lauantai 14. toukokuuta 2016

Miss Chuomi

http://www.iltalehti.fi/viihde/2016051321558978_vi.shtml


Uusi Suomlannin missi on sitten, TAAS, joku vitun Monikulttuurin™ mannekiini, tällä kertaa Kiinalais-Suomalainen Shööli Karvinen.

Joka on vieläpä, uuuuuh(!!), asunut aikanaan Afrikassa !! Eli; se on myös miltei neekeri !!

Enää tästä se ei kuulkaa parane !


Tuossa fotossa mikä tuossa jutussa on, olisi missiksi sopinut paaaaljon paremmin tuo oikeanpuoleinen tyyppi. Joka on myös sananmukaisesti, niinsanotusti, ikäänkuin ja tavallaan: suomalainen !

Tuo Shööli ei edes näytä miltään, suomalaiseksi tai kinkixi. Se on ihan tusinatavaraa, mitä tulee Kiinassa kadulla vastaan joka vitun kulmassa ja nurkassa, noin miljoona per kadunpätkä.

Nyt tuolla taustalla tuossa fotossa näytetäänkin tuon kireän väkinäisen virneen.....anteeksi "hymyn" takaa ajateltavan, että "voihan vittu....voixtääollaeestotta !?!?...vitun leveänaamainen kiinalainen pikku paska! vitun ämmä !! saaaaaaatana, minä roikuin tässä typerässä vitun paskassa mukana viikko tolkulla ja virnuilin ja niiasin ja hypin palavien renkaiden läpi, ja nyt ...NYT te kiittämättömät typerät vitun suomalaiset vitun vitut, menette ja valitsette Miss SUOMEKSI tuon...TUON vitun KINKIN ?!?!?....haistakaa vittu!!"

Mutta: th shou mast gou oon.P.s nuo sen vielä hirviömäisemmän näköiset vanhemmat, nuo Vanhemmat Mutantit, luultavasti järkkää sille kesän grillijuhlan tämän kunniaksi. Ja tiedätte itsekkin mitä siellä syödään.

Joten: pitäkäähän Mustista huolta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti