tiistai 20. helmikuuta 2018

"TiedusteluLaki" yms

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201802202200757847_pi.shtml

Siellä ne äänestelee nyt itse itselleen taas lisää valtaa maan päällä.
Säälittäviä pikku lieroja olette, kaikki tyynni.
Haistakaa kaikki vittu.

Te olette naurettavia olentoja, mutta ette käsitä sitä.


Ja miksi siellä jarruttelette ? Sen kun vain TEETTE mitä lystää !! Herran tähden; sitähän te teette muutoinkin. En ole ikinä ymmärtänyt miksi "Hallitus / Valtio / kytät" LEIKKII jotakin.........parempaa kuin ovat, kun ne kuitenkin ON; tahoja jotka puuttuvat muiden olentojen elämään, elämänkulkuun ja sisältöön (rajoittaen ja tuhoten ja ahnehtien ja määräillen ja nöyryyttäen ja riistäen ja tappaen jne jne ad nauseam) ja tekevät niin, pyynnöistä huolimatta ja pyytämättä ja yllättäin.Ja tiedoksi teille ryssistä vauhkoileville vitun muinaisille jäärille; Krim on joka tapauksessa eräänlainen osa ryssää, ja sen alueen rodut ovat silkkaa ryssäläistä ryssänpaskaa, Suomi  on oma ja erillinen asiansa.
Se ei ole REALISTISTA että "ryssät tulloo!" - enkä näe siinä niille juuri MITÄÄN voitettavaa.
Maata niillä on jo enemmän kuin kenelläkään, ja monilla muilla  YHTEENSÄ, ja sillä ne vain "antagonisoisivat" Ameriikan yms tahot jne jne. Se on ihan käsittämätön "siirto" jo ajatuksenakin.
Ja miten siihen liittyy mikään vitun "laki" ?! Jos ryssä tulee, se tulee ampua tai ansoittaa kuin jokin eläin tjns. Ei siinä auta "poliitikkojen" paperit tuon taivaallista.

Ja toisin kuin moni, ja näköjään te juntit itse; MINÄ luotan suomlannin juntti-finuiittiin kuin muuriin, mitä tulee sotaan ja ryssiin yms.
Jos te olette tehneet sen kerran, teistä on siihen toistekin. Tämä on hyvin yksinkertainen asia, eikä muutu jankkaamisella ja AJATTELULLA ja mielikuvilla ja kuvitelmilla ja abstraktioilla ja peloilla ja "propagandalla" mihinkään.

Suomalaiset oikein LOISTAA ollessaan alakynnessä ja ryvettyessään jäisessä mudassa ja väistellessään luoteja. Ei näitä vitun muuleja MOTIVOIkaan mikää MUU, KUIN, juurikin SE.

Ja suomalaisethan ON nimenomaan Cro-Magnon sotilaita, eli ei mitään mukavia tai ihmisiä, mutta soassa eittämättä hyödyllisiä.

Kaikki vapauden nahistaminenhan se nimenomaan sataa ryssien tunkkaisen kollektiivisen primitiivibarbaarian alkeelliseen aliapinain laariin.


Kiitti.


P.s Ja sota viimeistään saisi kommarit / Marxistit ja mitkä lie modernien aikojen aivottomat kiljujat, vihdoin, poistumaan joko maasta tai kokonaan "näyttämöltä". JOS siis hyvä säkä kävisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti