sunnuntai 11. helmikuuta 2018

Juhana Vittupäästä...

^ Tuo ääliöhän on ihan Täys Idiootti.

Jumalauta mikä kusipää !!

Pikku pullukka haluaa nyt Sanella ITSE, kuten kaikki kytät ja "poliitikot", kostona siitä että on joutunut itse kuritukseen lapsena.

Ääliö.


Tuo pitäisi lähettää työleirille Pohjois-Koreaan ! Kuten kaikki "poliitikot" ja "lainnilviäiset" ja "syyttäjät" ja byrokraatit ja tuomarit ja mitä näitä "eri"versioita nyt on.
KAIKKI.

Kaikki.

Sinne vain ! Jäisiin kaivoksiin ja latio käteen ja korkeintaan jo käytetty perunasäkki vaatteeksi, ja mukisematta vuolemaan Valtiolle kultaa ! Sitä on Kova Työelämä, sitä on Kommunismi ☭ !
Drastuit ja harashoo vaan vitun Toveri.

Saatanan koiranpaskaläjä ällötys.

Ja tuo vitun ällötys mulkku komentelija kääpiönpaskaläjä viihtyy, kuten Churchillikin, ALASTI, vitun ruma pyörykkä, kotonaan - naapureita ällöttäen ihan tahallaan.
Eikö SE nyt jumalauta jo SANO JOTAKIN !?!?!?


-

Tykkään, iltalehti, siitä kuinka tuosta voi lukea että "VIHATTU vittupää Vartiainen talutettiin lavalta, suurelta osin juovuksissa"... ja noin luinkin sen ensin.


Kiitoksia tuosta otsikoinnista !
Kiitos.

Myöntää vieläpä NUKKUVANSA, vitun patalaiska läskiläjä, tuolla "työssään", missä istutaan laatimassa kiusaa ja komentoja ventovieraille. Jotka KYTÄN käpyaivoinen komenteleva aggressiivinen kakkahousu kiusaaja sitten ottaa VAKAVASTI ja luulee sen suovan hänelle / sille, jonkinlaisen ihan aidon ja oikean OIKEUDEN tehdä muille mitä tekeekin.
Tervetuloa Ihmisten Planeetalle !
Jaa ja hei ! P.S !!
Jos niin vitun kiinnostuneita olette Toisten Ihmisten Työstä, niin miksette käy samalla raivolla ja enemmälläkin; hakemassa niitä töitä takaisin sieltä VITUN kehitysmaa-Kiinasta !! Ja muualta kaukomailta ?!?

Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti