maanantai 26. helmikuuta 2018

Anna Abreusta / -lle

Anna on typerys.
Älykääpiö.
Tyhjäpää.
Ja bimbo.

Ja metrin pituinen.

JA tykkää koirista ! AHAHAHaa... idiootti.

Katsoin tuossa ehkä noin kuukausi sitten juutuubista jonkun haastattelun missä Annaa ja sitä sen koiraa, lenkitti ja haastatteli se vastenmielinen iso ryssäläisen näköinen oranssi, orankijätkä, Manninen.
Siitä hyypiöstä ei sen enempää, mutta Anna sanoi siinä että "he" eli ..jotkin musiikintekijät ja hän(?) kai ? Tjns, miettivät "mitä se ninq oikein on, MITÄ mä haluun ninq sanoo ja miten mä sanon sen ..ja näi.."

Ai miin.... Anna; vitun bimbo, jos sinulla OLISI OIKEASTI yhtään MITÄÄN sanottavaa, se olisi hyvin HELPPOA sanoa se ja hyvin helppoa tietää MITEN sanoa se. Siinä ei ole mitään miettimistä.
Ota tästä Blogista mallia. Se on näin helppoa.
Tällaista on kun ON JOTAIN SANOTTAVAA.

Mutta kuten sanonta / sitaatti sanoo; "viisas puhuu koska hänellä on jotain sanottavaa, tyhmä siksi, että ....hänen on vain sanottava jotakin".

Aamen.

Totuus on, vitun tympeä pyllerö, ettei sinulla OLE mitään sanottavaa. Sinä tykkäät vain "olla kuuluisa" kuten KAIKKI nykynuoret käpyaivot typerät narsistisen solipsistiset diivamulkut ja megahintit ja muut vitun oksettavat hyypiöt ja sieluttomat kakarat.
SE on se mitä sinulla on "sanottavaa". Kuten naisilla suurimmaksi osaksi yleensä muutenkaan, eritoten julkkiksilla; "hei KATTOKAA MUA!".

Suksi, ja suksikaa, KAIKKI julkkishorot ja ämmät, vittuun, hiivaisine vittuinenne, vitun taliaivoiset bimbot imbesillit ja määkivät ja loukkaantuvat vitun määräilevät kusipäät.

Menkää vaikka töihin tjns !? Emmätiä.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti