maanantai 30. toukokuuta 2016

Venetsueela on pelkkä "tuhkaluukku"

Tässä on harvinaisen lyhyt, ytimekäs ja rehellinen, jutunkuvaus.
- Epävakaa ja väkivaltainen maa.

Siinä kaikki !
Sattui sopivasti myös olemaan Live Leakissa juuri video tuolta, missä vangit pakottelivat yhtä muuta vankia syömään kuolleen vangin kroppaa, polttaen kohteliaasti häntä siinä samalla, palavalla muovilla.
Ripottelemalla sitä selkäänsä siis, kuten me snadisti fiksummat, mutta VAIN "yhtä arvokkaat" "Länsimaalaiset" ripoteltaisiin nomparelleja synttärikakkuun.

Mutta "yhtä kaikki" kuulemma.P.s Tuon(kin) paskamaan taru on lopussa, kuten ehkä Ryssänkin ja monen muun. Tuohan on kohta siinä tilassa mitä te luulette "Anarkiaksi". Mutta joka TODELLISUUDESSA on vain: kaaos ja väkivaltaa ja sekasortoa ja kaheleita heteroita toistensa kurkuissa ja resursseissa kiinni.
Naiset kiljuu, miehet ...kiljuu myös, lapset parkuu JA kiljuu, kaikkialla on tulia irti ja sähkökatkoja ja irtopäitä ja -raajoja ja ryöstöjä ja murhia ja tuhopolttoja ja kaaosta ja raiskauksia ja pahoinpitelyitä yms, eli sama kuin normipäivä missä vain Muslimimaassa.

Joilla on muuten niinikään, öljyä..... metkaa.

Älkää helvetissä ainakaan matkustako Venezueelaan !! Jos sitä on tällähetkellä enää edes olemassa. Sillä siltä reissulta tuskin palaa takaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti