sunnuntai 25. helmikuuta 2018

"Konservatismi on uusi vastakulttuuri"

https://www.youtube.com/watch?v=avb8cwOgVQ8

Ei pitänyt laittaa enää näitä videoita tänään, mutta kun katsoin tuon ja luin noita kommentteja....
...vittu kelatkaa, ja "kelatkaa", noita kommentteja !

Yksi...
..toisensa...
..jälkeen..

"Olen 11 ja täys-konservatiivi"
"16.v konservatiivi täällä!"
"Konservatiivi ja ylpeä siitä"
"Inhosin aina vasemmistoa" jne jne....

Jumalauta WAU !!En olisi ikinä uskonut että näkisin ajan jolloin NUORISO   TYKKÄÄ   OLLA     K O N S E R V A T I I V I N E N  !!!


Jumalauta...konservatismi !!....tämä on jotain niin käsittämätöntä että.... on melko käsittämätöntä.MIETTIKÄÄ vitun läskipäät Marxistit ja muut lapselliset typerät sölköttävät imbesillit tuota hetki. Sikäli kun teidän hamppuisessa aliapinan koiranpaskakallossa pystyy pyörittämään mitään muuta kuin "Rasisti! Rasisti! ....Seksisti!" syytöksiä ja ehkä ...tuulta, tuon PITÄISI saada jo teidätkin melko vitun hiljaiseksi.

Toisinsanoen; olette älykääpiöt vittupäät pilanneet KAIKILTA KAIKEN, TAAS(!!), niin TOTAALISESTI, että jumalauta NUORISO PITÄÄ KONSERVATIIVISUUTTA paitsi arvossaan; niin myös "khuulina" !!!

Tämä on niin hämmästyttävä FAKTA, ettei sitä voi kuin hymyillen ihmetellä.

Pitäisikö tässä onnitella ?! Sillä onhan tämän oltava jotakin melko uniikkia kai ? Historian koko mitassa ?!
Jopa ennakkotapaus ?!


Vitun roskaväki.
Tällaista tämä on nuoret; kusipäät ja kaikenlaiset sekopäiset vitun autistiset imbesillit älykääpiöt koiranpaskat ÄÄLIÖT, tulee ja pilaa aina kaiken, ottamalla sen jonkun, tässä tapauksessa "liberalismin", haltuunsa, ymmärtämättä siitä sen enempää kuin kissa X-Boxista tai koira moottoripyörän oikeanlaisesta huollosta, ja sitten lähtevät kailottaen "laukalle". Niin vitun totaalisesti ettei sille voi edes nauraa, vaan se on aivan koko ELÄMÄN TUHOAVAA !!Minä olen ennenkin käyttänyt tätä, LOISTAVAA, vertauskuvaa, että näin kerran kauan kauan sitten, joskus 90-luvun alussa tai puolivälissä (minulla on likimain paras mahdollinen muisti mitä on, lukuunottamatta niitä jotka muistavat lukuja kuin robotit ja maiseman TÄYDELLISESTI, nähtyään sen kerran jne) siinä alkuperäisessä Amerikkalaisessa kyttiennuolemis-ohjelmassa, "kopit", tapauksen jossa joku neekeriuros otti jossain vitun rantakaislojen seassa jonkun skidin, neekeri sekin vain taisi olla joten huu givs a fak eniwei, niin nin se otti sen skidin "panttivangikseen" ja houraili siinä jotain autistisesti, uskoen muistaakseni olevansa kirjaimellisesti Jeesus jne, ja se "kastoi" sitä siinä aina välillä, periaatteessa hukuttaen sen hiljalleen, ja koska se oli seinähullu ja typerämpi kuin ne vitun rantakaislat, siihen ei tehonnut siinä ympärillä huutavien ihmisten tai kyttien äänet, jotka oli kanooteissa kun tuo kahjo oli vyötäröään myöden vedessä, joten ne ei voineet muuta kuin alkaa kajautella sitä neekerinmulkkua MELALLA PÄÄHÄN.
TÄMÄ on nyt kultturinlaajuinen versio tuosta. Tämä Taistelu Vasemmiston Totaalista Tyranniaa Vastaan.

Ne EI KUUNTELE mitään puhetta, sellaisia gangsterit ja katumutantit / "rikolliset" ja KYTÄT ja "poliitikot" ON. Se on biologiaa ja mitä lie muuta, kenties jokin kirous Helvetistä; ne on autistisen itsevarmoja, ja tekee sen mitä luulevat itse oikeaksi, mutta koska ovat SYVÄLLISEN VÄÄRÄSSÄ ja tekevät vain pelkkää pahaa, .....tai no, tuossahan se onkin jo, tekevät syvällistä ja pelkkää pahaa.

Nähkää, asia on niin että, tyhmät ihmiset ei IKINÄ KUUNTELE ketään koska tyhmät LUULEE kivenkovaan (tästä kai sanonta "kovakalloinen" ?)  olevan ITSE, ja AINA, oikeassa. Ja he OVAT, päinvastoin, ihan AINA ja ihan TÄYSIN ====> VÄÄRÄSSÄ.


Tämä johtuu siitä että he ovat tyhmiä.


Ja siitä että kuten korpeilla tehdyissä älykkyystutkimuksissa havaittiin, vaikka korppi on äärimmäisen älykäs eläin, kaiketi ihmisen jälkeen kakkonen koko planeetalla(!), silläkin on RAJANSA; ja sen RAJAN jälkeen  korppi ei enää kyennyt hahmottamaan tiettyjä MAHDOLLISUUKSIA mm, joten se YLLÄTTYI suuresti että "noin VOI TAPAHTUA" !!!

Tämä on minulle niin päivänselvää että tekee pahaa joutua edes kirjoittamaan tämä, mutta NOIN typerät Perkeleen vitun APINAT maailmaa aina hallitsevat.


AINA.
MIKSI ?!?


KOSKA HE USKOVAT KUULUVANSA JOHTOON JA OLEVANSA OIKEASSA ?!?


MISTÄ HE TIETÄVÄT OLEVANSA OIKEASSA JA TARPEEKSI FIKSUJA ?!?!?


Niillon sellanen fiilis !Samoin kuin "rikolliset eivät usko hyveellisyyteen" - kuten Lombroso sanoi jo 1800-luvulla. Kuten myös sen, kuten olen sanonut ja toistanut, että; "rikolliset on tunnistettavissa omaksi erilliseksi MUTANTTIEN  RODUKSEEN".


Sitähän LUULISI että tuolle olisi TEHTY jotakin !!?!? Eikö !?

Jep. Mutta vain maailmassa missä Turhia Syöjiä, kuten kyttiä ja "byrokraatteja / poliitikkoja" EI katsella ja kunnioitetakin vielä Kristus perkele ! JA missä vammaisia EI pyrittäisi rullaamaan pitkin RAMPPEJA taloihin, vaan niiden SYNTYMINEN pyrittäisiin ylipäätään POISTAMAAN OLEMASSAOLOSTA !
Kuten 2-päiset käärmeet ja vuohet yms. Ja muslimit ja nekrut.


Tyhmät eivät, toisinsanoen; suostu uskomaan että he ovat tyhmiä.

Ja jos ne sen hyväksyisivätkin, ne ei lakkaisi aiheuttamasta muille ongelmia, jos ei muuta niin kostona omasta tyhmyydestään.
Ja NÄIN; piiri pieni pyörii.


Ja TODELLA MONILLA typeryksillä on AIVAN LIIKAA  FYYSISTÄ KOKOA JA VOIMAA.
Kytät ja katumutantit täydellisenä esimerkkinä. Ja joku jonkun SINÄ luultavasti tunnet.
Joku Bull Mentulan kokoinen, ja abaut porsaan älyinen. Maksimissaan.


C´est la vie.Muun muassa kaiken tuon ^takia minä haluaisin lähinnä RÄJÄYTTÄÄ koko vitun planeetan.
Suksikoon vittuun.
Jos saavutatte Oman Persoonallisuuden joskus, niin saatatte snaijata.
Samoin kuin sen ettei koko planeetalla tai aurinkokunnalla ole mitään niin tähdellistä väliä. Eikä tällä kropallakaan tämän kummempaa.

Sielu on ikuinen, ja SE on se millä on MITÄÄN väliä. Ja se MAAILMA.
Tämä on ...VAIN tätä.Ja kusipäät ja demonit käyttää sen KAIKKI alhaisuudet ja mahdollisuudet hyväkseen.

PILATEN  KAIKILTA  KAIKEN.    Nauraen myös makeasti siinä samalla.


Odottakoon sitä kun joutuvat "henkimaailmassa" oman itsensä ja oksettavuutensa KOKIJAKSI ! HAHAHAHAHA ...ou boi.
SITÄ, MINÄ odotan.Todella kovasti.


Intoa piukassa.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti