keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Huumeet Vapaaksi & Vähemmän Ongelmia

http://www.hs.fi/ulkomaat/a1463977668866?jako=0ef81d8ac9c7c994939795617cdbd675&ref=tf_iHSisboksi-etusivu&utm_campaign=tf-hs&utm_source=iltasanomat.fi&utm_medium=tf-desktop&utm_content=frontpage


Tässä tätäkin nyt on.
Kun VALTION idiootit vain löysää sekä omaa tiukkaa pientä päätään, että muihin ulotettua PAKOTTAMISTAAN ja KONTROLLIA, jolle ei ole kertakaikkiaan YHTÄÄN MITÄÄN TODELLISTA "legitimiteettiyttä" tms, VÄHENEE kaaos.

Ja huumekuolleisuus ja hivtartunnat yms.

Mutta kun on PAKKONEUROOSI niin on.
Päätä pakottaa. Kuin kytällä konsanaan.

"Mutta kun LAKI SANOO NIIN!"

Olisi muuten mielenkiintoista nähdä mitä SIITÄ seuraa, jos laadittaisiinkin yksi HYVÄ Laki !! Nimittäin sellainen esim, että "kaikkien Kyttien tulee aina tunnin väliajoin tai esim oravan nähdessään, hyppiä kyykkyhyppyjä ja pierrä samalla ja mieluiten alasti tai ainakin yläosattomissa, jonkajälkeen heidän tulee nuolla toistensa hiuksia hetki ja sitten poistua  paikalta pyörien, kuperkeikoilla. Samalla heitellen mahdollisille sivustakatsojille setelitukkoja - Laki Kyttien Oikeanlaisesta Käytöksestä, § 5 -2016"

Jotain tuollaista ! AHahaHAaa, ja katsoa kun se vitun IDIOOTTI, punaniskainen ja punapäinen, jäykkä vitun paskahousuzombi yrittää siinä niska punaisena helottaen ja silmät silkkaa pahuutta kiiluen, leikkiä vieläkin jotain vitun pyhää ja viisasta ja kunniallista ja esimerkillistä ja sankarillista ja mitä muuta nämä älykääpiöt sitten luuleekaan itse olevansa, pierressään ja pomppiessaan kyykyssä, kuin sammakko ja pyörien kuin jokin vitun lihapulla rapusissa, tai Jethro.

Kytät: SEN sijaan että hyökkäilisitte "kuin" jokin häiriintynt kusipänen sosiopaatti tai "rikollinen" - toisten ihmisten kimppuun ja oikeuttaen sitä milloin milläkin "Poliitikkojen" säätämällä "Lailla" eli Kaikkien Muiden Ihmisten Yleiskäskyllä, niin....junou?...voisitte vain kokeilla sanoa iskälle "EI!!!"Vitun TYPERÄT, jäykät, puisevat jortikat !
Te teette PAHOLAISEN "työtä". Mutta tiesittehän te sen jo kyllä, jossakin sisällänne, lopunkaiken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti