sunnuntai 29. toukokuuta 2016

"Kuntouttava Työtoiminta"

Tässä on aihe johon palaan laajemmin jahka saan itsestäni irti, mutta nyt sanottava edes tämänverran.

Selaillessani täällä netissä ja lukien mm KELAsta ja työttömistä yms, päädyin sellaiseenkin, sangen kiehtovahkoon, blogiin kuin "Lokakuun Liike" joka oli jonkinlainen huostaanottolapsi-vasurin ylläpitämä...."saitti".

Siellä puhuttiin mm tästä "Kuntouttava Työtoiminta" nimisestä vitun humpuukista, josta en juuri enempää voisi olla kyseisen Vasurin kanssa SAMAA mieltä !!

Eli Työttömiä yritetään nyt, sen idiootin ja myös sen NÄKÖISEN(!!) vitun Persun kusipää / läskipää / idiootti "ministerin" eli Jari Lindströmin, takia, ahtaa kuin käärmettä pysyyn ...johonkin. Mihin vain, ihan mihin reikään tai läpeen vain.
JA !! Tässä on tämä heti ENSIMMÄINEN naurettavuus ja ristiriitaisuus ja epäloogisuus; JOS ja KUN menet, lähinnä PAKOSTA, "kuntouttavaan pakkotyöhön" tai mitä vitun pelleilyä se sitten onkin lopunkaiken, niin siitä saa ns ylimääräisen 9€.

Ok ?

Ok. Eli: siinä kunta tai jokin muu "taho", yrittää SÄÄSTÄÄ....rahaa, antamalla sitä siis LISÄÄ, työttömälle.
TÄMÄ on SÄÄSTÖÄ, "poliitikoiden" päässä.

Tälläset tyypit Johtaa Maailmaa.

Nää.

*

Ja sen lisäksi; kuten se siellä blogissaan sanoi, eiköhän aikuinen ihminen osaa ITSE päätellä oman työkykynsä !! Eli tarvitseeko jotain VITUN kollektivistista, ja NAISTEN "ohjaamaa", vitun tympeän typerää perkeleen paimentamista.

Tämä on juuri niin tätä. Tätä kun nämä älykääpiöt, ehkä entiset "kympin tytöt" ja jonkilaiset "nörtti pojat" tai mikä ikinä esim Soini onkin koulussa ollut..... luultavasti sellainen OUTO ja vaivaannuttava läski joka ei ymmärrä että sen tulisi HÄVETÄ, eikä perkeleen lihava-idiootti pyrkiä oikein ETU-vitun-SIJALLE ja esille !! Niin nin kun nämä vitun sieluttomat ja kohtalostaan kiukkuiset ja rutikuivat, idiootit, pääsee "päättämään asioista" on päätökset yleensä juuri tätä tasoa.

HAISTAKAA VITTU, on minun selkeä viestini teille !!

Tämä on niitä juttuja, kun halutaan vain tehdä JOTAKIN, tai NÄYTTÄÄ TEKEVÄN JOLLEKKIN JOTAKIN. Alhaista.
Todella todella alhaista.

Teidät tulisi kaikki ITSE, laittaa "karenssille" !! Sitäpaitsi....jos nyt totta puhutaan, niin eikö se "karenssi" ole periaatteessa "Laillinen" (surprise there!) heitteillejättö ?!?!

Talvella se TAPPAA.
Hyvin tod.näk.

Kokeilkaa vitun Poliitikon Paskat ITSE kituuttaa ILMAN RAHAA, ollenkaan, tässä muutenkin vitun superkurjassa ja tunkkaisessa ja vihamielisessä maassa / pikku paskalävessä täynnä ärtyisiä juntteja, kuukausi tai muutama. ILMAN rahaa, siis. Ei "vähällä rahalla" jolla pysyy juuri ja juuri hengissä. Vaan ILMAN rahaa.

Tulee Jennin biisi "päivät on täällä hitaita" mieleeni.
Mutta on täällä muutakin vähän hidasta, kuin päivät.

Hyvin perisuomalaista tai Perus-Suomalaista "asioiden hoitoa". Kiukutellaan kun ei OSATA tehdä mitään. Muutakaan. Tai MITÄÄN, äs satsh.

Kumpa te IHAN KAIKKI !!! olisitten lukeneet Jukka tai nykyään näköjään "Sakari" -Hankamäen kirjan "Enkelirakkaus". Olisimme edes osittain samalla sivulla kun puhutaan "työelämästä". Ja mikä "ideolooginen" ja TOTAALI HETERO rakennelma SE on.

Tiedän että tämä on RIENAAVAA kysyä Ärtyneeltä Lantajuntilta; mutta MIKSI sinä idiootti HYVÄKSYT sen, että sinua kohdellaan kehdosta hautaan, kuin olisit jonkun / jonkin tahon, OMAISUUTTA ?!?!

Kuten Hankis simppelisti sanoi; ihminen OMISTAA ITSE ITSENSÄ ja oman potentiaalinsa.

Tuo ^^ erottaa meidät OIKEAT YKSILÖT ja VALKOISET ja homot ja mitkä lie, Teistä Kaikista Muista. Eli siitä loputtomasta ja globaalista laumasta, tyhmiä apinoita ja itsekkäitä tekopyhiä idiootteja Kollektivisteja.

Tuohan on "Amerikka"kin pähkinänkuoressa !

Ja joku jossain kommentoikin, että "suomalaiset suhtautuu työntekoon liian kiihkomielisesti". Juurikin näin se on.
Suomalaisten oikea USKONTO on itseasiassa TYÖ !

SIINÄ on YKSI ja SUURI, syy, sille miksei kukaan oikeasti halua OLLA TEIDÄN KANSSANNE TEKEMISISSÄ, vitun pienikätiset ja jalkaiset, neliskanttiset ja iso-otsaiset vitun menninkäiset; koska teillä ei ole SIELUA.
Te ette vain osaa TAIPUA, te OLETTE, tottavie, kuin juutalaiset. Samanlaisia vitun "tinkimättömiä" ja kireitä ja ylimielisiä perkeleen persreikiä. Joita vaivaa näemmä SUUUUURESTI jopa SE, että joku "saa" olla työtön, kaikin herkuin.

Tsiiiiiisus vitun Khraist !! Anna olla perkele !! Laisses vitun faire helvetin hölmö !!

Kuuntele Eshter Vilaaria ja elä OMA ELÄMÄSI, äläkä NAISTEN MATERIAALIN vuoksi, ja ÄLÄ IKINÄ yritä saada KAIKKIA MUITAKIN MIEHIÄ, TUHLAAMAAN ELÄMÄÄNSÄ, siinä samassa vitun "heterossa" rottarallissa.Poliitikot "Kuntouttavaan Työtoimintaan" ja HETI !!

MARS MARS !!
Palaan Asiaan !!
I´ll be back.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti