sunnuntai 11. helmikuuta 2018

EI "Tallinnatunnelia" !

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201802112200735751_u0.shtml

EI RAHOITUSTA ! Ja hyvä niin.

Jumalauta miten vitun TYHMÄ ja älykääpiömäisen umpityperä ja tyhmä ja tyhmä ideakin tuo olikin !
Taas pelkkä päähänpinttymä, joista finuiittin tasoinen primitiivi-villi ei näköjään pääse kovin helpolla eroon. Ja voihan siinä menettää nääs lärvänsäkkin ja muuta joten...parei vain pysyä tyhmässä ja tuhoisassakin ajatuksessa kiinni ja sättiä vain "vihollista" ja riehua kuin typerä pässi narussa, jos ja kun joku koettaa sanoa että "hei, toi on TYHMÄ idea!".

AATELKAA nyt hetki saatana !! MEREN   ALLE(!!)  rakennettava vitun MOOTTORITIE Viroon !! Tallinnaan !!

Ai miin....??  0_0  ......tä ? MI-TÄ ?!?!? Kristus vitun perkele.


Anteeks mutta; KUKA vittu tuota TARVITSISI ja KÄYTTÄISI ja ....en tiedäkkään edes mitä kysyä, pelkkä ajatuskin on niin vitun järjetön ja aktiivisesti myös järjen VASTAINEN, että olen melko "ulapalla".Miksei samantien köysi-siltaa Moskovaan tjns !? Hei !? Eiks tää o ihan hyvä idea?
Ehkä jos sais vedettyä vaikka Saana-tunturin laelta tjns ? Hei !? KUULETTEKO te ees !?
Pistäkääpä korvan taakke !

Ja ehkä jos Hell-sin-Gissä, johon siis KAIKKIEN suomalaisten ja kultamunien tulee painautua(!), kuin sillien suolaan, niin nin mitä jos Stadien STADISSA voitaisiin liikkua vastedes vain ja lähinnä ns "jetpäkillä" eli Rakettirepulla ? Ja rakennukset ois semmosia Jetsonit tyylisiä Speisniidlen tapaisia Avaruusajan pilvenpiirtäjääkin korkeampia tikkuja ja tuubeja ja mitä ne nyt on mitkä näyttää tuolta niidleltä / Näsinneulalta ?
Ja jos ois jalkakäytävien sijaan niitä sellaisia putkia mitä Futuramassakin, missä jengi vain menisi kuin imurisa, tai ne viestipaketit kaupoissa kassalta sinne johonkin, mihin ikinä ne meneekin ? Nääs sitä jotain pleksistä tuubia pitkin ? Niin nin sellasia.
Ja jos Kaupungit (pyhät!) Isät pukeutuisi vain johonkin folioisiin yksiosaisiin asuihin, missä olisi ehkä purppurainen viittakin, jotain läpinäkyvää vinyyliä tjns, ja jos se LaaserSkeittari olisi vaikka joku Kansainvälinen Hyväntahdon ja Tyhmyyden Virallinen Lähettiläs / "Ulkoministeri" ?!?! Hei !?
Hei...eikö NÄÄ vittu kelpaa ?!?! Hei ?....no....luotan siihen että tämä noteerataan ja Virallisesti Kirjataan ja laitetaan mietintään !
Kiitos !

Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti