torstai 19. toukokuuta 2016

Syöminen "Ulkona"

Palaan taas tälle yhdelle astialleni, eli julkisesti syömisen moniin ongelmiin.

Syötyäni lounaita ja muutenkin "ulkona", olen tullut siihen tulokseen että suurin osa teistä muista tulisi ihan reilusti vain ruokkia, ja tämä sopisi käsittääkseni myös teille oikein hyvin itsennekin puolesta, navetassa.
Kaatamalla ämpäristä tai saavista jotain ruskeaa nestemäistä muonaa pitkin lattiaa, kuin pesuvettä.

Sillä SILLÄ TASOLLA on teidän käsityksenne HYGIENIASTA ja MUIDEN HUOMIOONOTTAMISESTA.
Helvetin likaiset vitun ELUKAT !

En tiedä mistä edes alkaa...vaikka olenkin jo tästä usein kirjoittanut, mutta toistellaan nyt sitten.
Ensiksikin; päättäkää perkeleen vitun IDIOOTIT !!!! Etu-vitun-käteen missä päin syöttölää tai mihin päin ravintolaa, aiotte ISTUA !! Ja lakatkaa se vitun lehahtelu siinä ympäriinsä perkele ! Vittu se on RASITTAVAA vailla vertaa !! Ja lennättää kaiken vitun lian ja pölyn ja muun nöyhdän siiinä JO ISTUVAN safkaan tai juomaan, tai molempiin. On on vain ihan vitun rasittavaa ja ärsyttävää.

Toiseksi, ja tämän olen tässä taas saanut tuta viime aikoina, jos vain mitenkään mahdollista niin; ette vittu viittis olla NIISTÄMÄTTÄ, ja vieläpä isoon ääneen, kun muut vielä SYÖVÄT !!!?
Helvetin kusipäät ääliöt perkele !
Vittu; JOTAIN saatanan tapoja perkele !

Jos vaikkapa syön jotain kermaista pastaa, niin ihan tasan vittu VIIMEINEN ääni minkä haluan kuulla, on se kun joku vitun puupäinen junttizombi 80-luvun tuulitakissa niiiiiiiiiiiiistäää oikein kuuunnolla, toisen typerän vitun perkeleen sieraimensa tyhjäksi. Siis ENNEN kuin käy toisen kimppuun ! En halua kuulla kuinka nenässäsi kulkee LIMAA ja RÄKÄÄ edestakaisin, syödessäni jotain minkä koostumus ja "luukkikin" ehkä, on jo sinänsä ihan tarpeeksi räänkaltainen. Kuin "suomen hallituksen".

"Ihmiset" vaikuttaisivat olevan tietoisia sellaisella tavalla, että: kun HE ITSE ovat jo syöneet, KAIKKI me olemme jo syöneet !!
Eikä KUKAAN missään päin ravintolaa enää syö, ja halua olla kuulematta sitä ihanaa rään pärinää.
Onneksi sentään, täytyy kyllä sanoa ja myöntää, te olette piirun, mutta vain sen -juuri yhden vitun piirun(!!), verran Kiinalaisia ylempänä, ettekä sentään PIERE ravintoloissa kuten he. Tai toisaalta....mistäs sen VÄLTTÄMÄTTÄ tietää, voihan joku superhulttio pierräkkin. Mutta harvemmin kai ?

Ei tämä mikään Venäjä tai muu Slaavimaa sentään ole.

("Mielenkiintoinen" sivuhuomautus; monet poliitikot syövät omaa räkäänsä ! Ja ehkä muidenkin. Siitähän jäi juuri kiinni se joku presidenttiehdokas amerikassa, oliko juuri se Krus vai kuka. Ja voidaan sanoa, että he myös pakottavat KAIKKI MUUT, "syömään omaa räkäänsä". Ja siis NÄMÄ tyypit "johtavat" tätä "ihmis maailmaa". Miettikää vittu SITÄ !)

Jotkut elukathan kyllä RÖYHTÄILEVÄT ihan muina elukoina, jopa ihan ääneen. Ja sitä pidetään ihan "as a matter of course" eli jonkinlaisena päivänselvyytenä.
Mutta kuvottavaa ja ällöttäväähän se on. Niinkuin "suomen hallitus" ja "politiikka".

Ja ylipäänsä, kaikenlainen kähinä ja korina ja räkäinen pärinä on kaikkea muuta kuin tervetullut lisä, ravintolan tai edes Hesen, äänimaailmaan !! Uskokaa pois vain !

Inhoan myös sitä jatkuvaa ja LOOOPUTONTA vitun "säätämistä" ja sähellystä ja kohellusta mitä suurin osa muista ihmisistä pitää, kiehnätessään siinä minunkin lähistölläni, ja kieppuen ympäriinsä kuin jokin typerä muslimi räjähdyksen jälkeen tai pyöreässä huoneessa kulmaa hakien. Vittu...VITTUAKO siinä saatana soudatte ja huopaatte perkele ?!? Menkää ja tehkää JOTAIN !! VALITAKAA JOTAKIN ja pysykää siinä !!
Otetaan sitä ja tota, istutaan tuonne, ja MENNÄÄN SINNE, viivana. Ja pysytään siellä. Syödään äänettä ja siististi, kuten ihminen, eikä jokin Amatsoonin elukka, ja lähdetään suoraviivaisen tietoisesti ja muita kunnioittaen. Eikä "kuin mustalaiset".

Tämän ei LUULISI olevan mikään vitun Mission Impossible, vaan hyvin yksinkertainen ja mundaani, triviaali  asia.

*

Ja kuten olen aiemminkin sanonut; ÄLKÄÄ tuoko mitään VITUN keharilaumaa "vähän tuulettuun" !! Hei ! Pliis !!
Teillä on ASENEVAMMA jos teette niin, ja tiedätte tämän kyllä itsekkin syvällä sisällänne. Teidän tapauksessanne luultavasti; syvällä PERSEESSÄNNE, mutta kuitenkin.

Ja jos olet ITSE niin vitun, saatanan, kuvottavan, kuumottavan yltiöpäisen "susiruma" että kammottaisit jopa Kvasimoodon RUMEMMAN mutanttiveljen pois, PIMEÄSSÄ(!!), niin PYSY VITTU POISSA "ihmisten ilmoilta" !! Fa Christs sakes !

Älkääkä tuoko mielellään myöskään vanhuksia syömään tai niitä ääliökakaroita joilla on käytöstavat kuin savannin alhaisimmilla elukoilla tai mustalaisilla.
Itse asiassa; pysykää vaan kaikki muut poissa ja vaikka kotona, ja jättäkää kaikki syöttölät exklusiivisesti MINULLE !! Se on ainoa varma tapa saavuttaa tuloksia.

Ja SITTEN !!!
Sitten tämä !! Saatana ! Ai vittu että minun sitten tekisi mieli KURISTAA nämä seuraavat tyypit. Joita näkee VÄÄJÄÄMÄTTÄ jos on sellainen ravintola, lounaalla lähinnä, missä saa ITSE käydä kauhomassa sitä "mättöä" sieltä ....mikä se onkaan..."buffetti" tai jokin. Se ruuan lämpimänä pitävä pöytä. Siitä.
Ai kiesus vittu se kuvottaa minua... KUN näen että joku saatanan paskapää, pellossakasvanut, pösilö (ei siis se paikka nimeltä "Pello") menee ja "santsaa" sille samalla LIKAISELLE lautaselleen josta on jo syönyt, kuin nälissään hinkuva karju, ja se ottaa jotakin ruokaa sittä ja bäng!! se vitun otin tai kauha tjns, OSUU SIIHEN SEN LAUTASEEN ja se vitun ELÄIN!!!!!! pistää sen PERKELE TAKAISIN sinne ruokaan !!!!!!! SEN SIJAAN ETTÄ ottaisi sen pois ja kävisi antamassa henkilökunnalle saatesanoin. Esim "minä sotkin tän, sori" tai jotain.
Ei tuonkaan PIIIITÄISI olla mikään ylittämätön este. Vai mitä ?!
Miksette vain heittäydy neekereiksi ja kauho sitä ruokaa suoraan kitaanne sieltä loodasta SORMIN !?!? Hei ?....niin ! miksei !??! ihan hyvin voi syödä sormin !! Eikä olla mikään hienosteleva homo, mikään hienohelma nynny ja sipsutteleva keijukainen jolle ei kelepaa perkele toisten räkä ja sylki ja paska ja muu sonta !

*

Ja kuten olen myös jo sanonut; vanhukset !! TE !! juuri TE !! Te vitun haisevat, alkeelliset, kovakouraiset, likaiset elukat; kuinka vitun VAIKEAA VOI OLLA(!!?!?) ensinnäkään se että EI TIPUTA niitä vitun hohtimia millä otetaan kaupassa munkki tai leipä sieltä kaapista tai mikä vittu lie, ja JOS niin käy niin antaa se PESUUN niille ympärilläpyöriville työntekijöille !??!?!
Hei !?!? Hei kuinka VAIKEAA tämä on !?!?!

Vittu nyt EI OLLA enää missään PERKELEEN hevonhelvetin VITUN viistkytluvut suomessa, missä syötiin lattialta ja perunat keitettiin viikon vanhassa virtsassa jossain navetan takana ja kärpänenkin oli vain "eksoottinen lisämauste" safkassa !! Vittu saatana !
Nyt ei enää tavata haarukoida lattialta eikä enää syödä mitään mikä on käynyt lattialla, paitsi ne elukat jotka eivät OLE ihmisiä vaikka luulevat olevansa ja syövät myös räkäänsäkkin. Ja eittämättä LUULEVAT ja OLETTAVAT että "niinhän KAIKKI MUUTKIN".


Vittu se saa minuut RAAAIIVOIIHINI kun, KUN ei "jos" vaan KUN, joku vanhus tipauttaa ne munkin ottimet kaupassa lattialla, ja laittaa ihan pokkana vaan takaisin. "Miiiitä? eihän tässä mitään, koska tää ei häiritse minua! koska olen elänyt siististi ja sivistyneesti ja hygieenisesti kuin Tarzan ja paviaanikatraansa!" Ai vittu sitä VITUN kilahdusta kun, KUN(!!), se vitun otin osuu siihen ihanan paskaseen vitun lattiaan. Perkele.
Junou ?...käsitättehän te ? tiiättehän te LATTIAN ?!? Junou...se missä KAIKKI KÄVELEE ja missä kaikki kävelee niillä kengillä millä kävellään pitkin KATUJA tuolla ulkona, SE lattia !?!? Junou ?

Olen melko varma, että suurin osa näistä VITUN vanhuksista, näistä "sodan nähneistä" ja siis ehkäpä juuri, nimenomaan "NÄHNEISTÄ" - söisi kirjaimellisesti vaikka tuolta KADULTA !! Maasta kuin jokin vitun pulu. Minkä aivoisilta totisesti vaikuttavat.

HÄVETKÄÄ !!! 

Hyi helvetti !!

Likaista kuin juutalaiset ! Ja ihan oikeatkin rotat.

*

Ja sama juttu on lattiallepudonneiden HEDELMIEN yms kanssa !! Vittu; pyöriikö teillä perkele MITÄÄN siellä typerässä kusikupolissanne ?? tai "päässänne" !??!!
Vittu onko teitä opetettu LAINKAAN; OTTAMAAN MUUT HUOMIOON ?!?!
Lainkaan !?!? Eniwan ??!

Siis....ai miin, tiedänhän toki että puhun nyt Finuiitille, mutta ainakin meille joilla Sivistys on VERESSÄ, on ITSESTÄÄNSELVÄÄ kuin hengitys, että Sivilisaatio PERUSTUU - NIMEN VITUN OMAAN - juurikin ja lähestulkoon YKSINOMAAN ja EKSKLUSIIVISESTI: muiden huomioon ottamiselle.
Piste.

TE sensijaan, käyttäydytte kuin autistiset keharit luokkaretken kiljuvassa ja huomioimattomassa huumassa. Kuin neuroottiset jutkut, missä ja koska vain.

Kuulemma kuvottavinta mitä on olemassa, on syövä juutalainen. Onneksi en ole TIETÄÄKSENI koskaan nähnyt henk.kohtaisesti, enkä IKINÄ halua nähdäkkään.
Haluan heidän olevan tulikuuman uunin sisäpuolella, mieluummin kuin "elävienkirjoissa" ja pippelien kimpussa ja muiden, ihan IHMISTEN, ELÄMÄN, kimpussa.


*

Sain tuossa taas jokin aikaa sitten "nauttia" siitä keharien tuottamasta "ihanasta tausta mökästä" ja typerästä apinamölinästä, mitä ne pitää, ollessani syömässä. Vittu ......ei vittu ! Emmätiä........tsissus saatana.

Vittu kun ne jopa KARJUU, SEISTEN ehkä tuolillaan(!!), ikäänkuin olisivat kiivenneet Everestin huipulle. Vaikkeivät ole muuta kuin syömässä.
Mutta toisaalta; koska en ole kehari, en tiedä miten suuri voitto se ON, totta vie, keharille syödä jossain julkisesti, ihmisten ilmoilla ja seassa. "Ulkona" niinsanotusti. Jossa KIRJAIMELLISESTI, heidän TULISI syödä.
Jossain pellolla, kaaaaaaauuuukana kaikesta ! Samoin kuin vanhuksien ja kälättävien ählämien.
Mieluiten ehkäpä pellossa joka sijaitsee jossain päiväntasaajan tienoilla.
Nou ?

*

Sitten sananen tässä vaiheessa, jos passa? niin niille ravintoloille itselleen ?
O.K.
Oletan että passaa ja jatkan.

Tässä maassa, missä on lähinnä TILAA, junou ? ........niin nin, ei voitaisi ajatella, ja myöskin TOTEUTTAA, sellaista että syöttölät EIVÄT olisi sellaisia tehotuotantokanalan tyyppisiä "sillit suolassa" ratkaisuita ?! Eikö ?

Case in point.

Hesburger.    Tai toisaalta... oikeastaan MIKÄ VAIN suomalainen ravintola tai pikaruokala tai muu vastaava.


Vittu kun TILAA ON nin MIKSI pitää perkele rakentaa jotain tuollaisia helvetin, vitun, YKSIÖNkokoisia "ravintoloita" !??! Vitut minä missään saatanan puhelinkopissa halua "aterioida" !!!
Tai missään missä jonkun huohottavan ja hienhajuisen idiootin kyynerpäät kolahtelevat tämän tästä omaan NAAMAANI.

Ja muutenkin, miksi suomessa ASUNNOT on sellaisia vitun rotanloukkoja missä ei mahdu saatana edes kääntymään, kun TILAAAAA ON ?!?!!?!?
Mutta sitten sitä TILAA ollaan kuitenkin tyrkyttämässä joka vitun saatanan hevonperkeleen vitun MUSLIMILLE ja MURJAANILLE ja NEKRUÄÄLIÖLLE joka vain on sattunut...syntymään !

Vittu; haistakaa vittu !

Vittu teill´on kusta päässänne perkele, ja LUJAA !


Ja eikö esim pikaruokaloihin voisi rakentaa jotain vitun SERMEJÄ / väliseiniä, jotta me IHMISET voitaisiin syödä RAUHASSA ja maaaahdollisimman puhtaasti, sillä välin kun ne laukkaavat ja levottomat eläimet kohkaa ja säntäilee siinä ympärillä, valtoimenaan. Tietämättä mitä tehdä tai syödä tai oikeastaan....MITÄÄN.

Ja ne jotka ottavat annoksen jossa on jotain haisevaa juustoa tai joka KOOSTUU lähinnä siitä, nin voisiko NE, eristää jotenkin, kaikista muista ?! Kiitti.

*

Ja T I E T E N K I N, pitääkö tämä nyt perkele muka sanoa erikseen(!!?), neekerit ja muut mutiaiset EI OLE tervetulleita minun lähelleni. Ja HAISTAKAA VITTU jos ei kelpaa. Painu saatana vittuun sanon MINÄ !

Juuri MIKÄÄN ei ole oksettavampi, VASTENMIELISEMPI ja kuvottavampi kuin neekerinpoikanen. Vai sanotaanko se "pentu" ? Vai vain "jälkeläinen" ? vai "pökäle" ? Vai mikä se "oikea" sana on ?

Jota vittu vielä työnnellään perkeleen jurakautista idioottia zombia, ympäriinsä jossain rattaissa, YLPEÄNÄ !! Vittu YLPEÄNÄ, kuin jotain kiharaista pökälettä, jotain mulkosilmäistä vitun paskakasaa, kuin jotain ....jotain mistä olla totisesti siis: YLPEÄ !
Vaikka se näyttää joltain mikä on juuri pullahtanut jonkun niistä taikinanmuotoisista neekerinämmistä, valtavast muodottomasta "raejuustoperseestä" mutta joka jostain syystä sisältää myös silmät !

Neekerin "mukula" näyttää, kuten toki KAIKKI neekerit, joltain vitun vajaaälyiseltä peikolta.
Metsästä, liian tyhmänä, karkoitetulta kuolaavalta ja rötöstelevältä vitun ali-trollilta.
Joka osaa vain vaatia ja tanssia ja pysyä rytmissä. Ja tämä jo riittääkin valkoisille IDIOOTEILLE, jotka näitä eläimiä jostain syystä aina adoptoi.
Mutta ottaahan niitä jotkut kaikkia muitakin eläimiä, kuka kettuja ja kuka fasaaneja ja kuka ...mitäkin. Pienen kiinalaisen paskan.

Olen siis, jos ihmettelit, jos tätä joku lukee, tätä yht´äkkistä aiheenmuutosta, niin nin olen joutunut olemaan kerran tai kaksikin, tuollaisen ali-historiallisen olennon lähellä YRITTÄESSÄNI edes MARGINAALISESTI, NAUTTIA, syömisestäni.

Mutta usein käy vielä niin, että se saatanan vihollis / lois -lajin poikanen alkaa rääkyä ja vollottaa ja huutaa ja itkeä ja vinkua ja valittaa. Vittu minä haluaisin heittää seinään jo OMANROTUISETKIN skidit, saati sitten jonkun VITUN ötökänsilmäisen neekerin paskan !
Tsiiisus vitun vittu ! MIKÄÄN ei ole kuvottavampaa kuin vihollisen "lapsen" kiljunta ! Se on ääni suoraan HELVETISTÄ ja Beelsebuubin perseestä.

MINUSSA se ei herätä mitään MYÖTÄTUNTOA vaan........... ihan muita tuntoja.Asiaanliittymätön, melko satunnainen, kuva.Ja toinen non grata ryhmä ovat tietenkin MustaLoiset. Vitun neuroottiset ja tyhmät, ja lantaiset, mielipuolet !

Tiesittekö mm sitä, että KAIKILLA mustaloisilla on O.C.D ? Joten ne syökin saatana SADOILLA eri haarukoilla, jos YKSI tulee rituaalisesti "epäpuhtaaksi". Mutta manneilta SE on vielä hyvin hyvin kevyttä ja siistiä matskua.
Se OIKEA sottaisuus on mutapainia sikolätissä, lätin likaisimman sian kanssa, tasoa. Mutta tyhmemmissä kledjuissa.


Mutta toisaalta; tuskinpa KUKAAN siitä INNOSTUU jos ja kun näkee joukon mustalaisia tulossa paikalle, änkemässä esim Mäkin ovista sisään. Kaikki vieläpä yht´aikaa.
Kuten olen sanonut; ne on melko vitun tyhmiä.

Ja KAIKKI muut kuin valkoiset, ei osaa olla HILJAA. Ikinä, missään.
Vaan kailottaa kuin mölyapinat, ja paukuttaa ja kolistelee ja rähjää ja hätistelee, sen kun kerkiää. Ja SITÄ vitun eläintarhassakin kiellettyä, käytöstä, on kaikensortin vitun vittupääMimosat Helsingissä, "naistutkimuksensa" suorittaneena, vittu KEHUNEET ja jopa VAATINEET, ympäri maan levitettäväksi. Uudeksi "maantavaksi" milteinpä.

*

Mutta eksyin snadisti jo aiheesta. Eli ravintolat ja muut ruokalat. Ne on kuvottavia.
Nykyään "ihmisillä" ei näy olevan juuri mitään tapoja. Ja kaikkialla on vieläpä töissä, niin tämä unohtuikin itse "päätekstistä" !! Nykyään kaikkialla on vieläpä siellä tiskin silläpuolen, joku vitun ylpeilevä nirppanokka, joku lävistetty ja tatuoitu vitun idiootti. Joka luulee, että "tatskat" on paitsi "siistei" niin myöskin jokin maaginen talismaani jolla saa "riispektiä" ja ainakin, että MINÄ(kin) jotenkin siedän ja Suvaitsen™ niitä. Mutta; emmä suvaitse ! Mä INHOON niitä.
Kuten sinuakin (luultavasti).

Minä EN HALUA, NÄHDÄ, edelleenkään(!!) anno domini 2016, YHTÄKÄÄN vitun tatuoitua myyrää missään vitun myymälässä tjns, myymässä mitään. Saati sitten vittu VALMISTAMASSA RUOKAA !!!

Siihen tuskin voi paljoa luottaa joka luottaa itse omaan arvostelukykyynsä yms, ottaesssaan "tatskoi". Ja joka luultavasti oikeasti puhuu noin! "Tatskoi" ja "kissoi" ja "paskoi" ja "näi".

Hyi ! hhhyyyyyr, inhon värinää.

*

Ja vielä SE, että: kuinka vaikeaa on TISKATA !?!?
Nykyään yhä useammin sitä joutuu selaamaan aika monet aterimet läpi ennenkuin löytää yhdenkin, edes kaukaisesti, puhtaan. Ja tämä korostuu paikoissa joita "pyörittää" naiset tai vielä pahempaa, tytöt.
Lähinnä ne "pyörittää" sormiaan hiuksissaan, ja sitten pesemättä kyseisiä sormiaan, tökkää ne esim pitsataikinaan tai johonkin. Perseeseensä tai johonkin.

Naisia ei oikein pitäisi päästää edes siihenkään hommaan, ruuanlaittoon ! Ne ei sitäkään vähää osaa tehdä KUNNOLLA.

Älkääkä käyttäkö, perkeleen pihit paskat(!!), mitään vitun ROMANIASSA tehtyjä astioita !!

Vittu sentään saatana !!
KAIKKI laskee kuin lehmän häntä, ja te vain PAHENNATTE sitä itse.

Antakaa edes syödä rauhassa saatanan elikot.


"Kiitos!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti