torstai 15. helmikuuta 2018

Paven RysähdysNiin. Elikkä, kuten kaikki jo tiedättekin, putosi, tai "tippui", Paavo "Paavi" Väyrynen (taas) Eduskunnan lehtereiltä ja keskelle Eduskuntaa, yritettyään kavuta Presidenttipelissä kohti Korkeinta Paikkaa, Asemaa ja Kunniaa.

Paavon sanotaan mätkähtäneen Eduskunnan marmorilattiaan pahimmillaan jopa 180-kilometrin tuntinopeutta, joten ihan pienestä "mukkauksesta" EI OLE kyse.

Tämä melko itsevarma ja jonkinlaisen linnun tyyppinen, mutta tarkemmin määrittelemätön, olento kuitenkin yritti samantien kavuta ylös lattialta, jossa hänen taskuillaan ehti jo käydä monikin "Kansanedustaja" "vaan varmistamassa ettei mitään sattunu ja näi..." mutta hänen onnistui vain nousta ihan hetkeksi yläraajojensa varaan nojalleen, kunnes hän sitten voimattomana joutui lyhistymään, kuolleena(!), takaisin lattianpintaan.

Ja toistaiseksi hänen sanotaan olevan kuolleena, mutta että epäillään myös hänen nousevan ja palaavan ns "Zombiena" kummittelemaan ja kammottamaan, erittäin pettyneenä, ihmisiä ja "Kansanedustajia" - nyt ja tulevaisuudessa.

Emme saaneet itse Paavoa / -via   haastatteluun, mutta oletamme saamiemme tietojen pitävän suurimmaksi osaksi paikkansa. Kuten Paavonkin,  Edustajien Kunnassa, vaikka olisikin hetken poissa, pelkän kuoleman takia.Mielenkiintoisena yksityiskohtana voidaan tässä tapauksessa mainita se ettei Väyryskä näy osaavan kuitenkaan sentään lentää(!!), vaikka(!!), vaaaikka hän näyttääkin "ihan joltain linnulta tjns".

Mutta tässä kaikki tästä aiheesta. Lisätietoja sikäli kun saan niitä itse.


Kiitti.
P.s Paven kuppi meni, ei vain nurin, mutta särkyi Tuhannen Pillun Päreiksi, ilmalennonjälkeisen äkkipysähdyksen takia.


Säälimme Pavea.

Pave parka.

Pettymys jäytää häntä !
Voivoi, voi ei, Herran armahda.
Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti