maanantai 23. toukokuuta 2016

Finaalipelistä - Majava Vei Voiton 2016

Nou Problem !


Tämä on ensimmäinen kerta eläessäni, kun EN OLE edes järin pahoillaan häviöstä. Älkää olko tekään. OPPIKAA ja VOITTAKAA tästedes.

Ensinnäkin; Jellonat pelasi jopa nytkin, lähestulkoon LOISTAVASTI, mutta vain liian myöhään. Ja vaikuttivat snadisti väsyneiltäkin. Ja oudon tahdottomilta, vetämättömiltä, lähes Zombeilta etten sanoisi. Kun loppuottelussahan TULISI nimenomaan käsittääkseni vain "päästellä". Antaa mennä vaan, siihen se loppuu joka tapauksessa, eli ei ole mitään syytä hidastella tai peruutella.

Mutta eniwei.

Toisekseen, tuo molari jota kukaan ei edelleenkään tunne tai josta KUKAAN ei ole koskaan kuullutkaan, olikin sitten joku ihan tulikuuma ja loistava !! En tiedä kuka vittu se ON, mutta on se näköjään ......mies paikallaan.

Kuten kaikki noista.
Leijonat: olen POSITIIVISESTI yllättynyt. Te olette oppineet !

Eniten tässä vituttaa vain SE, että jäi se tripla saavuttamatta, ja vielä nyt vuonna 2016. Tuossa kun on tuon kutonen ! Se olisi ollut numeroloogisesti khuulia.

Ja olisi P.Lainekin saanut HETI kättelyssä kultaa ! Mutta sellainen voi myös sokaista ja tehdä ylimieliseksi yms. Joten ehkä tavallaan jopa hyvä näin.

Ja tämä onkin nimenomaan HYVÄ  tilaisuus OPPIA tästä jotakin. Mm se että Kanadakin kaatuu kyllä ja komeasti, 4-0 tarkalleen ottaen, jos sen vain TOTEUTTAA. Siinä kaikki.
Vaikka näyttivätkin jumalaisilta. Kaunista on katsoa tuota musta-valko-punaista ja VAHVAA väriyhdistelmää !! Kanada on kuin Natsi-Saksan lätkämaajoukkue. Jumalaisen komea !
Varsinkin tuon kultasilpun seassa.

Mutta toisaalta; niin on leijonatkin ! Vain täysin päinvastaisella tavalla, jääääääänviileällä tavalla.
Viiiiiiiiiiiiiiiiiileällä.

Joka on yksi uusi ja LOISTAVA piirre nykyleijonissa (viileys). Ne ei enää panikoi ja hötkyile ja panikoi ja ala heittäytyä ja roiskahdella pitkin jäätä ja liimaudu kulmiin, kuten Entisaikojen Sankarit. Jotka litistettiin poikkeuksetta AINA niihin vitun kulmiin. Oikein, sanottaisiinko, liiiiimattiin !! Liiiiimattiin sinne laitaan.

Hei huuhaat; ei sieltä vitun KULMISTA mitään tehdä !!

Kuten tuossa taas nähtiin, minä ainakin, Kanada on nuolisuora KAIKESSA. SIINÄ siis lienee jääkiekon OLEMUS !?!? Nou ?
Kanada KEKSI koko vitun paskan / lajin ! OPPIKAA mm SITÄ !!
Älkääkä LUULKO, että te voitte tehdä jotain "suomalaisen uniikkia". On vain niin ja niin monta tapaa pelata lätkää. Eli; ei niin MONTA !

Oppikaa mm TÄMÄ.
Tämä on tärkiää.

Kanadan tyypit on kuin nuolenkärkiä, ne vain viilettää sen KIEKON perässä ja sen kanssa. Eikä niitä kiinnosta mikään muu, ylimääräinen, höynä. Kuten vihollisen miehet. Ne vain pelaa sitä peliä.
Tai näin minä ainakin asian "tulkitsen".
Tosin myönnettäköönkin, että ne näyttää suorastaan VYÖRYVÄN ja HETI(!!) ns kiekollisen tyypin päälle ja niskaan ja jaloille ja käsille, ja "tulee rajusti selkään"....

Kanadalla on myöskin paljon vielä suomeakin helpompi hengittää, kun takataskussa on nyt 26!! mestaruutta. Vastaan meidän kurjat 2 !
Joihin tosin nojaa jo PALJON mukavammin, kuten olette ehkä nähneet, kuin ei-yhteenkään !

Tämä oli suomelle loistelias, turnauskin kyllä, mutta oppimiskokemus. Eritoten nuorimmille leijonille. Tuosta ei pääse ylemmäs kuin pykälän. Alemmaskin voi toki vajota, mutta ketä se kiinnostaa. Huu givs a fak !

Olin jo ajatellut että olisi MAHTAVAA saada tämä mestaruus jo siksikin, että kyse oli todellakin juuri itse KANADASTA. Silloin suomen KAIKKI tähänastiset mestaruudet olisi tulleet kahta parasta ja vaarallisinta vastaan eli Hurreja ja Majavia. Ja olisi se triplakin vielä saatu, mutta se jää nyt ensi vuoteen jolloin se kyllä tulee, nou problem.

Onhan se toki vähän vittumaista, ja ylimääräistä työtä, kun pitää nyt uusia kaikkien eri luokkien se oma mestaruutensa, mutta ...mikäs teet. Ja sitähän nuo TEKEE. Elääkseen ?! Se on niiden juttu !

Olisi ollut looooiiiistavaa voittaa Venäjällä, loppumatsissa, Kanada ! Se olisi murtanut KAIKKI mahdolliset loputkin psykoemotionaaliset lukot mitä Finuiittien Kiekkotiimillä vielä voi olla tai on.
Sitten Suomi liitelee jo ihan eri tasolla. Pienemmän version Kanadasta, tasolla.


Veemäistä, mutta PAAAAALJON vähemmän kuin IKINÄ ennen. En ole edes pettynyt, vaan mystisen, oudon, positiivinen ! Olen lähes iloinen Kanadan  puolesta ?!.....en tiedä...mitä vittua tämä ON ?!?!
Mitä on tekeillä ?
Helvetin Kanada nyt kumminkin.
Niiden ei tarvi saada en yhtäkään mestaruutta ikinä ! Ne on kyllä jo ottaneet enemmän kuin oman, reilun, osuutensa. Ne saa nyt luvan jäädä nuosleskelemaan näppejään ja persereikiään  tästedes.

Outoakin että Leijonat ensin pyyhkäisi Kanadasta melko suvereenisti YLI, ja sitten jäi itse jyrän alle. Mutta what the fuck ever.
Ensivuonna sitten.

Nyt on ainakin yksi hopea lisää.


* * * * * * * * * *

Selostuksessa kävi vielä niin, että Mertsi sanoi tämän olevan Kanadan "25:s" mestaruus ja hän sanoi suomalasista faneista, että.... "Massiivisia Faneja!"
Eli ilmeisesti siellä on ollut melko lihavaa sakkia suomea kannustamassa.

Ja Aravirran sanoin vielä... häntä Kummolalle !


P.s Myös Puuttin oli siellä.
Majava vei tämän erän. Ovela pikku paska !Näihin kuviin, näihin tunnelmiin !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti