sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Floridan Kouluammuskelusta

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201802182200753580_ul.shtml

Eli Amerikassa on ollut taas jokin räiskimistapaus koulussa.
Ja nyt joku, epäilemättä lihava, Mehikaani ämmä Julistaa "Me Muutamme Lakeja! ☭" ja uskoo että se tarkoittaa ettei Amerikkalaiset saa nyt omistaa asetta, koska hän on sentään sanonut niin ! Ja "trendannut SoMessa" ja ollut myös tosi suosittu(?) Twitterissä !

Hei HAISTA Köntsääles VITTU !


Ja noin tyhmät "ihmiset" aina "ajattelee"; jotain tapahtuu....===> syytetään jotakuta kuuluisaa ja "vaikutusvaltaista" ! Sen sijaan että syyttäisimme VAIN sitä TEKIJÄÄ ja/tai ennaltamäärättyä KOHTALOA; näin PITIKIN tapahtua, ihan kuten Titanicin PITIKIN upota.
Mutta Tavalliset "Ihmiset" eivät ole lähimainkaan edes "osittain älykkäitä", saati sitten viisaita, vaan typeriä ja reaktionäärisesti ees-taas sinkoilevia hysteerisen panikoivia imbesillejä viidakon Jurakautisia apinoita, jotka ei vain käsitä ikinä mistään mitään, sen enempää kuin ole aitoja ja oikeita Persoonia ja Yksilöitäkään, saati sitten kunnollisia tunnollisia ja urheita ja oikeamielisiä.
MINÄ olen kaikkea sitä, mutta Apinat EI OLE.



TÄYSIN KÄSITTÄMÄTÖNTÄ mennä jumalauta ja syytellä perkele Trumpia tuosta(kin) !!! Siis KUINKA tyhmä sitä VOI olla ?!!
Ja Trump lienee täten syyllinen nyt, takautuvasti, kaikkiin Amerikan Kouluampumisiin !?

Ja mitä tulee tuohon vitun "Kivääriliittoon", se on kuulemma niin takaperoinen ja tyhmä ja ei vain kvytön, mutta Käänteis-Kyvykäs, että se ei ole muuta kuin paitsi kaikkien ja ITSENSÄ TIELLÄ, pelkkä auto puskuritarroja myyvä humpuukijärjestö, josta ei ole kilin vittuakaan hyötyä. Kaikkein vähiten minkäänlaisessa aseisiinliittyväsä asiayhteydessä.
Niistä ei ole muuhun kuin raportoimaan vain kuinka paljon nyt tai nyt on hävitty, maata jalkojen alta, ja näin pois päin. Eli NRA:n syyttely on kuin syyttäisi lattiallaolevasta kissankusesta EUribor-korkojen melko hyvää kehityssuuntaa ja viimekesän melko kovia luoteisen suuntaisia tuulia.

Eivät liity toisiinsa kai juuri siis mitenkään, josko siteenkään.


Ja tuo on OKSETTAVA ja naisille tyypillistä, mennä ja ratsastaa jollakin tragedialla jotta saisi ITSE OMALLE TYPERÄLLE hevonpaska maailmankuvalleen tai mille lie, tuulta ja nostetta ja VALTAA.
Mutta ei se mitään onneksi Amerikassa muuta; Amerikka on ylipäänsä rakennettu aseiden ja sekalaisen vapaan riehumisen "idealle", joten tämä on kaikkea paitsi Viimeinen Ammuskelu.

Mutta typerä ja pienisieluinen idiootti ei käsitä tuotakaan, vaan julistaa häpeättä ja ihan pokkana ja uskoen siihen ainakin ITSE, HYVIN LUJASTI(!), että "tämä oli viimeinen uponnut laiva!" tai "tämä on viimeinen taistelu!" tjns.
Ihan täyttä soopaahan se on, mutta se kai lohduttaa heitä itseään hetken. En tiedä, kun en ole tyhmä.


Et sinä sitä päätä, vitun Mehikaani (ja hei; oleteko Amerikassa edes "laillisesti"? !), niin nin et sinä sitä päätä, vaan sen päättää se seuraava mahdollinen joukkomurhailija.

Ja jos se ei voi tehdä sitä konarilla tai edes käsiaseella, se tekee sen haarukalla. Tai kaivamalla kuoppia koulun pihalle, joissa teräviä piikkejä myrkyllä päällystettynä. Tai tyrkkäämällä yksitellen, silloin tällöin, jonkun koulututtunsa kalliolta tjns alas. Tai vierittämällä ISOJA kiviä päälleen; keinot on monet.
Puhutaanhan sitä aina siitä akastakin joka kissalla pöytää pyyhki.

-

Eniwei.

Yksi asia jonka tuollainen tyhmän ämmän älähdys, joista nykyaika lähinnä näyttää koostuvan,  tuo aina esiin, on se että älähtäjä näyttää uskovan ja luulevan ja olettavan (ja kaikki yhtä totaalisen täyttä paskaa ja väärin ja erehtynyttä ja typerää) että "poliitikoilla" yms naisten ja juutalaisten ohjastamilla typerillä nörteillä rikollisilla kusipäillä on jotakin yliluonnollista valtaa asioihin, kuin jollain elementaalilla ja velholla.

"Hei, estä sä Pena nyt kuules se, ettei tu enää koskaan pyörremyrskyjä!"
"Ok"
"Kiitti"
"Ei mitn."

Mutta TODELLISUUDESSA; ei "Penalla" ole lainkaan sananvaltaa tai muutakaan valtaa, siihen syntyykö ja pyöriikö pyörremyrskyjä vaiko ei. Se VALTA on lähinnä planeetan ilmastolla ja Luojalla itsellään. Ei MILLÄÄN muulla.
Mutta tätä on koiranpaska hipin jostain syystä vaikea ymmärtää ja sisäistää ja hyväksyä. Luultavasti koska ovat heikkolahjaisia ja tyhmiä ja ärtyisän ärsyttäviä ja kusipäisiä ja vailla persoonaa ja mitään käsityskykyä tai sisäistä vahvuutta.

-

Jos haluavat jotakuta muutakin kuin tekijää, syyttää, niin tuo ÄfBeeIi näyttää edes jonkinlaiselta osasyylliseltä kai sitten. Ja mulkkujahan ne on muutenkin, joten miksei.

Siinä näette Kyttienrakastajat taas tuokin, vaikka kyse olisi tuollaisista SuperKytistä, on ne samoja laiskoja vätyksiä, jotka vain "levittää persettä" luultavasti donitseilla, ja viis veisaa mistään mistä voisi OIKEASTI olla jokin välitön konkreettinen hyöty.


Ja eikä se niitä edes kiinnosta, se on ihan liian VAARALLISTA, käydä jonkun sellaisen kimppuun joka ampuu TAKAISIN !
Joten tärkiää on käydä netissä "vihaisina kirjoittavien" vapauden esteeksi ja heidän kimppuunsa, ja valvoa ettei kukaan kutsu neekeriä "neekeriksi" jne yms. SE, on tärkeää !

Ei mikään "hei tulkaa apuun, mun naapurilla on aseita kuin Haliwuudleffan anti-sankarilla, ja se lataa niitä peräkonttiin ja sanoi lähtevänsä  ´KouluSafarille´ !"



Jotkut pelaa golffia, jotkut ammuskelee koulussa väkeä kuin pipoa. Jotkut "laatii lakeja" ja kurjistaa toisten elämää mahdollisimman paljon siten. Toiset ryhtyy niiden koiriksi eli kytiksi, ja häiriköi TÄTEN. Mulkuilla on AINA jokin metodi millä mitätöidä ja pilata KOKO ELÄMÄ ja KAIKILTA MUILTA(kin), koska se on jo heiltä pilattu omien vanhempiensa ja kurjien geenien yms takia ja toimesta, ei kukaan muukaan saa nauttia.


Loppukaneettina totean, kaiketi TAAS, että: en ymmärrä noin heikkoja ja PELOKKAITA "ihmisiä" eli APINOITA, jotka ei voi käsittää eikä hyväksyä, että maailmassa EI OLE TURVAA. Ei ole mitään tuomaria joka laittaa "asiat kuntoon". On VAIN tämä loputon apinain keskinäinen "Kaaos" tai mitä tämä nyt liekin.  Iskää tai äitiä ei ole. Vasurit on ALTTIINA.

Deal with it.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti