maanantai 26. helmikuuta 2018

Kaiken Takana OLI kuin OLIKIN Ryssä

http://www.iltalehti.fi/pyeongchangin-olympialaiset-2018/201802262200772174_pz.shtml

Aaaaa, ai sii. Niimpä tietystikkin ! Olisihan tuo pitänyt arvatakin yllä. Mea culpa. Minä syytin heti Pahuuden-Koreaa ☭, mutta se olikin Pahuuden Emämaa ☭  itse !
HahaHAHAhahaaaa, ok.


Vittu miten LAPSELLISIA nulikoita ! Ai Kristus perkele.

VITTU  MIKÄ  PASKAMAA !!!! Vittu mitä taantuneita troglodyyttejä "Denisoovalaisia" koiranpaskoja älykääpiöitä kännivillejä.
VITTU MITÄ SAATANAN ALHAISTA ROSKAA !!!

Ryssät ja Ryssä ☭ !!


Käyttäytyvät TÄSMÄLLEEN samoin kuin KAIKKI juoponlapset ja muut katumutantit rikolliset totaalisesti jälkeenjääneet aliapinat älykääpiöt, eli syyttävät itse MUITA omasta -aivan abysmaalisen- kamalasta ja demonisesta käytöksestään ja teoistaan. Ja kiukuttelevat kiinnijäädessään ja tekevät jotain tuollaista.
Eli, toistan, syyttävät uhrejaan omista teoistaan.
Joka on sosiopaatin tapa "ajatella" ja nähdä ja kokea maailma.Ja kuten sosio ja psykopaatit, eivät osoita MINKÄÄNLAISTA, vähimmässäkään määrin, katumusta. Kuten se Amerikan vitsaus ämmäkään, se minkä olisi näiden kaikkien kirkuvien hullujen mielestä tullut olla Amerikan seuraava / nykyinen presidentti. Se mielisairas vitun hävytön ULTRAylimielinen kylmäkiskoinen kotkottava kaheli, se vitun varas.

Ja ylipäätään suurin osa "poliitikoista".
Tyypillistä.


"Jos et myy kaljaa ni vittu mä vedän koko paikan säpäleiksi! Wooooo ! Wouwouwouwouwouwouwoooo Wrooooouuu!"HHMMMMMmmmm....sitä ihan miettii välillä, että "miksei meillä ole eikä VOI olla, ikinä mitään hyvää / kivaa ?".
Jaa  ja hei !! Kuulkaa !! Vielä tällainen Pee Äs !!  ↷

P.s !! Tässä se on.
Niin nin: miksi se olikaan, että täällä Suomlannissa SIEDETÄÄN, ad nauseam ja infinitum, kaikkia näitä alkoholisteja ja kyseisten juoppojen kusemia ääliökakaroita, eikä esim kaasuteta niitä kuin Hitler juutalaisia ja/tai muutoin laiteta pois päiväjärjestyksestä, ja vielä lisäkysymyksenä, MIKSI ne laitetaan jumalauta SAMAAN KOULUUN tavallisten lasten kanssa !?!?!?!?!?!?
?!? !?!?! ?!
?!?!!?!?!
?!?!?!?!
?!?!?!
?!?!
?!?
?!
!

Tajuatteko te LAINKAAN,  ALKUUNKAAN,   aikaansaamaanne totaalista hävitystä ja TUSKAA ja tuhoa ja tuhottuja elämiä ja abortoituja unelmia yms !?!?!
Vaikka toisaalta: vittuako se TEITÄ KIINNOSTAAA. "Verotulot" eli ryöstösaalis se on mikä teidän koiranpaskantamien Luciferin demonien ja juoppojen mutanttien kiilusilmäisessä torakanmielessänne pyöri. Ja KYTTÄ pitää huolen ettei kukaan esim....tee TEILLE mitään. Jotta shou jatkuu.


Kyttää syntisempää saa hakea !


Te maksatte siitä vielä.Kiitti.


P.s 2 Tälle kannattaa vain ehkä nauraa ? Se saa teidät näyttämään siltä kuin olisitte ihan "sika kovia" eikä tämä vaikuttaisi teihin mitenkään, ja siltäkin se saa tilanteen ehkä näyttämään, OMISSA lasittuneissa tomaatinpunaisissa kusipään hullunsilmissänne, että tällä ei ole väliä tai ...jotain.
Tai ehkä MINÄ näytän NAURETTAVALTA !! THahaahah aHAHAH ahAHAHaaHAhaa ! AHAHA AHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !! Oijoijoijoijoijoi...miten naurettavaa !...thihihi *tirsk!* ..thahaha.. Kuulitteko mitä Kapteeni sano !?! AHA A HAAAHHAHAA...


Totisesti; kuulitteko mitä sanoin ?!
P.s 3 Sen täytyy olla jumalauta IINNNHOTTAVAA, olla kotoisin alkoholistista ja juoppojen pohjasakka paskapussi-luuserien "perheestä" !!! THahahahahaa vittu mitä REPPANOITA ja selkärangattomia MEGALUUSEREITA paskalänttejä te OLETTEKAAN !!
Aivan U S K O MA T T O M I A rehveleitä ! Herran tähden; teidät tulisi teloittaa pilkalla ja naurulla.

Vitun yrjöläntit kusirätit rotanpaskat vittupäät ilkiöt ääliöt.

Teidät tulisi piestä hengiltä koko kurja reppanoiden saastarottalauma.
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti