keskiviikko 21. helmikuuta 2018

Mölyävät Ääliöt vs Radio NOVA

http://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/201802212200761493_vd.shtml

Kristus vitun perkele mitä käpyaivoisia ääliöitä. Vittu miten tunkkaisen aivotonta ja typerää laumaa te olette. Vitun bimbot !
Suksi Anna Abreu sinäkin vain jo vittuun, vitun lattaribimbo !Ei OLE OLEMASSAKAAN mitään nimeltä "Rasismi" !! Oppikaa nyt herran tähden jo tämä, vitun alistuvat muulit !

MIKSI te KAIKKI lakoatte kuin vilja, KUN nuo elämäntapaääliöt kailottajat ja lobotomisoidut troglodyytit villit käy aukomassa typerää mölyapinan umpiläskiä typerää kusipäätään ?!?!?

Sen kun sanotte VASTAAN !! herran tähden!! Ja puolustaudutte; eli HYÖKKÄÄTTE ITSE.
Ei tämä ole sen vaikeampaa.

Teidän täytyy LUULLA ===> HEIDÄN OLEVAN OIKEASSA. MIKÄÄN muu ei lopulta selitä täydellistä ja totaalista KULTTUURINLAAJUISTA alistumistanne. Se selittää.

Ne on Luciferiaanisen demonisia, ilkeitä ja nynnyjä, tyhmiä ja pikku Perkeleitä, ne on oikeassaolemisen vastanapa. Ja minä HEIDÄN vastanapansa.Ne on totalitäärisiä ja sensuroijia, ne on idiootteja joilla ei ole omaa tietoisuutta. Ne reagoi kuin jokin kehari, kuten keskinkertaisuudet aina reagoi, sellaisia ne vain on. NE on se ongelma, ei mikään mitä tulisi kuunnella, tai ratkaisu.

Ja tyhmät ja mielikuvituksettomat ja vähä-älyiset ja lahjattomat, on AINA kaikkea HAUSKAA vastaan, jos ei muusta syystä niin KATEUDESTA. Koska HE EIVÄT ole lähimainkaan hauskoja, eivätkä VOI olla; mikään paha ja tyhmä ei voi olla hauska.
Hauskuus ja äly ym, ovat Jumalaisia piirteitä, ja vasemmisto ja muut juutalaiset luuserit on totaalisen demonisia ja rääpäleitä vailla lahjoja tai sielua. Pelkkiä kusipäitä äälöitä. Kukkahattupoikia ja setiä ja tätejä ja tyttöjä.

Kaikki idiootit heiluttaa AINA sormeaan kaikille meille Anarkistisille, ja älykkäille ja HAUSKOILLE, eli meille; Luojan Lapsille. EI demonien luojan.

Jumaluus = anarkistisen rajatonta ja räikeää ja menevää ja tekevää ja pystyvää, ja siltikin maltillista jne... mutta ei kai tätä OIKEASTI tarvi selittää.

KAIKKI tämä, koko elämä, on vain TAHALLISTA tyhmyyden teatteria, nurinkurisuutta, jossa kaikki ON väärinpäin, ja täten tyhmyys ja tunkkainen umpioksettava pahuus ja keskinkertainen inhottavuus ja seksuaalinen tai sen kaltainen, raiskaajamainen, ällöttävyys on sitä Voittavaa Valuuttaa.

C´est la vie. Kirjaimellisesti.

Ja Anna lattaritarhan teki juuri biisinkin käsittääkseni, nimeltään "soo soo" ! Sehän sopii !
Siinä on jo uusi kukkahattu Koko-Äbäläwäbälä tekeillään.


-


Itse tuota kuvaa en nähnyt mistä tämänkin naurettava vitun muulinpaskojen "SoMepöyristyminen" on taas noussut, muttei sillä ole väliäkään. Se oli varmasti hauskempi kuin mikään mitä nämä "hyvät" itse pystyvät tuottamaan.

Ne EI, ihan tasan oikeasti ja kuoleman vakavasti, TIEDÄ itsekään mitä ne tekevät ja MIKSI, ne käyttäytyy vain niinkuin ne on ohjelmoitu, ja tyhmissä ei ole sitä vapaata ja ylimääräistä tietoisuutta mitä minussa esim, ne on tietoisuudeltaan pieniä ja rajattuja kuin eläin.
Ja kun elukan saa urautumaan johonkin, ja treenattua jonkinlaiseksi, sitä on TODELLA vaikea saada siitä enää irti ja paranemaan.
"Koirakuiskaaja" oli tästä hyvä esimerkki. Mutta koira on simppelimpi kuin apina, joten sen tapauksessa se on vielä mahdollisuuksien rajoissa, mutta nämä reppanat hakevat joukkoliikehdinnällään itselleen yhtä Yhteistä selkärankaa, kuten reppanat ja rikolliset AINA. Ja se on myös lauman tyhmyyttä ja reaktionääristä joukkohysteriaa ja umpityperää mamari-lälläri-älykääpiöiden asioiden TULKINTAA. Ja kuten se "lempikirjoittelijani"  asian täydellisen loistavasti aikanaan tiivisti, eli sen mikä on typerien imbesillien se SE ongelma; se on se että tyhmät saapuu AINA, vääriin johtopäätöksiin.

Mutta sellaista on olla tyhmä; sitä ei vain KÄSITÄ mistään, koskaan, ikinä, mitään.

Nämä on menneet jo niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin typeriksi että minä en enää tiedä mitä sanoa. Maailman "meno" on nykyään niin IMELÄN aivotonta, kuvottavaa nyrpeää, herkkähipiäistä "maa on littee!" typeryyttä, että tämä lienee outoa kyllä; planetaarinen ennätys.

Kaikki on tyhmiä kuin pimppi.
Pelkkää tiedotonta hiivaa ja typeryyttä ja solipsistista alkeellisuutta ja ääliöimäistä kiukuttelevaa kakaramaisuutta.
Tosin ANNALLA lienee oma lehmä ojssa kun on ollut kyse jostakin lattarihahmosta, joka tekee asian vielä naurettavammaksi." Aki Linnanahteen ruskeapintaiseksi väritetty Latino-Aki sai some-kansan takajaloilleen. Kommentoijat ihmettelivät, miten vielä vuonna 2018 voidaan käyttää näin alkeellisen rasistisia keinoja. "


Kyse ei ole "alkeellisen rasistisista keinoista" vaan siitä mikä on vain hauskaa ja todellista ja ilmiselvää ja huomioitavaa ja yleistä ja tavallista ja itsestäänselvää kuin painovoima. Jos sitä matkisi kissaa; täytyisi miukua. Eikä se oli "lajismia" tai "rasismia", sellaista se ON.
TE olette vain mielisairaita ja tyhmiä TYPERYKSIÄ niin hävettävään ja noloon extenttiin että luulen teidän jo uumoilevan sitä itsekin, ja sen sijaan että tekisitte parannuksen ja myöntäisitte MEGAtyperyytenne (ja toivottavasti tulisitte ammutuksi), olette valinneet typerien / eläinten Perus Strategian; kiistetään vain kaikki ja venaillaan vähän sellainen..."vaikea", ilme, kasvoilla  - että "jotain muuta ilmaantuisi".

Mutta joudutte kohtaamaan Totaalisen Häpeänne joka tapauksessa; ja MINÄ olen siinä "juryssa" nauramassa ja vaatimassa teille tuhannen vuoden ruoskintaa vitun kuvottavat kusipäiset ilkiökakarat läskipäät käpyaivot vitun ääliöt.

HAISTAKAA VITTU !
Mutta imbesillejä on AINA ollut ja tulee näemmä aina olemaan, joten SE ei yllätä eikä oikeastaan edes huoleta sen kummemmin, mutta sitä minä en voi olla äimistelemättä että; MIKSI helvetissä te kaikki muut lakoatte niin helposti heidän vaatimustensa edessä !?!?
Karjuva hiiri ei PELOTA MINUA !! Josen tykkäisi hiiristä, ja vertauskuvana; minä vain astuisin sen mössöksi ja jatkaisin matkaani.

Se että ylipäätään annatte ÄÄNEN ja "audienssin" moisille / kyseisille typerille VAATIVILLE ääliökakaroille törkyturville, on heille "vihreä valo" käydä kimppuunne ja yhä ahnaammin.
Ei teidän TARVITSE pakitella !!
Mutta toisaalta; se kertoo että olette yhtä vitun tyhmiä, jos ette ymmärrä......"sen paremmin".


Ja vasureille ja kaikille teille älyltään ja ymmärrykseltään ääääääääääääääääärimmäisen "haasteisille"; jos ihmettelette mihin katosi kaikki missä on MITÄÄN MUNAA ja YTYÄ ja hauskuutta ja iskevyyttä ja TERÄÄ ja omaleimaisuutta ja alkuperäisyyttä, niin tsiigatkaa peiliin, te olette osa sitä armeijaa, ja SE ARMEIJA(!), jonka takia kaikki kaunis ja kekseliäs ja YLIVERTAINEN on nyt vetäytynyt näyttämöltä, ja siellä mylvii ja  mölyää keskenään kaikenlaiset lobotomisoidut vastenmieliset reppanat ja idiootit ja zombit ja tukahduttavat paimen-apinat ja muut vittupäät ja sosiopaatit ja psykopaatit ja juopuneet  yms.
Vihollinen on nykyään KESKUUDESSAMME, EI missään rajojen ulkopuolella. Tai onhan niitä sielläkin, mutta muslimit on kaaaaaukana jos niitä ei tuo itse tänne.

Ja kuin tilauksesta, törmään tällaiseen juutuub-kanavaan ! HAHAHAAA. KATSOKAA !!!
Tuo eka sisältää hauskan ja loistavan "ulvovan hiiren" !! THahahaahaha, SE oli hauskaa.

https://www.youtube.com/watch?v=af-j1W9PWR0Jennifer Lawrence on täys älykääpiö.Tyttö parka. Ei se toki mikään Da Vinci ole, kai se nyt on melko selvää muutoikin.
Ja sääliksi käy sen alastonkuvakohunsa takia.
Mutta toisaalta....no jaa. Ehkä niin oli Kohtalo määrännyt käyväksi.
Ja sitten tämä itse kusipäiden ja häpeämättömien älykääpiöiden kuningas !! Trudöö. Töttöröö.
Vittu mikä imbesilli ! Ai Kristus vittu !!! Vittu tuon typerän törtön pölvästin sekopään jauhopään älykääpiön mulkun moukan psykopaatin TÄYTYY olla yksi tyhmimmistä "ihmisistä" mikä on koskaan elänyt ja mitä olen koskaan nähnyt.
Ei vittu...ei VOI olla todellista.

Hei ?!......ei VOI.   Ei ...nääs...ei vain voi.
Ei tuollaista OLE olemassa, muutoin niin kauniissa universumissa....
..? ..on....vai hei; ONKO  tuo jokin todellinen !? Onko tuo todella olemassa  ?!?!

Vittu tuo megahöynä, myötähävettävä Tosinuija on niin vitun tyhmä ja älyvapaa pöllö, että se on liian tyhmä edes harrastelija rullalautailijaksi / "skeittariksi" !! Toistan; tuo tyyppi, Kanukkien Päkaniteri, on niin vitun tyhmä ette se olisi liian tyhmä edes lautailemaan rullalaudalla.
NIIN tyhmä.
Se on TOSI tyhmä.
TOSITOSI tyhmä.

Käy sääliksi niitä jotka sotivat ja kuolivat vain jotta kaikki nämä .........no, kaikki NÄMÄ, nämä täysin pidäkeettömän typerät tofuaivoiset hullut voisivat pilata kaikilta kaiken.


Ja Leijonat hay; kun käytte joskus vielä Kanadaa kaatamaan kiekossa, niin MUISTAKAA tämä / tuo naurettava älyllinen atomin kokoinen kääpiö ja häpeätahra planeetan pinnassa !!
M U I S T A K A A ! Jos kunnioitus punapaitaa kohtaan alkaa herätä ja nostaa tyhmää rumaa turhaa päätään, niin hops ! MUISTELKAA TÄTÄ !!https://www.youtube.com/watch?v=XSe3vQCRXvI


(One of) The Dumbest Fuck(s) That Ever Lived !


Ja samoin, MUISTAKAA suomalaiset, että iltalehden joku vitun mimosahan kirjoitti että "..ja 5 muuta syytä RAKASTAA häntä", puhuen tuosta vitun talipäästä imbesillistä ^ tuossa !
HAHAHAa......ai miin...?..... TÄ !!?!?

Aatelkaa mitä se kertoo "ihmisestä", että voisi edes SIETÄÄ tuota kuvottavaa pissalänttiä ^ viittä vitun minuuttia, saati sitten RAKASTAA tuollaista kuvottavaa mieletöntä kusipäätä häiriköivää ääliöjätkää imbesilliä ja axolotliakin selittämättömämpää paskapäistä pölvästiä. En tiä missä vitun höökipulveripäissään se "vetää", mutta ei se kyllä ihan täysillä kelaaa siinäkään ulottuvuudessa.

En tiä...MITÄ vitun tajunnansupistimia "jengi" nykyään oikein vetelee ?!!? MIKÄ Kristus perkeleen hevon helvetin vittu teihin on mennyt ?!?!
Onko niissä Kemikaalivanoissa taivaalla, jotakin mömmöä mikä sulattaa hullujen vähätkin aivot ja saa ne kiipeilemään seinille ja kirkumaan silkasta typeryydesä 24/7 siinä kun kerkiävät kusenjuonniltaan ja delfiinien joogahieronnaltaan ja milta lie vitun seinähulluudeltaan ..?!...mitä tämä ON ?!?!
Lähestyykö Nibiru, ja laittaa population kahjoimmat ja heikoimmat ja järjettömimmät ja demoonisimmat sekoamaan TÄYSIN !!?? Vai mikä tämä juttu on !?

Olisiko ryssät tai jutkutkaan ihan NÄIN taitavia, että saisivat lännen luhistumaan sisäänpäin NÄIN totaalisesti ja näin räiskyvän hulluuden ja räikeän hypertyperyyden vallitessa ?


Aatelkaa että joku noin ^ totaalinen ...en oikein edes tiedä MIKSIKÄ sitä kutsua(?!?!).... noin totaalinen...... hypermäntti, supermulkku, totaalinen sekopää, tyhjäkalloinen miehys ? jotain tuollaista.. niin nin aatelkaa että tuollainen on tällä planeetalla olemassa !!!

Se postitettaisiin samantien ulos Pohjois-Paskareiästäkin; liiasta häiriintyneisyydestä ja pahoinvointia aiheuttavasta pyörryttävästä typeryydestään johtuen, EI PALAUTUSOIKEUTTA !Aatelkaa että minä luulin nuorena että se tyhmyyden versio ja taso mikä silloin vallitsi, sanotaan nyt että vielä 1990-luvulla, oli SE mitä vastaan joutuisin käymään. Eritoten JOS olisin toteutunut ja suomella olisi se seuraava / uusi Se Tyyppi !!! Jumalauta AATELKAA että minä luulin SITÄ(!!!) siksi Pää Ongelmaksi !!! Kaikkea sitä tavanomaista tyhmyyttä ja ahdasmielisiä ...skinejä tjns ? Minä luulin NIITÄ    O N G E L M A K S I !!!!!!!


Voi hyvä vitun luoja miten VÄÄRÄSSÄ sitä voikaan olla !!!

ÄLÄ IKINÄ ALIARVIOI maailman ja Kohtalon / Luojan kykyä järjestää niin käsittämättömän sietämättömiä olosuhteita että se saa meidät vahvimmatkin ahdistumaan hengiltä ja  repimään hermomme ulos lihasta ja raapimaan seiniä ja lyömään niitä, totaalisen RÄJÄHTÄVÄN raivon vallassa.. ai miin; tämä on niin täyttä pehmokypärätyperyyden pyöritystä että tämän on PAKKO olla jonkinlaisen LOPUN alku.
PAKKO olla.  Ja onhan se joka tapauksessa.
Mutta täytyy sanoa että olen aidosti kyllä TÄYDELLISEN pöllämystynyt.
MINÄKÄÄN en sentään tajunnut ihmisten olevan todella NÄIN käsittämättömän mielisairaan ultratyperiä kusipäitä idiootteja ääliöitä psykopaatteja ja tiedostamattomia kuhnuribotteja yms.

Olette yllättäneet jopa minut ! Ja minä olen .."nähnyt asioita joita te ihmiset ette edes uskoisi.."


Tämä kuvottaa minua niin jäytävästi, niin totaalisesti, niin täydellisesti, niin repivästi ja kaiken tappavasti etten osaisi kuvailla sitä mitenkään. En osaa sanoiksi enkä kuviksi tai miksikään muuksikaan sitä pukea.
Tämä on ihan Helvettiä.
En ymmärrä vain sitä MIKSI minä olen joutunut tänne alas, näiden kahjojen sirkukseen !!?

Taisin olla tulossa apuun, mutta kuten vauhkojen ja vailla tietoisuutta olevien eläinten auttamisessa AINA; sitä tulee vain itse vedetyksi mukaan siihen johonkin jäiseen vitun liejuun mihin se typerä vitun säikky sorkkaeläin on alunperinkin itse jumiutunut. Samoin kuin hukkuvan pelastamisessa voi äkkiä hukkua itse, kun se typerä aivoton kusipää vetää sinutkin pinnan alle, koska EI OLE TIETOINEN olento, toisin kuin minä.

Mutta pelottavaa kyllä; KAIKKI nämä puhuvat vaatehditut sieluttomat Replikantit tässä ympärillä LUULEE, kivenkovaan, olevansa "oikeita ihmisiä" ja kai tietoisia toimijoita tjns... muttei ne ole.
En tiä; EHKÄ se ..kai se VOI näin olla ?! En tiä... mutta EHKÄ se on niin että ne mulkosilmäiset muukalaiset, ne lautastyypit, on asettaneet suurimpaan osaan apinakuntaa sen implantin, minuun ne kai laittoikin sen, minä ihan MUISTAN sen(!) -tosin en ole ikinä käynyt röntgenissä asian tiimoilta- mutta MINÄ olen aivan liian tietoinen ja VAHVA sielu, minä olen mitä minä sanon olevani, ja minä olen Mahatma, Suuri Sielu, minua ei nujerra lähimainkaan se mikä tikahduttaa teidät pienet tuossa tuokiossa. Mutta eniwei, kai se on oltava niin että NE muukalaiset sabotoi teidät, monien monet, sekalaisistakin syistä, ja tuudittaa niin pieruntyperään muulin "uneen", että tuolainenkin ^  epäolento on ylipäätään edes MAHDOLLINEN, saati sitten TOTEUTUVA.


Aivan.

Vitun.

Kammottavaa.Näin siinä käy kun todella hyytävän tyhmät päästetään häkistään, säpsähtelemään ihmisyhteisön sekaan, ja vieläpä opettajiksi ja "politiikkaan" mukaan ja telkkaan ja kaikkialle missä typeryyden tappavaa tautia ja tuota kusipäisten kuumeruttoa eli kollektivismia / kommunismia voi levittää mahdollisimman tehokkaasti ja laajalti.

Näin siinä kuulkaa kävi, kun näytitte samojedeillekkin Haliwuudin elokuvia !
TÄMÄN takia on kyttiä ylipäätään; ne voidaan aina perustella TEIDÄN olemassaolollanne.

Jos olisi vain minä, ja jos tapaistte minut, ymmärtäisitte alle minuutissa ettei minusta tarvitse huolehtia jos itse ei ole mikään demoni ja kerjää verta nenästään, ja silloinkin minulla on todella pitkä pinna, mutta JOS se katkeaa niin...en tiä, se ei ole lähimainkaan viihdyttävää. Tai mukavaa,   ...tai ehkä se ON nimenomaan todella(!) VIIHDYTTÄVÄÄ.

Mutta koska on olemassa TÄYSIN "päästäpideltäviä" älykääpiöitä ja ääliökakaroita, niin ....no, sillä voi oikeutella milloin minkäkin kytän tai kyttäys "lain".
Yksikin mätä, juoponsiittämä kuvottava luuseripaska, pilaa koko korin / pelin /  KOKO VITUN ELÄMÄN(!!).

Noin tyhmiä kaikki(?) siis ON, jos siihen antaa niille mahdolisuuden ja JOS pehmittää niiden tietämätöntä, typerää, isoa pullistunutta egotistista kusipäätä lapsuudesta lähtien jollain VITUN "Halinalleilla" ja  mai-litl-poneilla ja muulla sössönsöö-paskalla ja juutalaisten manipuloivilla Haliwuud-saduilla.

Olen lapsesta asti ollut muita tietoisempi / tiedostavampi / kenties jokin "indigolapsi" tjns, ja nähnyt että näillä muilla ei ...nyt jostain syystä oikein kulje MIKÄÄN... niillä ei näy olevan yhtään KETÄÄN kotona.. MITÄ TÄMÄ ON ?!?!  Hei !? What THE FUCK is this ?!?!

LOPETTAKAA TÄMÄ !!?


Mitä VITUN RIENAA tämä on ?!!?


Aatelkaa että olen sittemmin ... teinixin alun, ymmärtänyt yskän, eli että "ahaa!! Minä siis synnyin jonkinlaiseen mielisairaalaan täynnä älykääpiöitä, minä siis elän TÄYSIN kajahtaneiden villien megatyperysten ympäröimänä!" ja SILTI !!! SILTI !! S I L T I ...ei jumalauta, SILTI minun täytyy EDELLEEN ja JATKUVASTI, asettaa odotusteni rima aina vain alemmas ja alemmas ja alemmas ja alemmas teidän kanssanne ja suhteenne, ja sietää yhä sietämättömämpää totaalityperyyttä ja tietämättömyyyttä ja vihjeetöntä kuulapäistä ymmärryksen ja totuuden vastaista rienaavaa tyhmää kusipäistä typeryyttä ja älykääpiöiden imbesillien YLPEYTTÄ ja uhoa !!

Vitun miten KAMALA elämä !!You have NO idea !


Ja hei!! "Kristal Snou"; vittu sä oot ruma, tyhmä, vitun kuvottava hintti !
Olet oikea mainoskasvo sanoille "tyhmä vitun hintti!". Ja siis "RUMA, tyhmä vitun hintti" !

Suksi saatanan kusipäinen tyhmä homo vittuun !!


Ja kyllä, ymmärrän sanomani ironian, mutta sanoin nyt kuitenkin.
Tuo pitäisi piestä, ja olisikin piesty nuoruudessani. Jolloin olisin ehkä pahastunut, mutta nyt kun tuon on nähnyt ja joutunut kokemaan niin....antakaa skinit tms, palaa !
En enää pitäisi sitä lainkaan junttina tai moukkamaisena ja barbaarisena tms.

Ja se on TUO ^jengi itse kun on ottanut sen paikan haltuunsa; TOTAALISET moukat ja mulkut ja kiusanhenget ja juntit barbaarit.
Nyt muassaan myös Anna Heiskari.


Tälläistä se on kun pikkusielut ja TÄYSIN mielettömät saa luulla, vain koska heitä on paljon, olevansa viisaampia kuin jotkin vitun ameebojen esi-isät.

Teille tottakai tulisi nauraa ihan totaalisesti ja täysin palkein, mutta olen vain täysin järkyttynyt.

Vittu mä jyrään teidät vielä joskus jossain !! Trust me ! Minä KOSTAN tämän kurjan elämän teille, miljardit koiranpaskat pikkusielut riivaajat ja räyhähenget luuserit.
Vitun aivottomat madot ja heikkohermoiset typerät pelkurit.

VITUN PASKAHOSUT. Ja ilonpilaajat.

Ryhtyisitte saatana samantien vain KYTIKSI !!!!!! Herran tähden; sehän on kaiken tuon TIIVISTYMÄ ja kiteytymä !!! Toisten ihmisten Vapauden ja Ilmaisun Tuhoava ja Estävä Kriminaalien Psykopaattien ja Ilonpilaajakusipäiden Paskahousujen Epäpyhä Liitto !
-


On teille vitun kirppuisille Marxistienkasvattamilla vitun rakeilla kyllä ottaa !!! Ei voi kuin ihan täysin hämmästellä.
Käytöksenne yms on niin tyrmäävää, niin aggressiivisen väärässä ja tyhmää ja pahansuopaa, etten saa välillä henkeä, en tiedä mitä sanoa.
Aivan kertakaikkiaan häkellyttävää tajuttomuutta. Ja sielutonta pimeyttä.Mutta HYVÄ radio NOVA että olitte edes tehneet jotakin, mutta miinus siitä että annoitte taas periksi ja taivuitte typerien älämölölle.
Ei teistä ole taistelemaan Luciferin hyökkäysimbesillejä vastaan.


Sanon vielä teille  Loukkaantujat, että: onko teillä MITÄÄN käsitystä mistään ? Mitään HÄPEÄÄ tai muuta sellaista ?!
Vittu te ääliöt saatana kasvatte suomessa ja luultavasti katsoitte kaikkia niitä samoja Kummeleita ja Pirkka-Pekkoja kuin me muutkin, ja nyt aikuisempana tai lähellä aikuisuutta (fyysisesti), te teette KAIKKENNE ja vielä enemmän; haudataksenne heidät häpeään ja inhoon ja epäpyhään tyhmien joukkovihaan ja lynkkaatte heidät joka tilaisuuden tullen, joka tuutissa, milloin mistäkin vitun raatelevan typerästä tekosyystä,  heittäytyen poikittain kaiken vähänkään pätevän tai ylevän tai hauskan tms tielle.
Vittu ....MITÄ VITTUA ?!?!?VITTU MIKÄ PETOS !!


Vittu mikä TOTAALINEN PETOS !!!

NÄIN KÄVI; "koska Haliwuud".
Uskokaa kun MINÄ sanon tämän. SE on SE mikä on "opettanut" näille typerille vitun typeryksille KAIKEN minkä he tietävät.
Ja tyhmä EI EROTA faktaa ja fiktiota, eikä sen enempää HYVÄÄ ja kannattaa Utopiaa, absoluuttisen abysmaalisesta dystopiasta. Kuten esim _slamista. En kirjoita tuon tappajien kultin nimeäkään, sillä sen MERKITYS jo itsessään on alistuminen. Ja minä EN ALISTU.

No matter what.
Ja vielä KAIKILLE suomlannin juntti-finuiitti julkimoille ja taiteilijoille ja muusikoille yms munattomille muuleille; tajuatteko te ESTÄVÄNNE, kuin Kim-setä Pohjois-Kakkalassa, OIKEASTI LUOVIEN oikeaa luovuutta, tuolla tunkkaisella komentelullanne, saatanan sekopäät ?!?! Ja KAIKKI te Sosiaalisessa Mediassa isottelevat pilallehemmotellut pikku paskat.

Vittuako siellä ESITÄTTE; te ette ole PASKAN VERTAA ! yhtään mitään.
Meren mutaa.

Hoi polloi.


Määräileviä ja vaateliaita pikku kakaroita.
Oksettava typeryytenne on syövyttävää kuin Alienin veri, ja se ON JO tappanut "kulttuurin". 

Kaikkialle leviää TEIDÄN mukananne ja takianne vain ja ainoastaan pelkkää tunkkaista tomua ja tukahduttavia sensuurin vaateita yms, ja TE kehtaatte saatanan supernuijat valittaa Natseista ?!?!

Nazi-Saksalaiset oli   P Y H I M Y K S I Ä (!!!), antakaa kun toistan, PYHIMYKSIÄ,     teihin verrattuna ja nähden. Mainitsemattakaan; täyspäisiä ja realistisia.
Ja EHDOTTOMAN valkoisia yms.
TE OLETTE Sivilisaation TAPPAVA  RUTTO.

Ehkä jotkut teistä ei TODELLA sitten vain tajua tätä, tyhmistähän maailma KOOSTUU, joten kai se taaskin on sitten niin.

Kohta poltatte noitia ja kirjoja ja väitätte Maata taas lit.... no, ...kuljette puisessa "ständissä" jossa sanoo "Loppu On Lähellä!".


Ja nimitätte JOKA vitun asiaa joksikin "Paholaisen_______". Pirun sitä ja Pirun tätä.
Pirun laastarit ja desinfiointiaine ! Pirun telkkari ja Pirun pippeli.
Pirun suuvesi ja hammastahna ja pyörä ja tuli ! Pirun tieto ja ymmärrys ja pyrkimys Valaistukseen !
Pirun Vapaus ja itsenäisyys ja sen sellainen.
Pirun sade ja Pirun sänky ja Pirun kissa ja Pirun vesi ! PUHDAS vesi vieläpä !! TUPLA Piruutta !
Vittu mitä ääliöitä.HÄVETKÄÄ !! HÄVETKÄÄ !! HÄVETKÄÄ !!Teistä ei siis olla edelleenkään, A.D 2018, päästy mihinkään.
Hullut typerykset kulkevat edelleen joukossamme, ja nyt niillä on "SoMe" missä "pöyristyä" kaikesta.Teidät on "aivopesty" ja te ette vain suostu USKOMAAN sitä.
Minä TIEDÄN, ja minä tiedän että te ETTE tiedä.
Minä vain sanon että tulette vielä hämmästymään suuresti.
Ja vielä lopuksi; LAKATKAA ANTAMASTA aina ja ihan reaktion tapaan, PERIKSI NÄILLE VITUN NYKYÄÄLIÖILLE NULKEILLE JA RUMILLE RÄKSYTTÄVILLE KOMENTELIJA Mimosille !!!!!!!


KUULKAA vittu välillä täyspäisiä "tavallisempia" ihmisiä.

LAKATKAA PELKÄÄMÄSTÄ ÄÄLIÖIDEN REAKTIOITA !!!
Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti