torstai 15. helmikuuta 2018

Pipilänvastainen Hyökkäyshttp://www.iltalehti.fi/politiikka/201802152200748116_pi.shtml


Paitsi Paavin mätkähdys lattiaan, on Eduskunnassa tapahtunut muutakin.
Sillä nyt on leimahtanut pieni, iroonista kyllä, Sisällis-Sota, keskelle ja keskellä Eduskuntaa.

Kun itse Kusipäiden Kuningas, Borgien Pipilän-Tautinen Koiranpaska on saanut VIHDOINKIN palautetta jatkuvasta kusipäisestä kusipäisyydestään ja paskapäisestä Körttiydestään ja tympeästä munapäisestä mulkkuudestaan ja tylystä nilkkimäisestä ilkeydestään ja muusta rotanpaskasta jota suoltaa 24/7/365. Vitun Typerä Perkeleen Körtti !! (Kuten sanotaan).Lähes KAIKKI ja heidän äitinsä, ja mahdolliset kissansa, kävivät päälle "kuin Yleinen Syyttäjä" - kun Pipilän paskamytty vain myhäili tyytyväisenä, Ylimyksen Tuolissaan, Eduskunnassa, ja oli tyytyväinen tekemäänsä inhottavuuteen ja ahdistavaan kiusaan ja kaikkinaiseen vääryyteen ja äklöttävään inhottavuuteen ja sen sellaiseen, hän oli siis omaan kusipäisyyteensä tyytyväinen. Niinkin voidaan sanoa.
Kun hänet sitten yllätettiin Valtaistuimeltaan, ja esim em. "Rinne", itsekkin tunnettu Tunkkainen Paskakasa, kärpäsineen, hyökkäsi hänen kimppuunsa - vanavedessään sellaisia urhoja kuin Kommunistien ☭ Paavi Arhinmäki ja ...joitain muita.

He mm tivasivat tältä, em "Pipilältä", että "miksä AINA valhetelet!?" - johon tällä Körttien kakkaläjällä ei ollut muuta nikoteltavaa kuin että..."emmä.. ja indeksit...nin hei...?...indeksiä on viilattu, se ON totta.. aina on ikävää...koiralle...jos sitä viilletään ja näin..se ON totta... on TOTTA että ON vaikea löytää karvaton koiraa..." jne jne jonka kuultuaan kävivät hänen Syyttäjänsä yhä aggressiivisemmiksi ja aggressiivisemmiksi ja lopulta päätyivät, VIHDOINKIN(!!) Hallelujaah(!), käymän hänen kimppunsa ihan fyysisesti.

Siinä lensi Pipilää ja sylkeä ja verta ja silkkaa paskaa, ja sanoja ja käsitteitä ja lauseita ja VALHEITA ja parahduksia ees-sun-taas, Rinne mm potkaisi Pipilää useasti keskelle sen inhottavaa ja pehmeää, ns "pallinaamaista", muotoaanhakevaa mutantinlärvää ja kiljaisi samalla että "onko TÄÄ totta! Hä !?" - samalla kun Arhinmäki järsi urheasti hänen nilkkojaan ja läpsi reisiään.
Samaan aikaa suihkutti joku, #KiittiSiitä!!, Eduskunnan Lehtereiltä virtsaa tämän koko taisteluporukan niskaan, ja Jukka Hankamäen nähtiin kaatavan kannullinen kiehuvaa teevettäkin, tuskasta jo muutoinkin kirkuvan, Pipilän ärsyttävälle selälle, joka sai kyseisen mutanttihirmun kirkumaan niin että kovempiakin kylmäsi, pitkin Stadia ja lähialueita. Sanotaan että salamoitakin nähtiin leiskumassa pitkin Etelä-Suomlantia tapahtuman hetkellä, ja maan järisseen ja Kuun pinnalta löydetyn rakennuksia.
Mutta toisaalta; sanotaanhan kyttien ja "lakienkin", ja "politiikan" ja "poliitikkojen", olevan jotakin HYVÄÄ ja TARPEELLISTA jne yms, tjns, ja näin.

- ⌘

Mukana tässä, ihan aiheellisessa, hyökkäyksessä oli mm myös Borgien Paula Rusakko tai Ristikko tai mikä se nyt olikaan, joka heitti mm pelotta serpentiiniä(!) Pipilän demonisen läsnäolon ylle ja hakkasi taustalla tahtia Puhenaisen Puunuijalla ja JYRISI (!) että "soosoo..thahahahahahaa!".

Myös jokin haapea ja yhdentekevä tausta-entiteetti "Antti Lindtman" "nousi kiivaasti ylös, vaatimaan puheenvuoroa" ja läsnäolijoiden lompakoita ja heitti keihään kohti riehuvaa ja ärtyisää ja tuskaista ja kuin riivattua, lähes hehkuvan punaisena kihisevää, Pipilää - huutaen samalla että "ota vitun mulkku TÄSTÄ saatana!! HAISTA VITTU PASKA!! JIII-HAAAA!!!!".

Myös Outi Alanko-Säätiö kävi ARMOTTA Körttien-Koiranpaskaläjän kimppuun, sättien tätä mm valehtelusta, mikä on yhtä totta kuin sanoa vettä märäksi, ja räiski häntä pari kertaa nähdäkseni...olisko ollut ihan Perus Revolveri tjns ? Sillä, ja samoin heitti oman vesipullonsa SUORAAN(!) Pipilän laakeaan mutta melko matalaan otsaan.

Samalla hetkellä mysö eräs nimeltämainitsematon hiihto / ampumamuija, otti osaa taisteluun ja "skoretti" pari suoraa osumaa Demoni Pipilän yläkroppaan ja päänkin alueelle.

"Saatanan rotanryönäämä Körtinpaskaläjä..pysy paikallas...kamoon nyt...VITUN Pipilä !!..."

Kaikki tämä riitti kuin riittikin läkähdyttämään Toveri Pipilän hetkellisesti, jolloin häneen saatiin yhä enemmän, KUNNON OSUMIA, ja häntä päästiin kunnolla sylkemään ja polkemaan siinä kokolattiamaton / marmorin tuntumassa.


Mukaan astui vielä ainakin noin 62 kappaletta "Kansanedustajia" jotka mm sanoivat tai HUUSIVAT pikemminkin, tuolle mutrunaamaiselle mulkulle, että "VITTU sä haiset!!!!" ja että "VITTU MIKÄ SAATANAN KUSIPÄINEN ILJETYS JA MULKKU SINÄ OLET SAATANAN HÄPEÄMÄTÖN JA RÖYHKEÄ PIKKU KUSIROTTA!!!"

Ynnä muuta vastaavaa.


Tällävälin olivat, luojan kiitos(!), Eduskunnan Kafeteerian väet keksineet tulla mukaan ja tuoda mukanaan pizzalapiot, joilla maassa korisevaa, tai lattiallahan siinä siis oltiin eikä "maassa" an sich, niin nin siinä sitä sitten piestiin ja mätkittiin ja läimäyteltiin ja mäjäyteltiin ja läiskittiin "kuin vierasta sikaa" - sen siinä nelinkontin röhistessä ja koristessa ja hinkuessa permannolla, verissäpäin.

Jolloin siihen tuli myös kuin ihan tyhjästä, pyytämättä ja yllättäin, Maik Monrou potkimaan köhisevää Körttiä kylkeen useasti ja melko hyvännäköisillä "mawoilla" vieläpä !
Toistellen iskulauseitaan ja "saundbaittejaan" kuten "oujee / oujea beibi" ja "rokoon!" ja "roklaikfak!" ja tällaista.

#KiittiSiitä!!

Myös Punaisten Timo Soini niminen örkkikarju yritti, YRITTI, tätä samaa, mutta lähtiessään karsinastaan tai aitiostaan löntystelemään kohti tuota tapahtumapaikkaa, siinä ihan edessä ja alempana kuin hänen koppinsa, kaatui hän samantien rappusissa ja joutui vain matkustajan asemaan, kun painovoima otti hänen avuttomuutensa syleilyynsä ja kieritti ja pyöritti ja myös vyöryttikin, kuin jotain ISOA ja osittain jostakin taikinamaisen pehmeästä koostuvaa palloa. Tali tai lumi tai mikä lie, tai kuin vyöryvä säkillinen suolia ja mönjää, SILTÄ se muuten näytti !
Kun hän sitten siinä oli neuvottomana kierinyt useamman metrin alaspäin, ja oli yltäpäältä mustelmissa ja häntä peittäneet rievut ja kietaisuhuivit ja juuttisäkit revenneet ja osittain hajonneet, ja krakakin vinossa, hän joutui siinä sitten vain itseään pidelleen, sikäli kun ylettyi suutaan kauemmaksi kurkottamaan tynkiä raajojaan, vetäytymään taistelusta häpeissään ja mylvien vaimeasti, mutta siltikin kuultavasti, kivusta ja särystä ja tuskasta ja kaiketi siis häpeästäkin, ja hänet talutettiin pois Salista, luultavasti Kafeteeriaan Laskiaispullalle ja sumpille tjns.
Tai karsinaan mätkittäväksi !? En tiedä sanoa ihan varmaksi.


Tällävälin  Pipilää onnistuneemmin käsitelleet hahmot ja henkilöt ja tahot, ottivat itsekin vähän huilia työstään, ja vetäytyivät siihen kukin millekin lähelläänolevalle, tuolille lepäilemään ja huohottamaan väsymyksestä ja esim Rinne sai siinä samalla niskahieronnan omassa "kulmauksessaan" - takanaan istuneelta Kiljuvalta Kimmolta, joka ehti Kiljunkeitoltaan sen verran että hieroskeli Rinnettä.
Tosin sillä seurauksella että hän sai kuulakärkikynän pohkeeseensa, takanaan ja allaan, siellä jalkatilassa, ryömineeltä (mahdollisesti) Mauri "Peruukki" Pekkariselta™  ja kun hän kääntyi katsomaan mitä tapahtui ja irvisti kivusta ja lysähti hetkessä sinne itsekin hinkumaan tuskasta, sai Rinne päälakeensa siihen yht´äkkiä hyökänneen Stupidón MäkBuukin.
Joka, kuten jo arvasittekin, tietenkin räjähti, osuessaan hänen typerään sisäsiittoiseen tasapäiseen puupäähänsä.Tilanne oli sitten sitä myöden melko selvä. Ja Pipilä on nyt kaiketi lasaretissa tai missä lie Luciferin Lähteessä, kylpemässä, ja palautumassa täysiin energioihinsa, kuin jokin Tekkenin petohahmo, ja Rinne on tikattavana Töölön ...kesoililla kai, ja lopuista en osaa sanoa varmaksi. Muuta kuin että Rusakko istui vain takaisin omalle tuolilleen ja irvisteli välillä nyrpeän ilkeän näköisenä, mutta pyrkien olemaan sivussa ja tulemaan jätetyksi yksin ja rauhaan. Ja näin hänen naukkaavan pari kertaa myös mukanaanolleesta Tasku-Matista (joka itsekin on tunnettu känniläinen), jotakin Ristikkoa vahvempaa.

Stupidó taasen vakuutti tämän olevan hyvä juttu ja että tällä tienataan ja istui ihailemaan suunnatonta Suunto-kelloaan ja istui siinä poseeraten häntä kuvanneille ammattivalokuvaajille, ja Näyttti Tärkiältä.

Nuo yhdentekevyydet taas vain "katosi massaan" ja pihisi siellä, pelaten Pasi-Anssia, ja tuo Arhinmäki Nousi Barrikaadeille, yläkroppa paljaana, vaatien "Kansainvälistä Solidaarisuutta ja Työläisen voittoa!" ja sen sellaista Missikisoista tuttua Unelma™ höttöä.


Hankamäki taisi juosta kirkuen ulos jossain vaiheessa, ja voisin vaikka vannoa että se joka jäi killumaan kattokruunusta, oli itse Jari Tervo. Mutten voi vannoa varmaksi.
Eli melko PerusPäivä Eduskunnassa.Päätän raporttini tältä erää tähän.

Joten, kuten sanotaan; näihin kuviin, näihin tunnelmiin.

Kiitos !

Tohloppi hiljenee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti