perjantai 16. helmikuuta 2018

Applen homepalko

http://www.iltalehti.fi/digiuutiset/201802152200746711_dx.shtml

Jaha, ja se "Rohkea" Apple taas.

HAHahahaaaaaaaaaa.


Hay Apple: FUCK OFF !!

Vittu Mitä Paskaa !!!


MILLÄ, MILLÄ!!! HEI MILLÄ KRISTUS VITTU TUO FIRMA ON VIELÄ PYSTYSSÄ !?!?!!?!?

M  I  L  L  Ä  !?!?!?!MIKSI tuota Vitun Roskaa, oikein ostetaan ?!?! .....vittu että minä tuohdun jo ajatuksestakin. Koko vitun "brändistä" eli Polttomerkistä, ja siitä että AAAAIIINA löytyy joku vitun kusipäinen käpyaivo joka on "valmis ylenkatsomaan Applen tekemiä virheitä, ja antamaan niille TAAS mahdolisuuden" tjns.


Jos joku vitun koiranpaskafimra pitäisi KIELTÄ niin se on TUO !! No question about it ! Tai NASA. Ihan sama minulle, mutta mieluiten molemmat. Vitun taakat ja rasitteet.

Ja antaa niiden KAIKKI hynät suoraan ja lyhentämättä, vaikkapaa....mmmm....emmätiä...====> Space-X:lle ?!?!

Jumalauta se olisi Plutossa noin vuodessa sen jälkeen ! HAHaaaaaa.
Myös Ocean-X on täysin yhtä tukemisen arvoinen.
Ja HEI ! Julkkikset ja muut munattomuudet; antakaa vittu niitä "Lahjoituksianne"  perkeleen kusipäiset paskapäät ja vitun nyyhkivät mulkut kusipäät läskipäät ääliöt visiottomat keskinkertaisuudet, joskus NOILLE ?!?! Ocean ja Space X:ille, ja tukekaa vittu oikeaa EDISTYSTÄ !!!
Älkääkä saatanan mäntit ja laimeat pelokkaat pässit heitelkö Toisten Ihmisten Rahoja ja omiannekaan, joillekin VITUN nekruille ja muille typerille haitallisille mulkosilmäisille primitiivisille alkuasukkaille ja trias-kautisille junteille ja oppimattomille pedoille ja loisille ja tuhoajille ja taudinkantajille !!!

Kuulitteko !? ?
Vitun paskapäät saatana.

Ette te sillä mitään Taivaspaikkaa OSTA, sen minä voin ihan SANOA, minä TIEDÄN tämän, mutta kai sillä voi tyhmän MIELEN ostaa vähän tyynemmäksi.
En tiä. Kai sitten.Mutta niin, tuo Äpl; SE on naurettava !!
Kristus vitun vitu mikä kusipäidentäyteinen laarillinen täyttä vitun soopaa ja silkkaa kurjaa YLIHINTAISTA paskaa.
Paskaa. I tell ya.


Miksei ne voineet vain tuhoutua jo silloin kasarillako se oli, kun meinasivat jo mennä pinnanalle LOPULLISESTI ?? ?!!!? Oi MIKSI !!!! Miksi tämä omituinen "PC:n vaihtoehto", josta kaikenlaiset vitun mäntit nörtit LUULEE saavansa jotain "ekstrahyötyä" PeeCeehen nähden, irti,   MIKSI sen täytyy yhä elää ja olla olemassa ja ryövätä tyhmiä mutta varakkaita ?!?!

Whai !?


Suksikaa vittuun !!

Ja hei, P.s: monastikko olette lukeneet esim Samsungille käyneen vastaavasti ja yhtä varmasti ja yhtäjaksoisesti ja jatkuvasti, perättäin, kaikki RÄJÄHTÄÄ tai syttyy vähintään tuleen, ja sitten kyseinen puulaaki vielä ihan TAHALLAAN HIDASTAA laitteitaan ja kolvaa kaiken kiinni jottei sille voi itse tehdä MITÄÄN jne jne ad NAUSEAM !!?
(Ja siis nyt myös SYÖVYTTÄÄ!! Uusi Innovatio!! Koska hei; räjähys ny on niin läst-siison!)

MITEN joku SIETÄÄ tuollaista perkeleen paskaläävää ja KOHTELUA ?!?!?!?!!?!?!?


Kai se masokismi sitten vain jyllää teissä Hyvin Vahvana ?!? En tiä.

Aivan käsittämätöntä.
Uskomaton vitun ääliöiden ja typerysten TURHANPÄIVÄINEN firma.
Aivan siis NAURETTAVA. Ihan oikeasti TODELLA nyrpeä ja sieluton ja NAURETTAVA.


Etovaa väkeä.Muttei ne snaijaa sitä itse. Ehkä elämä joskus HERÄTTÄÄ ne tuosta typerästä horkastaan ja narsistisesta unestaan, mutta ehkä ei ? En tiä. Tyhmistä ei ikinä ihan täysin voi sanoa tietävänsä; koska ne on TYHMIÄ.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti