sunnuntai 25. helmikuuta 2018

Länsi on ylivertainen

https://www.youtube.com/watch?v=2JXrDwtiqQs
Tietäähän tämän kissatkin ja pihan linnut, mutta känkkäränkkä-räyhähenki vasureille ja muille kehitysvammaisille ääliöille se pitää erikseen vääntää rautalangasta, jolloin ne alkaa keksiä sekalaisia lillukanvarsi oljenkorsi tekosyitä miksi näin ei olisikaan jne.

Näin nyt kuitenkin on, eikä siitä tarvi jankata sen enempää. Ja mitä vielä; ei ole MITÄÄN SYYTÄ jankata ja kiistää todellisuutta.


Samoin: tuo on oikein hyvä esimerkki tuossa videossa, tuo tiikerinkikkeli juttu, siitä miten niiiiiiiiiiiiiiiiiiiin monen monen moni ongelma on itseasiassa ihan niiden kaikkien vitun paikallisten villien ITSE aiheuttama, kaikkien vitun primitiivisten murjaanien ja muiden vitun villiapinoiden ja kirkuvien barbaarien, mutta joista vasurit ja muut megatietämättömät pässinaivoiset kusipäät rasavillit kuitenkin syyttää VALKOISTA !!
JOKA SIIS YRITTÄÄ EPÄTOIVOISESTI SIIVOTA NEKRUJEN YM SOTKUJA JA PITÄÄ ASIAT REILASSA, SAMALLA KUN NUO VITUN ÄÄLIÖT SOTKEE KAIKEN, TYPERÄLLÄ PRIMITIIVISELLÄ BARBAARIALLAAN - JA OPPIMATTOMALLA TYPERYYDELLÄÄN JA SILKALLA ELÄIMEN PAHUUDELLAAN.Vittu AJATELKAA nyt tuotain taas saatana; 612 miljoonaako tuo sanoi, Intian apinaa KUSEE JA PASKANTAA, KUIN SIIS APINA(!!), ihan pokkana vain     KADULLE !!!!!! Ja sen viereen ja varteen.
Ja samoin: kaikki aasian vitun killisilmäiset läskiposket ääliöt ===> tappaa TIIKEREITÄ pelkästään jotta voisivat, vitun elukat, syödä niiden kyrvän !!!

Kristus vittu mitä pyörryttävää barbaariaa ja alkeellisuutta !!

KAIKKI NUO RODUT TULEE  HÄVITTÄÄ !! Eikä missään vitun nimessä niitä "ymmärtää".

Planeetan tulisi olla valkoinen kuin Encelaaduksen.Aivan USKOMATTOMAN tunkkaista ja oksettavaa ja provosoivaa, että olette olemassa. Vasurit ja muut vastaavat kusipäät.


Juokaa kusta !
U go göölz.

Niin tai: muuttakaa vain vaikka Intiaan !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti