tiistai 13. helmikuuta 2018

Olympialaisista 4

No.
Nyt ne sitten korjasi jo vähän puheitaan, nyt siellä todentotta KUTSUTTIIN hääfpaippia "kouruksi" ja puhuttiin siitä ettei osata enää edes puhua jne.
Hienoa että Blogia luetaan siellä Selostamossakin.

#KiittiSiitä!

Semmoinen valituksen aihe kuitenkin vielä että ei ole mitään "droppausta" ja "ländäystä", mutta kylläkin ON(!!) olemassa "pudotus / pudottautuminen" ja "laskeutuminen" tai "maahantulo" tjns.

Uskokaa tai älkää.


-


Noniin. Nyt on ensimmäinen miestenkin kierros ohi. Ja VMP suomalaisten junttien osalta !
Ai Kristus mitä vitun tumpeloita, luusereita, saamattomia mitättömyyksiä. VITTU mitä vitun vaivaisukkoja !

SÄÄÄÄÄLITTÄVÄÄ.

Ovat siellä kukin vuorollaan, nolosti ja hävettävästi, perseellään ja kyljellään ja rähmällään selällään, päällään, polvillaan, munillaan ja ottallaan, mutta joka tapauksessa pitkin maata !
VITTU miten saamatonta ja taitamatonta ja osaamatonta ja ...yksinkertaisesti vain SURKEAA porukkaa !
TAAS.
Suomella.

Ovat säälittäviä kuin "Leijonat". Jotka useimmiten lätkässä löytää liimautuneena sinne kulmiin ja laitoihin ja kaikkialle mistä pitäisi pyrkiä pois, POIS, mahd. äkkiä.
Ja samoin nekin aina pyörii siellä hölmistyneen pöllämystyneenä ja lyötyinä, pitkin jäätä polvillaan ja milloin vähän selälläänkin, ja tekevät kaikkea epätoivoista kun ei vain kertakaikkiaan parempaankaan pysty.

Surkimusmaista vätystelyä.

Toisaalta...voihan kyse olla kyllä Rasismistakin™ ja tuo rinne on RasistinenSuomlantilaisia kohtaan ja aattelee joka kerta kun juntti liukuu kohdalle, että "EEEEEEIIII VITTU!! Hei ......?....emmä ton kaa" ja läväyttää ristiselälleen tai lonkalleen tai päälleen tjns.

Ja mitä se helvetin tyhmänniminen ja näköinen muulinmulkku "Piiroinenkin" sinne jäi vielä keikkuun ja kikkaileen; vittu me / tu pois sieltä !! Hei !? Just Fock Off fa Christs sakes !

Liukukaa vaan takaisin kotomettään sieltä ihmisiä naurattamasta ja muita hävettämästä !

Helvetti sentään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti