lauantai 17. helmikuuta 2018

RuokaBlogaus !

Niputetaan tässä nyt yhteen ja samaan, muutamiakin juttuja mistä on pitänyt kirjoittaa. Saadaan tämäkin pois alta ja käsiteltyä.


Aloitetaan nyt vaikka näin; olen keksinyt 2 uutta oikeasti hyvää, jopa loistavaa, mikro / valmisruokaa joita suosittelen ihan täysin ja totaalisesti.

Ne on; tuollainen välttelemäni "joku vitun vasurihippi juttu / merkki" kuin "VIA" ja niiden Tikka Masala. Jumalauta, sehän on oikeasti ihan LOISTAVA !!! Se vastaa ällistyttävän täysin, Helsingin muistaakseni vuoden 2007 lounasta, eli "Bater Chikeniä", joka olikin ihan huippua aina silloin tällöin nautittuna, mutta tässä on se lisäetu että tämä on kotimaista jälkeä ja vantaalta kotoisin, joten luotan siihen paljon enemmän kuin johonkin vitun PAKISTANILAISIIN, mitä se Namaskaari siis ON. Ei edes Intialainen. Joka sekin on jo synonyymi tautiselle roskaläjälle.

Mutta kuitenin, suosittelen ! Tuo on paitsi hyvä annos, an sich, se toimii hämmästyttävän hyvin se höyrytysmekanismi, ja tuo on paljon lähemmäs tuoretta ruokaa kuin leijonan osa mikroaterioista. Se oikeasti TOIMII !!
Vaikka onkin vähän kalliimmanpuoleinen.Ja toinen on tuo Kokkikartanon aivan loistelias lohikeitto ! Jumalauta; sehän on ihan OIKEA ja aito, ravintolatasoinen lohikeitto !!
Kristus perkele !!! MIKSI minä hoksasin sen vasta nyt tuossa jokin aika sitten ?!?!
Siinä olisi ollut koko tämän ajan aivan loistava ja helppo ja nopea safka ! Varmasti myös sangen terveellinen !
Minä kun en lämmitä sitä ylipäätään mikrossa tai replikaattorissa, vaan ihan kattilalla. Joita minulla on täällä valmiushytissäni, itseäni varten.

Kismittää jälkikäteen SE että olen täällä eräässä paikallisessa syöttölässä, EI keulakympissä HUOM(!!), aikoinani ostanut huomattavasti kalliimmalla täsmälleen saman annoksen, eikä siinä juuri ole merkittävää tasoeroa, ja maksoin aina ainakin 10€ muistaakseni, kun tuo irtoaa ihan oman kodin / hytin rauhaan tuolta eläinten seasta, noin 4:llä eurolla !

Tosin juuri kun olin sen keksinyt, täytyihän siihen toki tulla "Uusi Koko!" ja tuollatavalla POSITIIVISESTI! ilmaistuna, ikäänkuin se oli jokin HYVÄ juttu että annos on puolta PIENEMPI mutta hinta sama tai suurempi.
Vitun niljakkeet.

Kai ne tajus ittekkin että "hetkinen!!!?...tässähän on nyt annettu jotain oikeasti hyvää ja oikeasti hyvään hintaan, kuin jossain vitun Sivistysaltiossa, Oikemmassa Maassa, asiat on menneet lähemmäs sitä miten niiden TULISIKIN olla ja mennä..." ja päätyneet siihen että "..ei muuta kuin aletaan kurjistamaan asioita!" ja laittaneet ainakin snadimman annoksen, mutta säilyttivät kuitenkin saman hinnan.
Siitä miinus.

Mutta ruokana, ja eritoten valmisruokana; aivan loistava.
Poikkeuksellisen hyvä suomlannin kurjiin olosuhteisiin.


Tässä yht´äkkiä video Jyrki Sukulasta !

https://www.youtube.com/watch?v=Q0i3cNus19ASiinä se pauhaa asiasta jonka olen itsekin havainnut ja jota olen alkanut epäillä, yhä enenevissä määrin.

HÄVETKÄÄ !

Samoin kuin olen sanonut että; VÄLTTÄKÄÄ niitä kauppojen "valitse itse" irtokarkkiosastoja. Ne kauhat käy LATTIALLA tämän tästä, ja luoja ties mitä muuta niillä ja niille tehdään. Se ei eroa menosta jossakin Intialaisessa navetassa keskipäivän tukahduttavan kuumuuden aikaan, likaisimpana ja hikisimpänä hetkenä.

Olen havainnut ettei esim lautasia / haarukoita ym osata enää(?) perkele PESTÄ !! Vaan niissä on lähes AINA jotakin. Ainakin tuossa yhdessä räkälässä jossa käyn silloin tällöin lounaalla tai muutoinkin.

Ja tuokin on varmasti totta, että nykyapinoiden asenne on että "OLLAAN töissä" ja levitetään persettä ja vedetään röökiä ja tsiigatan Facea jne jne.
Vitun älykääpiöt.

Tuollaisia suurin osa "ihmisistä" vain valitettavasti ON; muun muassa TUON takia mikään kaunis ja ylevä ja taivaitatavoitteleva ei toimi. Liikaa keskinkertaisia tyhmiä kusipäitä ja asenteellisia vitun kusipäitä Marxistisia loisia ja vasurinvätyksiä ja sekopäitä ja ilkiöitä ja mielisairaita ja häiriintyneitä jne jne. Ad NAUSEAM.

Ja sittenhän on toki vielä kieltä(kään) taitamattomat Moniosaajat™ ja RikastuttavatKultamunat™ jotka ei tiedä luultavasti edes missä on, ja miksi.
Ja joiden käsitys hygieeniasta on levittää jokin vast´ikään teurastettu ja verinen, lampaanruho, keskelle hiekkaista päätietä retkottaan, siihen TIELLE, tien / maan pintaan ja sitten "hygieenisesti", kaikkihan nyt TÄN tiätää!, hätistellä suurimmat kärpäset vain pois siitä pinnalta ja välillä töniä sitä paljain jalkapohjin. Kaiketi pehmittääkseen lihaa, tai jotain sellaista.

Ja koska "osaavat montaa" kiskovat aina välillä, Hammaslääkärin tointa siinä samalla ja sivussa pätevästi harjoittaen, joltain viiksekkäältä sedältä lakanassa, pari hammasta pois, luultavastikkin jollain vitun ruuvarilla ja ihan perus jakarilla tai miksei moukarillakin ? Iha hyvi vois hei !!? Mixei !?
Viimeistäänkin nyt ainakin hohtimilla saadaan hampaat kondixeen.

░░▒▒▓▓▒▒░░
Sitten voisin samalla käsitellä taas vähän Fatseria / Feizeria / Fazeria jos passaa ?!

Kiitti.


Niin ...eli jos kysyisin taas, sinulta internetin tyhjiö, että: MIKSEI niitä pehmeitä pieniä Turkinpippuripalloja ole enää ?!?! Eikä ole ollut vuosiin tai vuosikymmeneen tjns !!
Vittu ne oli abaut parhaita karkkeja IKINÄ !!
Jumalauta ne oli loistavia !! Mutta ne olikin taas; liian hyviä ollakseen totta, joten ne sitten poistettiin melko äkkiä hyllyiltä.
Ne oli kai Liian Hyviä.

Ja miksi Turkinpippuripussissa ei lue "Turkinpippuri" vaan "Tyrkisk Peber" ?!?!?! Conanikin oli hommannut niitä silloin siihen Shouhunsa ja esitteli ne tuolla typerällä, oletetusti ruotsinkielisellä, nimellä.

Vittu; kirjoittakaa edes SUOMEA !!! Vitun mulkut.

-

Ja suklaista ylipäätään; MIKSI kaikki Suomlantilaiset suklaat pitää olla sellaista tunkkaisen tummaa ja lähes mustaa, täyteenahdettua yli..."suklaista"(?), kiinteytetyn kahvin kaltaista vitun ylimakeaa paskaa ?!?!
Jos vertaatte esim Kinder Buenoa ja Fatserin Sinistä, snaijaatte eron jos maistatte mitään ylipäätään. Ja jos kaljasta tykkäätte, todennäköisesti ette.
Maista siis mitään.

MINÄ taas olen myös ns "super aistia" ja sikäli myös maistaja, ja nuo suomalaiset suklaat on vain liian sellaisia...tunkkaisia. Paksuja. Täynnä vain...emmätiä pistä kaikkee vaan ! ja paljon ! kaikkea mahdollista.
Se on YLImakeaa ja YLIsuklaista ja tunkkaista ja sikäli...ei hyvää. Lähes vastenmielistä. Kuten kahvi ja kalja ja tupakka.

Suomalaisilta tottakai puuttuu myös tämän asian se oikea traditio ja sikäli ymmärrys ja taito ja nouhau ja välinpitävyys(?)... välittäminen asiasta.

Onkin pieni ihme ettei sellaista kai ole vielä, kuin kaljasuklaa. Mutten olisi lainkaan yllättynyt vaikka joskus olisi. Ja ehkä sillisuklaakin on odotettavissa, ja pekonisuklaa tjns.

Aivan.
Kamalaa.

Japsit tykkäisi !


Miksette te, hei, osaa tehdä ikinä mitään ? Esim jotain niin perustavanlaatuisen yksinkertaista kuin jumalauta vittu suklaa !


Te olette, kaikille primitiiveille tyypiliseen tapaan, liian kovakouraisia ja karkeita. Eikä siinä ole MITÄÄN kehuttavaa tai hienoa ja ylpeiltävää tms; se ON, VAIN,silkkaa apinamaista eläimellistä yksinkertaisuutta ja muinaista ja hävettävää kyvytöntä taidottomuutta ja yksinkertaisuutta ja  tympeää moukkamaista röhönauravaa typeryyttä.

Ja sellainen ei VAADI mitään; siihen pystyy mikä vain vitun Kova Jätkä, PerusHeteroJunttikin. Ja lähinnä niistähän tämä pohjoisen paskaläjä koostuukin. Ja hei; mitä elukkamaiset olosuhteet ELUKOITA haittaa !??!!?

EI MITÄÄN !!


Joten: miksi parantua, ja jalostua, ja tehdä mitään hyvää ja hyvin ja oikein ja paremmin ja laadukkaammin jne jne jne jne !??!!?

Todentotta hei, veetään vaan viinaa ja tullaan VIISAAMMIKSI näin !

Vitun kaljoittelevat imbesillit.


Ei teistä OLEKAAN muuhun.Kuten esim; tekemään YKSI oikeasti hyvä suklaalevy tai tuubi tjns.
YKSI !! 1.


-

Päivitys tuohon Masalan Tikkaan. Keskeytin tämän kirjoittamisen äskettäin, syödäkseni taas kyseisen annoksen, ja ....ei se nyt niiiin hyvää lopultakaan ole kun sitä on se alkuinnostus haipunut pois. Se on mikroruuaksi hyvää, kyllä, mutta sitä samaa itämaista sörsseliähän se ON, kuin ne kaikki muutkin.

Kyllä muusi ja perus liha / perunakeitto peittooaa edelleen, mennen tullen KAIKKI nuo aasian "mätöt". Mutta niitä vain ei ole samanlailla saatavilla, tuosta vain ja helposti, kuin noita aasian ruokia....


...ehkäpä huokehkoon hintaakin ?.......kunhan nyt unelmoin.


Eräänlaisesta "Suomalaisesta Suomesta" kai. Tai jotain sen tyyppistä ?
Täytyy kai taas sotia tjns.


Kai tässä oli tästä ruoka-aiheesta jo jotain !?

Janottaako ?
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti