torstai 15. helmikuuta 2018

Olympialaisista 10

Nyt lautailun selostajat jo mainitsikin itse että "miksikä niitä nyt sitten suomeksi kutsuttaisinkaan"... niinkin vaikeista nimistä kuin "bumper" tai "bumber" eli luullakseni ihan perus "puskuri". Toi onkin kyllä visainen !

Ja sanoi miltei "piluudeltaan" kun piti sanoa pituudeltaan. En tiä mitä tai mikä mielessään oli kun tuollaisen lausuntavirheen meinasi tehdä..


Ja eivät lainkaan selostaessaan maininneet kun lumilautakrossissa se yks tyyppi jäi sinne rinteeseen, kaaduttuaan, muista noin kilometrin jälkeen.Sitten siellä kaatui joku spede ! Ai Kristus vittu mä nauroin sitä !! Nauran ajoittain tässä vieläkin. jumalauta se oli muuten hauskaa !
HAHAHAAa en tiedä miksi se niin naurattaa, mutta se oli HAUSKA vitun "pyyhkiytyminen" !! Uusi ja totaalinen "urheilukömmähdys" klassikko !
Aivan loistava ! Aivan loistava.


Eikä tapahtunut edes suomlannin juntille !


Joka päinvastoin on ainakin toistaiseksi vielä mukana.


Muutamakin kaatuminen tapahtui vielä tuon pellehypynkin jälkeen, ja äijää meni lakoon kuin vlijaa. Hyvä laji. Mielenkiintoinen ja dramaattinen.
Aattelinkni että tykkään ehkä tästä, ja jep; tykkään tästä.
Ja VIIIELÄ lisää !!  Jumalauta; siinähän pyyhkiytyy populaa ihan surutta pois.
-Nyt se on ohi.

Siis; siinähän kaatui lähes KAIKKI !!

Wau.

TUO on hyvä laji !! Mielenkiintoinen tsiigata.

Ja jäi se juntti sittenkin taas hännille, mutta selvisi kuitenkin pystyssäpäin, maaliin asti.Yhdessä vaiheessa selostajat sanoivat että "Pullin kärjessä".

.....siellä siis tyyppi nimeltä "Pullin".

HAHAHaaaaaaaaaa.
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti