perjantai 16. helmikuuta 2018

OlympialaisLINKKI

http://teemutorssonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/250989-olympialaiset-etela-koreassa-ovat-kansainvalinen-hapea

^ kylläpä siinä nyt vuodatetaan niiiiin melodramaattisia kyyneleitä elukoiden puolesta, ETTÄ.

Mutta täytyy kyllä olla samalla linjalla tuon kanssa, että Olympialaiset ja Aasialaiset, eritoten nuo kivikautiset Korealaiset, EI ole SOPIVA yhdistelmä. Mutta MINÄ en antaisi Olympialaisia MILLEKKÄÄN / kenellekkään muulle kuin vain ja ainoastaan Eurooppalaisille, uloslukien tietenkin "itä-eurooppa", joka ei ole eurooppaa alunalkaenkaan vaan jotakin ählämien ja ryssäin väliltä.

Ja sitten "jos", eli KUN, joku kusipäinen ja pehmeäpäinen älykääpiöhippiäinen kommunistin kusilärvä ja paskapäinen, mielikuvitukseton ja vieläkin lahjattomampi, pikku rääsyläinen rääpäle tulisi aukomaan tietämätöntä ylimielistä leipäläpeään, että "önnön nönnön nöö, mutta eix sitten olis vähä tylsää hei, ja loppus äkkiä ne maat keske, ku ei olis missään Tasa-Arvoisten ihmisten maissa, Ympäri Planeetan määäään(!), näitä kisoi ja näi?!?!" - niin siihen sanoisin että; jos ette vitun vetelät kusipäät mytyt ja yhdentekevät haitalliset vitun paskarätit ja petturit, olisi AINA TIELLÄ ja HAITTAISI omianne, olisimme jo Kolonisoineet suurimman osan PLANEETTAA ja TÄYSIN onnistuneesti, ja KAIKKIALLA olisi enimmäkseen Sivilisaatio ja VALKOISIA, joten olisi vain samanlaisia maita kuin Austraalia ja Kanada ja Amerikka ja Uusi-Seelanti yms, ympäri maailman, jotka ovat YHTÄAIKAA eksoottisia, mutta MYÖS VALKOISIA !
Ja sikäli "tuttuja ja turvallisia", ja hygieenisiä ja hallitun siistejä. Ja EHKÄ ! Ihan vain EHKÄ; me muutkin, me oikeasti LAHJAKKAAT ja älykkäät, saisimme ITSE "johtaa" itseämme, ja saisimme kukin "Alfa" itsellemme ikioman läntin, oman maan, josta tehdä arkkitehtuurista lähtien juuri sellainen kuin haluamme ja mihin taidot riittävät ja Popula suostuu ilman suurempia vääntelyitä.

-

Mutta Summa Summarum; KAIKKEIN alhaisinta on että kisat on jo järjestetty jossain vitun Brasilian viidakossa jumalauta, ja vielä perkele RYSSÄN tunkiolla !!!
Ei Kristus vittu sentään hei..?!!........ Olympoksen Jumalat..jos eivät "kieri haudassaan" niin kyllä TAKUULLA rähisevät kiukusta siellä jossakin.
Ja tulevat, toivottavasti, lasettamaan salamoita perseellenne tuosta "hyvästä" vitun kusipäät paskarotat ja ryssäin ja aasian orankien nuoleskelijat.

Haistakaa Vittu !!!
Jaa niin ja nuo koirat yms...se on melko kusipäistä, mutta Perus Aasialaista. Kissat minua enemmän harmittaa kuin koirat, mutta onhan tuo ihan vitun viiripäistä touhua, ja kylmää, kylmää niinkuin aasialaiset ON.

Kai ne ON, jotain vitun apinarobotteja ? En tiä. Muttei ne siitä kaukanakaan kyllä ole.

Thät´s fo deemn shöö !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti