se että TOISILLAKIN HETEROILLA on TARPEEKSI !! HAhahah....athahahahaaaa...aaijaijaijaijaijai !.....Olen edelleenkin kai vain Haaveilija tjns !
Hah !

Aatelkaa jos ne suunnittelisi, EI sitä "miten pelastaa ja tuoda tänne kaikki neekerit", vaan sitä miten "TUHOTA kaikki neekerit" ?!


Aatelkaa jos näitä täitä kiinnostaisi jumalauta LAATU !!!
Joka on MINULLE kaikki kaikessa. Mutta kuten olen sanonutkin, olen ...ympäripyöreästi kuvailtuna, osittain verenperimältäni jotain mitä voisi kuvailla "Germaaniseksi". Joten se on minulla(!), EI TEILLÄ(!), VERISSÄ, nähdä ja tunnistaa ongelma ja ehdottaa ÄLYKÄSTÄ ja KESTÄVÄÄ ja HYVÄÄ ja LAADUKASTA ja yleishyödyllistä ratkaisua, eikä kiukkuuntua kun havaitsen olevani pelkkä atavistinen ja tielläoleva typerä känkkäränkkä-troglodyytin Perkele nykymaailmassa, johon ei enää mikään kuplaottainen minimunainen, pienijalkainen, tarhapöllönnäköinen, RUMA lantajuntin Finuiitin marjastaja-kalastaja mulkkukommunisti kuulu sen enempää kuin neekerin mutaisa ja haitallinen rupinen kurja rupikonnamainen ja lakritsin letkeä ja selittämätön primitiivinen puoliapina jostain typerimmästä ja pimeimmästä vitun jurakauden esihistorian tunkkaisesta antiikista !

Vitun koirat.

A A T E L K A A !!!


Aatelkaa jos "Johtajanne" olisi kuin MINÄ; hypnoottisen karismaattinen, hauska ja mutkaton, sellainen jota "kamerakin rakastaa" ja joka on luitaan ja ytimiään myöden originelli ja reilu ja hoksaavaisen kekseliäs ja nokkela vailla vertaa, joka ei tässä Maassa paljoa vaadi (! let me tell ya that!), ja räikeän paljon komeampi kuin finuiitinrumilukset, ja tyylitajuinen ja monilahjainen ja Älykkyys Osamäärältään YLI neron vaatiman rajan ja ...niin ees päin !
Ja YLPEÄ ja tyytyväinen, valkoisuudestaan / valkoisuuteensa !

AATELKAA !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti