keskiviikko 21. helmikuuta 2018

Ruotsin *slamistinen "Tasavalta"

https://www.youtube.com/watch?v=iERLyAxddVEJaha, ja samantien upouusi videokin. Noin tunti sitten ladattu.

Ja ei voi jumalauta olla enää edes puoliksi totta....
....ei .... ..no, mitä tähän enää edes sanoa, SOTAhan tässä on käynnissä.

Ja itse asiassa; tuo sai minut ihan oikeasti jo naurahtamaan ääneen. Tuo on niin totaalisen yliampuvaa kamaa, ja jatkuvalla syötöllä, ettei tuota enää voisi edes keksiä.


NÄYTTÄKÄÄ vaikka vain tämä video kaikille kaikkialla. Vanhuksille eritoten, jotta lakkaavat vitun idiootit "äänestämästä" MITÄÄN näistä kusirotista ja pettureista,  ja  siitä Saatanan vitun Vasemmistosta.

Herran perkele sentään !!!


Mikäli siis vanhuksenne eivät ole järjissään, ja se täytyy heihin juntata ulkoapäin jostain syystä.


Mutta vittu ABSURDIA !!!
Jutkuja tosin minä en sääli yhtään, ne ansainneet kaiken saamansa pahan ja NE on tämän koko vitun syövän KEKSINEETKIN ylipäätään, ja ryssät siinä samassa, ja vahvistaneet omilta tahoiltaan sekopäisissä valkoisissa jo kytenyttä  Totaalista Typeryyttä ja inhottavuutta ja Satanismin Henkeä.

Piru OLI JO niissä sisällä, niinsanotusti, mutta sitä on vain lietsottu TAAS. Ja  JUUTALAISET ei tod. ole siihen vähiten syyllisiä.

MUISTAKAAKIN TÄMÄ !!Ja hei, suomen Media, onko teistä pistämään TÄMÄ video johonkin KOKO KANSAN nähtäville !??!!?    Vai....oletteko mieluummin vain hiljaa kuin hiiri pumpulissa, ja myhäilette ja menette mukana jos ja kun vaikkapa Pipilä "Mahtikäsky" tai "rukouskutsu" käy ja kuuluu ?!
Vitun munattomat kommarihyypiöt paskalävet.


HÄVETKÄÄ !!


Ja vittu KATSOKAA ruotsia !!!
Katsokaa sen koulutytön sitä kuvaa..... ..ai Kristus vitu... jär-kyt-tä-vää !!!

Aatelkaa jos se olisitte olleet TE, ja/ tai jos kyseessä olisi sinun lapsesi.
Ja kaikki tuo VAIN siksi että pikkusieluiset ja YLPEÄT typerykset on "kasvatettu" umpikieroon, sättimällä Sakuja ja länsimaailmaa, koko niiden vähäpätöisten ja heikkolahjaisten imbesillien tähänastinen elämä.Ja kai te KAIKKI tajuatte että neljäsosaakaan tuosta Ruotsistanin kohtalosta, ei tule, eikä voida, sallia suomelle ?!
Tämä lienee kissoillekin selvää täällä.


Mutta...minä kysynkin TEILTÄ !


Ompahan koettelevimmat ajat sittemmin "aikojen alun" !!!

Absurdia.Saatatteko käsittää että näin on todella käynyt !?!?.....

Minäkään en oikein välillä saata, ja minulla on epätavallistakin poikkeavampi käsityskyky... mutta tätä totaalista absurdia megapahuutta ja uusio-muinaistyperyyttä EN kyllä tullut ajatelleeksi etukäteen. Mutta olen ollut ehkä liian nuorikin yms. Jos tällainen kehityksenvastainen suunta olisi käynnistynyt kun olin jo tämän ikäinen, olisin tottakai siinä keississä nähnyt mihin ollaan menossa, mutta SILTIKÄÄN en olisi halunnut uskoa että tällainen on edes mahdollista.Loppukaneetti: NYT on vihoviimeinen hetki ja aika luopua Uskostanne, Saatanan käärmeet vittupäät, ja kaikki nälvivät vitun vetelät vitut, TOSI ON KYSEESSÄ !!

Ja Ruotsi näyttää olevan menetetty kuin Titanic.
Ruotsi ON. JO. POHJASSA.

Ruotsi kuoli elinaikanamme. Ja hyvin moni ruotsalainen ! "Kiitos" nekrujen ja somppujen ja mustalaisten ja muslimien ja ehkä ennenkaikkea; ruotsin sisäisten petturien.
Tulkoot jokaikinen säälittä ammutuksi. Iästään ja mistään nyanssista huolimatta.
TYPERYYDESTÄ on rangaistava. Se on AINOA hyödyllinen Muutos ihmis-apinakunnalle.
Jumalauta absurdia !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti