keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Kreikalle vielä / taas 10 Miljardia

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016052521618055_ul.shtml


"Haluukko 10 miljardii?"

"Emmätiä...tai no joo...ehkä. .....Ok."


Ei ...........ei.

Kreikalle TAAS, kuten on pelätty, 10 tuhatta miljoonaa euroa. Toisten Ihmisten Rahoja.

Minä en ainakaan halua antaa euroakaan, eli; Valtiovalta kuinka voin estää tämän? Miten saan pitää rahani ? jos minulla siis ON rahaa.Tämä on vain yksi syy lisää miksi olen kallistunut totaalisen yleislakon kannalle. Muuten ei näille VITUN Rötös Herroille mene jakeluun. Eikä ehkä sittenkään, mutta se on alku, ja yrittänyttä ei laiteta.


Siinä teille TAAS sitä "politiikkaa" - siellä jossain, HE KESKENÄÄN, SOPII, että se toinen antaa sille toiselle sen toisen "edustaman" jengin hynää. Kysymättä niiltä kuitenkaan sen kummemmin. TÄMÄ on mm sitä mitä kytät PUOLUSTAA !
Ei SINUA ! Vitun idiootti.

Vittu: U P O T K O O T  koko saatanan Kreikka !! Koko vitun yhdentekevä paskainen pikku vitun paska ! Vittuako niitä yritättekään pelastaa !??!
Kiasus vittu teillä on alhainen ÄO !!! Ei jumalauta !!........kumpa saisin ilmaistua todellisen TUNTEENI tästä(kin) näin kirjoituksen muodossa.

Mutta sanotaan nyt vaikka NÄIN; LUUUUUUULETTEKO että esim Japanilaiset antaisivat penniäkään jos esim Taiwan alkaisi vaikka UPOTA sihisten mereen !?

Ei !!!! Koska niillä on riittävän korkea ÄO, korkeampi kuin Stubidolla esim. Ne EI VAIN VÄLITÄ vittuakaan. Siinä kaikki
Jos Kreikkalaisia jatkuvasti pelastetaan itseaiheutetusta suosta, he eivät ikinä OPI mitään. Saatanan karvaiset ketaleet. Vaan jatkavat vain samaa saatanan laulua. Ja karjumista ja sekasortoista tyhmyyttään, mitä ovat siellä elämöineet jo aika vitun pitkään.


Muistattehan että; NE on MEILLE velkaa !!?!? Ei toisinpäin.

Ja nyt nämä vitun rotat ja idiootit ainakin YRITTÄÄ antaa niille LISÄÄ VELKAA.............. jotta ne voi maksaa AIEMPAA VELKAA "pois" ...........ei helvetin...hevon vittu ! Jos puhutaan siitä idioottien säkinpidennyksestä..


Tuon Stupidon aika on jo upota sitten ja vähän vitun äkkiä kanssa.


Tässä on tämä, jo melko vanha, kyselyn tuloskin.Tuo on yhä enemmän totta NYT.
Katsokaakin vitun SUPER TYPERÄT suomlannin muulit, ettei YKSIKÄÄN näistä VALTA"puolueista" ole enää vallassa, kun ne on seuraavan kerran mahdollista kammeta alas !

Älkääkä äänestäkö ylipäätään OLLENKAAN !
Tekemällä niin te vain oikeutatte koko vitun systeemiä, eli "politiikkaa" ja SITÄ, keinona hoitaa sekalaisia asioita. Eli siis tuette komentelijoita ja kiusaajia ja loputonta byrokratiaa ja kyttiä ja lakeja ja muuta typerää alhaista tunkkaisuutta ja hidastelua ja typeryyttä ja sosiopaatteja ja psykopaatteja ja sen sellaista.

Opetelkaa saatanan typerät perkeleen perslävet ja kusipäät ja vittupäät retkut, hoitamaan ITSE omat asianne. Ja oppikaa muutakin kuin sabotoimaan toisia suomalaisia ja tiuskimaan keskenänne saatanan tihrusilmäiset samojedit !


HAISTAKAA VITTU !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti