maanantai 12. helmikuuta 2018

Kisun filmi yms...blääblääblää

Chisu / kisu on julkaissut uuden biisin ja musavideon...

https://www.youtube.com/watch?v=4i_p8ew5mB4  <==


Mutta kuitenkin, kohta alkaa taas lumilautailua !! Tai vasta klo 02:50, mutta kuitenkin.
Siitä  tuli heti minun suosikkini näissä kisossa. Ja nyt on ihan Suomijuntitarin (ei kisu) mukana ! joten on edes jooootakin merkityksenkin tynkää siinä sitten.

Täytyy erikseen mainita kun unohdin aiemmin, että tykkään suuresti kyllä niistä lumilautailu vaatteista! NE on ihan vitun khuuleja / sikasiistejä, hienoa "scifi vaatteita", ei välttämättä kaikki, mutta todella moni. Esim se Norjan luukki hipoi täydellisyyttä, mutta sillä mäntillä oli ruma kypärä ja rumat lasit.
Erityismaininta niille Amerikan joukkueen valmentajille, vittu SIINÄ oli vähän "disainerille" mallia ! Ja ylipäätään; VAATESUUNNITELIJOILLE !! HUOM !!
Miksei sellaisia ole KAUPOISSA ja saatavilla TALVEKSI !?!? Niitä hienoja Astronautti-teemaisia "avaruuspukuja" ?!?!
Vittu se oli niin khuul että oli liki TÄYDELLINEN ! Upea. Jumalainen. Ja TAKUULLA REALISTINEN suomenkin talveen !

Siinä oli jokin kiiltävä se lopullinen ulkopinta, ja se oli kuitenkin hyvin yksinkertainen, lähes kuin jokin suomen sotilaan lumipuku tjns.

Hieno. 
Se ei ollut niin hieno mikä sillä kultamitallisti nulkilla oli, mutta kyllä sekin menetteli.
Mutta se valmentajan pitkä astronauttitakki ja mitä siihen kokonaisuuteen nyt kuuluin; aivan mahtavaa. Ja hieno ihan ideanakin.

Avaruusaikaa eikä neekereitä ja jumputtavia viidakon eläimiä tai kommunisti taidottumuutta ja lahjatonta koiranpaskaa ja roskaa.

Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti