tiistai 10. toukokuuta 2016

MM-ertaranta yms 2016

Olen tässä tsiigaillut näitä "Leijonien" pelejä. Jotka itsessään menevät yllättävän hyvin, Suomi on jo VAKIINNUTTANUT asemansa "kiekkomaana" melko lähelle Kanadan tasoa, JOS minulta kysytään. Suomi on kokoonsa suhteutettuna jopa PAREMPI kuin ne kurjat vitun pohjoisranskalaiset nynnyt hipsterit majavan-nussijat ylikohteliaat idiootit ääliöt.

Mutta eniwei.

Nyt oli selostajana pitkästä aikaa Wanha Kunnon Mertsi / Merzi.

Vittu siitä on tullut yht´äkkiä VANHA !! Ja seniili.

Se vain toisteli ja toisteli "ikäänkuin" ja "sananmukaisesti" ja "tavallaan" ja tällaista.

"Suomi on tässä nyt kyllä ikäänkuin tappiolla joka tavallaan tarkoittaisi, että Amerikkalaiset on sanotaanko, sillä tavalla ...tavallaan, ikäänkuin ´parempia´ja suomalaiset ikäänkuin huonompia. Peli kulkee nyt niinkuin sanottaisiin, tavallaan, ikäänkuin ´huonosti´eli siis ´ei-hyvin´ ja vieläpä melko sananmukaisesti.

Lainekin ikäänkuin laukaisi kiekon, tavallaan täten sananmukaisesti osuen sillä ikäänkuin lähelle maalia ja Antti PiilsStröm ikäänkuin siellä nyt luistelee lujaa ja kulkee siis täten melko kovaa, tavallaan ja sananmukaisesti. Ikäänkuin. "

Sille ei vain tullut loppua ! Ikäänkuin sitä, ikäänkuin tätä.

Mitään ei siis ns varsinaisesti, vaan vain "ikäänkuin".

Ikäänkuin olisimme kusessa mm "politiikan" kanssa ja sen sellaista.

On kyllä, kieltämättä, lähes ja ikäänkuin, Mertaranta olisi jo niiiiiiiin vanha "kääkkä" ettei se enää muista juuri muita sanoja tai sanontoja kuin juurikin tuo, sananmukaisesti, ikäänkuin.

Mertsi villiintyi myöskin viljelemään ilmaisua "zäppi" jos oikein muistan. Hendricks "zäppäsi" kiekon Juuhanssonin pyllyyn ja Aho pisti "zäpin" päin laitaa ja Meedjeevi SAI "zäpin" pistettyään kosteat sormensa pistorasiaan.Ja hei ! tämä EI ole mikään ARVOSTELU !! Minä vain TOTEAN nämä asiat.


Tosin yhden oikeasti HAUSKANKIN toteamuksen hän sai aikaan, sanomalla jenkkimolarin "käyttäneen sananmukaisesti(!) päätään" kun torjui kiekon päällään.


*

Ja muita huomioita; se ryssien kuuluttaja siellä hallissa; vittu se on naurettava !
Se on "kuin" kännissä. Ja sillä on TYHMÄ tapa kailottaa ne juonnot. Tosin ryssähän kuulostaa aina ja joka tapauksessa, siltä kuin olisi kännissä.
Mikä onkin sitä paitsi melko luultavaa niinikään "joka tapauksessa".


SE alkaa jo vähän naurattaa ja puuduttaa ja myötähävettääkkin, se vitun iiiiääänikuinen heteroäijien jankutus siinä ennen peliä, sen aikana, sen jälkeen. Missä ne pui KAAAIIKKI vitun yksityiskohdat ja kuviot ja "sijoittumiset" ja meijän ja niitten vahvuudet ja heikkoudet...ai miin.... kuinka kaaaauuuaaan sitä VOI toistaa niitä samoja saatanan latuja !?!?

Se on ollut vain tähän asti suomessa yksi ainoita mahdollisuuksia pojille / miehille olla julkisesti ainakaan, milläänlailla "homososiaalinen" ja puhua jostakin, edes JOSTAKIN, yhteisestä ja vähän "teknisestä" eli miesten juttuja. Kun ei ole ollut telkkaa ja leffoja ja nettiä ja pelejä ja juutuubia ja sähköä ja sisävessaa yms nykyaikaista vaan on pitänyt  kärvistellä jossain kurjassa mökissä, lattialla, ja pelätä ryssää aina kun käy ulkona leikkimässä käpylehmillä tai lypsämässä oikeita lehmiä.
Ei ole ollut mitään "autlettiä" jolla purkaa kaikki patoutunut energia ja halu TEHDÄ jotakin, mitä mies haluaa.
Ja SIITÄ tunkkaisesta tukahduttamisesta on kummunnut tämä NAURETTAVA purkaus mistä on esimerkki tämä Vakavien Vanhojen Heteromiesten jankuttelu televisiossa, lätkäkisoissa ja "Tamin" keski-iän - kuoleman, kriisin yksi esiintulo eli ne sen melko..."moiset" paidat yms.

Itsensäkieltäminen todentotta, kuten Ace Venturakin sanoi, "voi olla ruma juttu". Se voi olla aika pahaa jälkeä se.

Ja se tukahdutettu "juttu" voi manifestoitua mitä typerimmillä ja NAURETTAVIMMILLA tavoin.

Josta tulee mieleeni tämä kuva jonka kaappasin tuossa eilenkö, iltsikasta.
Tuo liittyy toki johonkin ihan muuhun kuin jääkiekkoon, mutta siinäkin voi aistia tuon piirtäjän ahdistuksen OMASTA OLEMUKSESTAAN ja alistuneisuudestaan ja elämästään.
Hän vaikuttaisi olevan kuin jokin ISO tyhmä Möykky, jota kaikki pienemmät käyttävät hyväkseen ja käyvät imemässä ja jonka hän passiivisesti hyväksyy, ja hän näyttäisi olevan myös seksuaalisesti turhautunut, koska on syystä tai toisesta vaivautunut piirtämään tuolle hahmolleen peniksen, jossa on terska ja kaikki(!!) ja myös kullin tavallaan päähän tai jopa "pääksi" !

Hän on turhautunut ja hänellä näyttää olevan ainakin "snadi stöndis".


Ja nyt kun joku hänet mainitsi niin, todentotta ! Tuo surullinen otus nimeltä "Tami" !! hahahaaaAAHAHAa. Aijai...se se onkin jo jotain.
Se tuo mieleen Simpsonien vakiohahmon eli Disco-Stu:n.

Tami ei, kuten Stukaan, kai käsitä ylittäneensä jo kaaaauuaan sitten sitä ikää(n) ku(i)n sitä on vielä jotenkin "khuul" tuollaisissa räikeissä "diskopaidoissa" ja trumpettilahkeisissa sammareissa tjns.
Ja täten hänestä on tullut, de facto, se sellainen supernaurettava vitun tunkkainen "herra 47" tyyppinen Likainen Vanha Äijä. Joka ehkä ehdottelee sopimattomia nuorille tytsyille baaritiskillä tai ehkä ei. En tiedä.

Ajaako se muuten Porchella ? Tami.

En tiä, kunhan kysyin.


Ja saattaa muuten olla, että Näillä Herroilla ON(!!) toden totta, siinä kiekosta jauhaessaan, innoissaan kuin pikkupojat, "snadi stöndis". NIIIIN kiimoissaan ja naurettavuuteen asti keskittyneen vakavissaan he asiansa suhteen ovat.

Ja siinähän käyttävät myös usein kuvausta "veljet" näistä lätkäjätkistä. Veljet sitä ja veljet tätä.
"Veljet" läiskii toisiaan pyllyille märillä pyyhkeillä suihkussa ja naurattaa toisiaan hipelöimällä saippuaa pippelilleen.

Not that i care, i don´t !

Mutta SE mitä tässä yritän siis sanoa, lopunkaiken, on SE että (paitsi että Metrsi on seniiliytynyt, käyttökelvottomuuden rajamaille) tämä suomen VAKAVUUS (myös) lätkäasioissa....no, se on naurettavaa.
Mutta myös jo muuttumaan päin.

Eli siis: hyvä näin !

Siinä ei ole valittamista, kuten ei juurikaan itse pelaamisessakaan.

Suomalaiset on oppineet ottamaan vähän rennommin ja vain yksinkertaisesti; pelaamaan ja nauttimaan !
Ja kikkailemaan ja "herkuttelemaan" yms. Ja itsevarmuutta on enemmän kuin IKINÄ. Sen voi sanoa VARMAKSI. 2 mm-mestaruutta takataskussa on PALJON itsevarmempi olo ja helpompi pelata, kuin sans yhtäkään !

You can believe THAT bitch !


Mutta vielä P.s MIKSI VITUSSA ne "peluuttaa" sitä sellaista tuntematonta luuskaa maalivahtia, josta KUKAAN ei ole KOSKAAN ennen kuullutkaan. Edes sen vanhemmat tai se itse !!!?!?
KUKA vittu SE on !?!? Ja miksi SE on siellä maalilla eikä se ihan OIKEA ja tunnettu molari eli Bekström ?!?!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti